UUSI PULINABOKSI 1

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat UUSI PULINABOKSI 1

Esillä 15 viestiä, 46 - 60 (kaikkiaan 74)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • LINKKI

    Raya
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 30.12.2006
    Kirjoituksia: 24
    Vastauksia: 1011
    tyyne kirjoitti:

    Olen täysin samaa mieltä Berlusconin kanssa että, suomalaiset syövät pahan makuista ruokaa.

    Koska loppuvat nämä lihojen maustamiset?

    Haluamme itse maustaa ruokamme!!

    Ja sitten vielä kehtaavat kehua sitä maailman parhaaksi…hyi hyi hyi!

    Minä en ole ostanut maustettua/marinoitua (tosin sitten kyllä kukkaro paukkuu) ikuna, koska maustetuissa on aina jotain jolle meillä joku on allerginen ja sitäpaitsi noi diabetikot eivät voi syödä marinoitua…

    SILTI mielestäni Suomessa ruoka maistuu pahalle esim naudanpaistijauhelihassa (en tiedä miten sen kirjoittaisin) on ”läskiä”. HALOOOOOO ei paistissa kuulu olla läskiä. Samoin broilerin fileessä on läskiä, ei fileessä kuulu olla läskiä!!!!!
    -Eikä muissa maissa (Espanja, Tsekki, Brittilä, Swedula) joissa olen ruokaa ostanut/laittanut ole ollutkaan.

    Kurjinta on se, ettei syömättä lapset kasva eikä jaksa aikuinen tehdä työtä…allergiset kun eivät voi kasvisruokavaliolle ryhtyä -ei lihas kasva jos ei tule protskuja.

    No onneksi Australiasta lähetetään lammasta ja Argentiinasta lehmää saa joskus hyvää ruokaa -läheltä kun sitä ei saa.

    LINKKI

    blues
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 26
    Vastauksia: 1928

    Mulla taitaa sitten olla hiukka omituinen maku…taytyy tunnustaa etta pyydan aina jauhamaan hiukka rasvaa paistijauhelihaan kun grillaan purilaisia…ovat mielestani paremman makuisia kun hiukka sulaa rasvaa tippuu…

    LINKKI

    Raya
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 30.12.2006
    Kirjoituksia: 24
    Vastauksia: 1011

    Blues: Ei se kummallista ole, rasvahan vähänniinkuin ”voimistaa” ja houkuttelee makuja sekä aromeja.
    Esim kaikki aromaattiset mausteet pitää herättää ennen kuin ne toimivat ruuassa täydellisesti.

    LINKKI

    bhajee
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.08.2006
    Kirjoituksia: 70
    Vastauksia: 2570

    Kyllähän (jauhe)lihassa pitää vähän rasvaa olla. Rasva liuottaa aromit mausteista ja yrteistä.

    LINKKI

    Raya
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 30.12.2006
    Kirjoituksia: 24
    Vastauksia: 1011
    bhajee kirjoitti:

    Rasva liuottaa aromit mausteista ja yrteistä.

    Juuri näin!
    Mutta minä kartan kaikkea eläinperäistä ylimääräistä rasvaa, koska meittil on diabeetikkoja ja toisella oli triglyt koholla.
    -Tosin mä en diggaa itse yhtään läskistä vaan käytän öljyä mausteiden herättämiseen.

    LINKKI

    bhajee
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.08.2006
    Kirjoituksia: 70
    Vastauksia: 2570
    Raya kirjoitti:

    Tosin mä en diggaa itse yhtään läskistä vaan käytän öljyä mausteiden herättämiseen.

    Toki, öljyähän minäkin käytän (paljon).. mutta siltikin liian rasvaton liha tuppaa olemaan kuivan puoleista. Jos se on siinä lihan ”päällä” niin senhän voi leikata pois… mutta kunnon pihvin pitää olla vähän marmoroitu.

    LINKKI

    Rookeri
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 22.01.2010
    Kirjoituksia: 9
    Vastauksia: 213

    clip –>
    Kirjoittanut bhajee To, 08/04/2010 – 23:13.

    Toki, öljyähän minäkin käytän (paljon).. mutta siltikin liian rasvaton liha tuppaa olemaan kuivan puoleista. Jos se on siinä lihan ”päällä” niin senhän voi leikata pois… mutta kunnon pihvin pitää olla vähän marmoroitu.
    <– clip

    Mutta minä olen sitä mieltä että kaikki vanhat arvot kunniaan, leivälle voita samoin kuin paistamiseen ja muuhunkin ruuanlaittoon, ruokajuomaksi mahdollisimman hyvää maitoa (rasvaista). Kaikki kevyttuotteet saa jättää kaupan hyllylle ja öljyksi ainoastaan kunnollista oliiviöljyä.

    Lyhyesti, mahdollisimman alkuperäisistä raaka-aineista tehty ruoka on hyvää, sillä ei ole merkitystä onko se luomua vai ei kunhan se on ilman lisäaineita.

    LINKKI

    NääSNääS
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 16.12.2007
    Kirjoituksia: 1
    Vastauksia: 153

    Rookerin kanssa hieman samoilla linjoilla.

    Kaikkea kohtuudella ja kevyttuotteet pannaan.
    Teimme ”ruokaremontin” ja molempien kolesterolit nykyisin hyvällä mallilla totesi terveystäti.
    Hyvien ja huonojen suhde jopa kiitettävän hyvä!

    LINKKI

    nallewaari
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 25.12.2007
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 8

    *taas on Espanjankuumetta*
    *mutta vasta ens syksynä tullenen*

    LINKKI

    Rookeri
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 22.01.2010
    Kirjoituksia: 9
    Vastauksia: 213

    clip –>
    Kirjoittanut nallewaari La, 10/04/2010 – 10:12.

    *taas on Espanjankuumetta*
    *mutta vasta ens syksynä tullenen*
    clip <–

    Minne päin se nallewaari on menossa ?

    LINKKI

    Rucola
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.05.2009
    Kirjoituksia: 7
    Vastauksia: 13

    tuossapa hieman näkökulmaa:
    http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/jaritervo/ruoan-kehitysmaa

    P.S. Suomalainen broileri maistuu ihan kalalta (syötetäänkö sitä kalajauheella?).

    LINKKI

    Raya
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 30.12.2006
    Kirjoituksia: 24
    Vastauksia: 1011

    Nii-i…olisihan se kiva jos osaisi käyttää voita tms…mutta kun ne ei ole hyviä.
    -En muuten itse käytä mitään levitteitäkään nekin ovat pahoja, yöks.
    Ranskalainen President-voi oli hyvvää mutta lama tuli ja vei sen hyllyiltä, nyt meillä ei käytetä muuta kuin olskuölkkää.

    Tosiasiahan se vaan on toiset tykkää makeista ja toiset rasvaisesta…osalle uppoo både och ja mulle ei oikein kumpikaan.

    Kevyttuotteita ei muuten oikeasti kukaan itseään kunnioittava käytä, niissä on törkeesti lisäaineita ja transrasvoja…no ei ainakaan sellainen joka on allerginen.

    Lapsella auttoi triglyjen laskuun kun jätti makkaran ja leikkeleet pois ruokavaliosta, eli teolliset pitkälle jalostetut elintarvikkeet ovat epäterveellisiä vaikkei niitä söisi kuin 2 X kuussa!!!!!!
    -Eikä meillä ostettu niitäkään kuin ”parasta” laatua…

    Ja Rucolalle:
    Kyllä broilerit ruokitaan kalalla! Siksi niistä saa kala-allerginen allergiaoireita.
    Suomalainen sikakin ruokitaan kalalla, sekin haisee kalalta ja kakalta…

    P.S.

    Me lähdemme ihan kohta taas Epsanjaan…vajaa 60 yötä…

    LINKKI

    Rucola
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.05.2009
    Kirjoituksia: 7
    Vastauksia: 13

    Mekin lähdetään taas Espanjaan, ja sattumalta meilläkin enää vajaa 60 yötä (7.6.)!
    Pääsee taas herkuttelemaan ja nauttimaan elämästä. Ja lämmöstä.

    LINKKI

    nallewaari
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 25.12.2007
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 8
    Rookeri kirjoitti:

    clip –>
    Kirjoittanut nallewaari La, 10/04/2010 – 10:12.

    *taas on Espanjankuumetta*
    *mutta vasta ens syksynä tullenen*
    clip <–

    Minne päin se nallewaari on menossa ?

    Fuengirolaan ja jos kuume yltyy matkaan jo syssyllä

    LINKKI

    tyyne
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 31.07.2006
    Kirjoituksia: 15
    Vastauksia: 435

    Nyt on kyllä TYYNELLÄ tullut ihan totaalinen Bläck Out
    En osaa laittaa kuvaa
    Ajatuksena oli laittaa kuvan meidän mansikkamaasta.

Esillä 15 viestiä, 46 - 60 (kaikkiaan 74)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.