uusi fuengirola

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto uusi fuengirola

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä hulkhogan
  hulkhogan Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 23

  Tänään 9.9 ilmestynyt uusi fuengirola oikaisee kaikki huhut ja juorut taloudellisesta tilastaan, kattavasti esitelty syyt ja seuraukset, suosittelen että kaikki seireenit ja pahanilman linnut käyvät lehden lukemassa ja laittavat pisteen juoruilulle, mielestäni meidän tulee olla kiitollisia suomalaisille yrittäjille, se taitaa kuitenkin olla enemmän kutsumus kuin rahasampo, jos alkaa yrittäjäksi aurinkorannikolle…

  PS. Joskus kyselty halvinta kauppaa espanjassa, mercadona on minun mielestäni, kävin äsken ekaa kertaa ja oli kuin olisi k-kauppaan mennyt, suosittelen…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Etzo
  Etzo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  En ihan jaksa käsittää, kuinka suuriin mittasuhteisiin tämä keskustelu lopulta kasvoi. Henkilökohtaisuuksiin saakka meneminen on toki lapsellista ja typerää, mutta eikö enää nykymaailmassa kestetä kritiikkiä? Jos kerran avausviestin kertoma protestilistalle joutuminen oli vieläpä täysin totta, niin en oikein käsitä, mikä tässä nyt aiheutti niin tarpeettoman suurta draamaa?

  Vieläpä kun lopulta selvisi, että protestilistalle joutumisen syy oli vain suht mitätön 30 euron sakko, unohdetusta kuitista. Enemmänhän tässä espanja.org mielestäni ”kärsi” kun sen keskustelupalstaa tutkitaan suurennuslasin avulla. ”Kärpäsestä härkänen” osunnee jälleen hyväksi sanomaksi tämänkin tapauksen tiimoilla.

  Hyvä kuitenkin, että homma lopulta selvisi ja lehden ilmestyminen jatkuu tulevaisuudessakin. Digilehti tulee aina ilmestyessään selattua, sillä Espanjan tapahtumat myös suomalaisten näkökulmasta kiinnostavat.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Espanjankulkija
  Espanjankulkija Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 77

  On suorastaan söpöä lukea ylläolevia kommentteja, varsinkin, kun edellisestä viestiketjusta kävi selväksi, että kyseessä ei todellakaan ole yksi protestilistalle joutuminen vaan ainakin kolmelle (Lässykkä). Tänään ilmestyneessä lehdessä ei siis ainakaan siltä osin puhuta totta. Lehdessä annetut selitykset eivät muutenkaan voi pitää paikkaansa, sillä kuvassa näkyvä paperi on vasta ilmoitus sakosta – ei sitä missään protestilistalla ole tuossa vaiheessa vielä julkaistu! Lehden pt sanoo maksaneensa sakot. Sakkoa vastaava summa oli takavarikoitu firman tililtä (lukekaa Virallisesta Lehdestä, joka harvemmin juoruilee, heittää lokaa tai rikkoo nettikettiä). Jutuista voi myös aistia tietynlaista hermostuneisuutta, joka tuskin tulee 30 euron sakosta. Espanjassa tavataan sanoa, että kun joki kohisee, siinä yleensä on vettä. Lehden päätoimittajan heittäytyminen uhriksi on hämmästyttävää – ei kait kukaan niitä protestilistoja mistään hihasta ole vetänyt. Siinä olen hänen kanssaan samaa mieltä, että ne tuskin tarkoittavat mitään välitöntä konkurssia, mutta onhan luottokelpoisuus tärkeä asia Espanjassakin. Merkintöjä on takuulla lisää. Mistä ne johtuvat alunperin, sen tietävät asianomaiset itse parhaiten ja heillä on täysi oikeus vaieta syistä.

  Erityisen paljon hämmästelen aiemman viestiketjun sensurointia, mielestäni keskustelussa ei ollut mitään henkilökohtaisuuksiin viittaavaa vaan aivan asiallisia kommentteja, joita ei olisi ikinä syntynyt, jos asiat olisi hoidettu kuten pitää. Harvoin mistään huhusta on yhtään niin vedenpitävää todistetta kun Virallinen Lehti ja kun asia on kerran siinä julkaistu, niin kyllä mielestäni puhutaan jo tutkitusta tiedosta eikä huhusta, juorusta tai loan heittämisestä. Sensuuri ei siis ollut tarpeen.

  Hauskinta oli lukea viittaus mahdolliseen rikokseen viestiketjussa. Joku lakimies varmaan osaa minut korjata tarvittaessa, mutta en kyllä etsimälläkään löydä keskustelusta mitään rikoksen tunnusmerkkejä. Koskakohan virallinen lehti olisi sellaiseen syyllistynyt?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
  Lumenluoja Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  aamulla Radio Novan (Suomessa siis) haistattelussa. Kauniisti puhui Aurinkorannikon meiningistä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.