Työharjoitteluun Fuengirolaan

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Työharjoitteluun Fuengirolaan

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  hhannaee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.07.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Heipä hei !
  Haluaisin vähän tiedostella miten helposti vuokra-asunnon saa koiran kanssa? Sain vasta työharjoittelupaikan Fuengirolasta maalis-toukokuulle 2014. Ja nyt tässä sitten kyselenkin, että miten kannattaisi asunto asiat järkkäillä? Mukaan lähtevä koira on siis n. 14kg cockeri ja ei tuhojakaan tee.. Miten olisi mahdollista nuo pari kuukautta edullisimmin asua?

  Harjoittelupaikka olisi siis Espanjan Sanomat (C/Pulpo, 1, bajo Edificio El Pulpo
  29640 Fuengirola), joten haluaisin mahdollisesti asua sen verran lähellä toimitusta, että sinne pääsisi kävellen. Onko alue siis millaista?

  Toivon, että tätä kautta saisin jonkinmoista apua/vinkkejä miten kannattaisi tehdä! 🙂 Yksin siis olen reissuun lähdössä ja jo nyt hieman jänskättää miten hommat onnistuu !

  LINKKI

  pikkumyy-89
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 26

  Heippa !

  Fuengirola on aika pieni paikka itse täällä pääsääntöisesti kävelen aina paikasta a paikkaan b, että välimatkat ei ainakaan minun mielestä ole suuret noin 2km on yleensä ollu tai sitten onkin menny jo bussi ja renfe ( paikallisjuna).

  MItä tuohon asumiseen tulee niin asuntoja täältä saa kyllä helposti ja suomen hintatasoon nähden edullisesti, mutta muutama työkollegani on kyllä valitellut sitä, että koirien ja kissojen kanssa ei helposti löydä, kissan kanssa helpommin. Johtuen siitä, että vuokranisännät täällä pelkää huonekalujensa puolesta. Kaverini kuitenkin sai keskustasta asunnon sanomalla, että korvaa kyllä kaikki tuhot joita lemmikkinsä tekisi. Täällä yleisesti ottaen pidetään koiria parvekkeella ( tai näin olen huomannut). Veikkaan, että helpommalla pääset, jos pystyt jättämään koirasi vaikka vanhempiesi hoitoon harjoittelun ajaksi.

  En sano, että asuntoa ei saa jos on koira, mutta se vaikeuttaa asiaa.

  Muuten täällä on kyllä mukavaa itse olen jo 9 kk viihtynyt.

  Tervetuloa !

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Rahasta kiinni. Asiointitoimistot kyllä auttavat tällaisissakin tapauksissa, mutta eivät tee sitä sosiaalityönä vaan haluavat jonkinlaisen korvauksen.

  Jotkut hotellit sallivat koiria ”asiakkaiksi”.

  http://www.seadmitenmascotas.com/hoteles-en-Fuengirola-ct397p1.htm

  Kun sitten on jo valmiiksi paikan päällä koiran kanssa siellä hotellissa, on helpompaa myös etsiä sellainen vuokranantaja joka hyväksyy koiran. Etenkin, kun on koira heti siinä esittelyä varten, eikä tarvitse puhelimitse selitellä koiransa olemusta.

  Mutta kannattaa varautua siihen, että on valmis tekemään jonkinlaisen ”koiravakuutuksen” irtaimistoa ja kämppää silmällä pitäen.

  LINKKI

  hhannaee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.07.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitos vastauksista! 🙂 Eiköhän tuon saa jotenkin sitten järkkäiltyä. Joudun jo toisen koiran Suomeen jättämään, ja toinen nyt on pakko matkaan ottaa 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.