Tuleeko Espanja voittamaan MM-kisat?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Tuleeko Espanja voittamaan MM-kisat?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Vuonna 1984 Espanja pääsi Euroopan mestaruuskisojen finaaliin Ranskassa ja heidän maalivahtinsa teki radikaalin virheen jonka seurauksena pallo oli verkon perällä.

  Vuonna 1994 he saapuivat Amerikkaan joukkueella jolla oli potentiaalia voittaa MM-kisat mutta hävisivät finalistimaa Italialle neljännesfinaaleissa.

  Vuonna 2002 he hävisivät rangaistuslaukauksilla Etelä-Korealle neljännesfinaalissa.

  Vuonna 2008 kun he viimein voittivat suuren turnauksen (Euroopan mestaruus) jopa Espanja oli väsynyt tekosyihin ja selittelyihin. Viimeinkin he saavuttivat monen mielestä oikean paikkansa Euroopan jalkapallomaiden joukossa.

  Sitten tuli Confederations Cup 2009 ja semifinaalitappio Yhdysvalloille. Kyllä, he hävisivät amerikkalaiselle joukkueelle jolla oli tilastoissaan niin vähän tärkeitä kansainvälisiä voittoja että jokainen joukkueen fani osasi laskea ne molemmilla käsillään.

  Nyt on 2010 ja taas kerran esillä on sama kysymys: onko Espanjalla sitä mitä vaaditaan MM-kisojen voittoon. Kukaan ei kyseenalaista heidän taitoaan, joten kyse on psykologisesta tilasta, valmistautumisen onnistumisesta ja kykyä pelata paineen alaisena.

  Tällä kertaa Espanjalla ei ole tekosyytä. Heillä on lohkossa ottelut Chileä, Hondurasia ja Sveitsiä vastaan, jonka jälkeen pelitaulukko tarjoaa vain eurooppalaisia vastuksia finaaliin saakka.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.