TORREVIEJAN HUJARIT ISKIVÄT- TAAS!!!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset TORREVIEJAN HUJARIT ISKIVÄT- TAAS!!!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 7

  Lämpimät holat kaikille lukijoille + karmeaa kerrottavaa ”Torreviejan huijarikaksikosta”=> Eräs suomalainen pariskunta oli viime keväänä tehnyt alustavan vuokrasopimuksen erään espanjal. vuokrafirman kanssa ja tässä samassa firmassa työskentelee suomalais-espanjalainen ”Tyttö”. Keväällä he olivat sopineet vuokrasta 400€/kk + Wifistä 20€ + muista maksuista, joita olivat olleet ennakkovuokra 150€ + ”Tytön” palkkio 100€. Pariskunta oli vielä kysynyt tältä ”Tytöltä”, että onko tässä nyt kaikki maksut/palkkiot? ”Tyttö” oli vastannut, että ”Kyllä on”!!!
  NO, pariskunta oli sitten tänä syksynä tullut ko. asunnolle erittäin väsyneinä pitkästä matkasta. Tämä ko. ”Tyttö” oli kolmeen eri otteeseen luvannut tulla pariskuntaa vastaan ja avaamaan ovet jne…Mutta, mitä tapahtui? ” Tyttö” ei koskaan saapunut ko, paikalle, vaan oli lähettänyt ”Äitinsä” ”ovia avaamaan”!!!

  Ja ”Äidin” käytös oli ollut törkeää ja karmeaa, hän oli mm. vaatinut pariskunnalta 100€ oven avaamisesta, sanoen, ettei hän tee mitään alle sadan euron, ei avaa edes ovea!!!! Ja, kun pariskunta oli pyytänyt ”virallista kuittia” tästä oven avaamisesta, niin tämä ”Äiti” oli uhkaillut, että jos vaaditte virallisen kuitin, niin vuokra nousee 21%!!!!
  Ja tämän kaiken lisäksi tämän ”vuokrafirman” edustaja oli vaatinut 500€ syyskuun vuokrana, vaikka keväällä oli sovittu 400€/kk. Ja vielä lisäksi ei edea luvattua Wifiä ollut asennettu, vaikka niin keväällä oli sovittu!!!
  Ko. pariskunta oli yrittänyt päästä neuvotelemaan ko,asioista tämän ”Tytön” kanssa, mutta hän oli kieltäytynyt tapaamisesta. Tästä johtuen pariskunta oli oli lähettänyt reklamaation sekä asunnon omistajajalle, jonka yhteystietojen saaminenkin oli ollut vaikeaa että tälle ”Äidille” + ”Tytölle” + espanjal. firman edustajalle + paikalliselle poliisille, irtisanoen vuokrasopimuksensa.
  Mitä tästä taas opimme? VÄLTTÄKÄÄ NÄITÄ EPÄLUOTETTAVIA, AHNEITA, TÖRKEÄN KÄYTÖKSEN OMAAVIA JNE.. SUOMALAISYNTYISIÄ ”ASUNNONVUOKRAAJIA”!!!

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Jos olit asiassa yhtena osapuolena niin kaanny kuluttajaviranomaisen ja tai poliisin puoleen.

  Taas jos kerrot asiasta ”kolmantena” osapuolena, niin ole ystavallinen ja ala ammu puskista .

  Näitä juttuja on kerrottu maailman alusta asti muttei yleensa koskaan olla kuultu molempia osapuolia.

  En tunne tapausta mutta yleensa suomalaiset täällä ja siellä ovat hyvin uskaliaita syyttaessaan toinen toisiaan, laittaessaan pahanlaatuisia juoruja liikkeelle toinen toisistaan ja aiheuttaen suurta karsimysta muille ihmisille.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Lisään vielä etta Espanjan rikoslaki sanoo asiasta näin;

  Código Penal “es calumnia la imputación de un delito hecha con conocimiento de su falsedad o temerario desprecio hacia la verdad”.

  Eli tie oikeuden saamiseksi kay poliisin/tuomioistuimen kautta.

  LINKKI

  Huimis
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.10.2011
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 442

  Nämä on kyllä ihan tunnettuja tapauksia.

  …ja nimiähän ei edes mainittu. Ei tartte. Käytös on tuttua jo kuvailun perusteella.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.