Tuleva sairaanhoitaja – Espanjaan?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  ella89
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.06.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei,

  olen 21 -vuotias suomalainen nainen. Olen ollut Pohjois-Espanjassa vaihto-oppilaana vuonna 2006. Puhun espanjaa välttävästi, mutta minulla on vuosi aikaa parantaa taitojani niin espanjan kuin englannin osalta (ymmärrys hyvä).

  Olen kouluttautumassa Suomessa sairaanhoitajaksi. Valmistun vuoden päästä ja haluaisin palata asumaan Espanjaan, paikalla ei merkitystä kovin. Kysyisinkin, onko kellään tietoa, onko Espanjassa töitä suomalaisille sairaanhoitajille? Yleinen työtilanne vaikuttaa huonolta. Onko joitain kikkakutosia, joilla Suomessa voi parantaa mahdollisuuksiaan; kannattaako käydä enemmän anestesian kursseja, tms. Kielitaito on tärkein? Onko Espanjassa paljon suomalaisia hoitoalan yrityksiä? Jos on, niin minkä nimisiä (googlettamalla en löytänyt). Mitä kannattaisi ottaa huomioon työtä hakiessa? Mitä alueita suosittelette Espanjassa?

  Minulla on pieni koira ja kaksi marsua. Onko vuorakämppiä vaikeaa saada näiden kanssa? Voi olla, että jätän marsut vanhemmilleni. Kuitenkin, onko teitä vastaan Espanjassa tullut lemmikkieläinkauppoja? 🙂

  Kaikki tieto on tervetullutta :-)!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.