Tv kaistan näkyvyys

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Tv kaistan näkyvyys

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Osaako joku kertoa, miksi tvkaist ei näy Aasiassa ?

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Liian hitaat yhteydet?

  Ei niillä tietääkseni mitään rajoituksia ole (vielä, jos nyt pysyvät pystyssä).

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Duoda duoda… pitäisi tietää tarkemmin miten ei näy eli saatko alkuunkaan yhteyttä heidän web-siteen vai tökkiikö katselu vai etkö saa yhteyttä edes verkkoon?

  Jos ongelmana on tuo bhajeen veikkaama nopeuspulma, sitä voi kiertää lataamalla ohjelmat koneelle ja katsomalla ne latauksen jälkeen – silloin ei töki. Itse katselin TvKaistaa viime keväänä Tokiossa ja Kiotossa ilman esilatausta ja hyvin näkyi.

  Nopeuspulmaan voi auttaa myös oikean välimuistipalvelimen valinta eli kannattaa kokeilla USAn ja Ranskan palvelimia (löytyvät TV Kaistan asetuksista). Uskoisin USAn palvelimen toimivan parhaiten Aasiassa.

  Japanissa (ehkä joissain muissakin Aasian maissa?) on langattomissa yhteyksissä yksi erikoinen pulma… tai se on vähän yleisempikin pulma…
  USA:ssa ja Kanadassa käytetään vain kanavia 1-11
  mm. Suomessa ja Espanjassa 1-13
  Japanissa 1-14
  Eli suomalainen läppäri ei ehkä yhdisty verkkoon, Japanissa, jos palvelu käyttää kanavaa 14 ja usalaisilla on vielä isompi pulmaa… ja jopa Euroopassa…. Toki tämäkin pulma on voitettavissa.

  On tietenkin vielä muitakin ongelmalähteitä… jopa se, että palveluntarjoaja rajoittaa joitakin datatyyppejä kuten streaming video, ip-puhelut, jne. – silloin on käännyttävä toisen palveluntarjoajan puoleen.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Kiitos asiansa osaavista tietäjistä, jotka auliisti jakavat apua täällä (bhjaa ja hot). Nyt ei auttanut. Yhteys on nopea, kosa kuuntelen radiota ja käytän reaaliaikaista pörssiohjelmaa. Herjaa kuitenin, ettei voi katsoa kun sen avaamiseen ei ole ohjelmaa. Sama herja vaikka tallennan. Samalla härvelillä olen katsonut myös Espanjassa ja ei ole ongelmia.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Sorry, sorry sorry. Vaikka vaihdoin Yhdysvaltojen ohjelman, ei heti toiminut. Mutta kun muutaman minsa meni, niin näkyyhän se täällä. Kiitos jo edellä mainituille kirjoittajille (jälleen kerran)

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.