Uusimmat › Keskustelu › Yleistä › Yleiset pulinat › UUSI PULINABOKSI 1
- Tämä aihe sisältää 73 vastaukset, 20 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 12 vuotta, 2 kuukautta sitten
Suoratukka toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
- tyyne kirjoitti:
Olen täysin samaa mieltä Berlusconin kanssa että, suomalaiset syövät pahan makuista ruokaa.
Koska loppuvat nämä lihojen maustamiset?
Haluamme itse maustaa ruokamme!!
Ja sitten vielä kehtaavat kehua sitä maailman parhaaksi…hyi hyi hyi!
Minä en ole ostanut maustettua/marinoitua (tosin sitten kyllä kukkaro paukkuu) ikuna, koska maustetuissa on aina jotain jolle meillä joku on allerginen ja sitäpaitsi noi diabetikot eivät voi syödä marinoitua…
SILTI mielestäni Suomessa ruoka maistuu pahalle esim naudanpaistijauhelihassa (en tiedä miten sen kirjoittaisin) on ”läskiä”. HALOOOOOO ei paistissa kuulu olla läskiä. Samoin broilerin fileessä on läskiä, ei fileessä kuulu olla läskiä!!!!!
-Eikä muissa maissa (Espanja, Tsekki, Brittilä, Swedula) joissa olen ruokaa ostanut/laittanut ole ollutkaan.Kurjinta on se, ettei syömättä lapset kasva eikä jaksa aikuinen tehdä työtä…allergiset kun eivät voi kasvisruokavaliolle ryhtyä -ei lihas kasva jos ei tule protskuja.
No onneksi Australiasta lähetetään lammasta ja Argentiinasta lehmää saa joskus hyvää ruokaa -läheltä kun sitä ei saa.
Mulla taitaa sitten olla hiukka omituinen maku…taytyy tunnustaa etta pyydan aina jauhamaan hiukka rasvaa paistijauhelihaan kun grillaan purilaisia…ovat mielestani paremman makuisia kun hiukka sulaa rasvaa tippuu…
Blues: Ei se kummallista ole, rasvahan vähänniinkuin ”voimistaa” ja houkuttelee makuja sekä aromeja.
Esim kaikki aromaattiset mausteet pitää herättää ennen kuin ne toimivat ruuassa täydellisesti.Kyllähän (jauhe)lihassa pitää vähän rasvaa olla. Rasva liuottaa aromit mausteista ja yrteistä.
bhajee kirjoitti:Rasva liuottaa aromit mausteista ja yrteistä.
Juuri näin!
Mutta minä kartan kaikkea eläinperäistä ylimääräistä rasvaa, koska meittil on diabeetikkoja ja toisella oli triglyt koholla.
-Tosin mä en diggaa itse yhtään läskistä vaan käytän öljyä mausteiden herättämiseen.Raya kirjoitti:Tosin mä en diggaa itse yhtään läskistä vaan käytän öljyä mausteiden herättämiseen.
Toki, öljyähän minäkin käytän (paljon).. mutta siltikin liian rasvaton liha tuppaa olemaan kuivan puoleista. Jos se on siinä lihan ”päällä” niin senhän voi leikata pois… mutta kunnon pihvin pitää olla vähän marmoroitu.
clip –>
Kirjoittanut bhajee To, 08/04/2010 – 23:13.Toki, öljyähän minäkin käytän (paljon).. mutta siltikin liian rasvaton liha tuppaa olemaan kuivan puoleista. Jos se on siinä lihan ”päällä” niin senhän voi leikata pois… mutta kunnon pihvin pitää olla vähän marmoroitu.
<– clipMutta minä olen sitä mieltä että kaikki vanhat arvot kunniaan, leivälle voita samoin kuin paistamiseen ja muuhunkin ruuanlaittoon, ruokajuomaksi mahdollisimman hyvää maitoa (rasvaista). Kaikki kevyttuotteet saa jättää kaupan hyllylle ja öljyksi ainoastaan kunnollista oliiviöljyä.
Lyhyesti, mahdollisimman alkuperäisistä raaka-aineista tehty ruoka on hyvää, sillä ei ole merkitystä onko se luomua vai ei kunhan se on ilman lisäaineita.
Rookerin kanssa hieman samoilla linjoilla.
Kaikkea kohtuudella ja kevyttuotteet pannaan.
Teimme ”ruokaremontin” ja molempien kolesterolit nykyisin hyvällä mallilla totesi terveystäti.
Hyvien ja huonojen suhde jopa kiitettävän hyvä!*taas on Espanjankuumetta*
*mutta vasta ens syksynä tullenen*clip –>
Kirjoittanut nallewaari La, 10/04/2010 – 10:12.*taas on Espanjankuumetta*
*mutta vasta ens syksynä tullenen*
clip <–Minne päin se nallewaari on menossa ?
tuossapa hieman näkökulmaa:
http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/jaritervo/ruoan-kehitysmaaP.S. Suomalainen broileri maistuu ihan kalalta (syötetäänkö sitä kalajauheella?).
Nii-i…olisihan se kiva jos osaisi käyttää voita tms…mutta kun ne ei ole hyviä.
-En muuten itse käytä mitään levitteitäkään nekin ovat pahoja, yöks.
Ranskalainen President-voi oli hyvvää mutta lama tuli ja vei sen hyllyiltä, nyt meillä ei käytetä muuta kuin olskuölkkää.Tosiasiahan se vaan on toiset tykkää makeista ja toiset rasvaisesta…osalle uppoo både och ja mulle ei oikein kumpikaan.
Kevyttuotteita ei muuten oikeasti kukaan itseään kunnioittava käytä, niissä on törkeesti lisäaineita ja transrasvoja…no ei ainakaan sellainen joka on allerginen.
Lapsella auttoi triglyjen laskuun kun jätti makkaran ja leikkeleet pois ruokavaliosta, eli teolliset pitkälle jalostetut elintarvikkeet ovat epäterveellisiä vaikkei niitä söisi kuin 2 X kuussa!!!!!!
-Eikä meillä ostettu niitäkään kuin ”parasta” laatua…Ja Rucolalle:
Kyllä broilerit ruokitaan kalalla! Siksi niistä saa kala-allerginen allergiaoireita.
Suomalainen sikakin ruokitaan kalalla, sekin haisee kalalta ja kakalta…P.S.
Me lähdemme ihan kohta taas Epsanjaan…vajaa 60 yötä…
Mekin lähdetään taas Espanjaan, ja sattumalta meilläkin enää vajaa 60 yötä (7.6.)!
Pääsee taas herkuttelemaan ja nauttimaan elämästä. Ja lämmöstä.Rookeri kirjoitti:clip –>
Kirjoittanut nallewaari La, 10/04/2010 – 10:12.*taas on Espanjankuumetta*
*mutta vasta ens syksynä tullenen*
clip <–Minne päin se nallewaari on menossa ?
Fuengirolaan ja jos kuume yltyy matkaan jo syssyllä
Nyt on kyllä TYYNELLÄ tullut ihan totaalinen Bläck Out
En osaa laittaa kuvaa
Ajatuksena oli laittaa kuvan meidän mansikkamaasta. - JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.