Torrevieja – eläke

Merkitty: ,

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Turismo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.05.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kokemuksia otsikon alueesta? Varmaan perinteiset ja klisee kysymykset eli onko suomalaisia tällä alueella, terveyspalvelut, miten viihtyisä alue, onko yöelämää, vuokra vai omistusasunto, turistit ja yleensä mitä haluat kertoa tästä alueesta.

  Mikä tähteä antaisitte 1 – 5 välillä?

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Suomalaisia lienee noin 1000 paikkeilla, suurin osa varttuneemmassa iässä olevia talvituristeja. Costa Blanca on varsinkin ruotsalaisten ja norjalaisten suosiossa. Eniten ulkomaalaisia on Torreviejassa ja sen eteläpuolella Playa Flamencassa.

  Suomenkielisiä terveyspalveluja ei ole, ruotsin ja norjankielisiä kyllä ja niissä tulee toimeen englannillakin. Torreviejan yliopistollinen sairaala ja vastaava yksityissairaala Quiron ovat hyvässä maineessa ja kaupungissa toimii useampikin yksityinen suomi-espanja sairaalatulkki.

  Yöelämää Torreviejassa kyllä on mutta hillitymmin kuin esim. Benidormissa. Useimpien mielestä tämä luo juuri sitä viihtyisyyttä, josta varttuneempi väki tykkää. Kaupungilla uskaltaa jokainen liikkua, rantakin on puhdistettu mustista kaupustelijoista ja öisin poliisiautot liikkuvat tiheästi kaduilla. Huumeita on saatavilla joka Espanjan kaupungissa, mutta Torrevieja on siistiytynyt paljon viimeisten viiden vuoden sisään. Marokkolaisia on hyvin vähän ja heikko taloustilanne pitää venäläistenkin tulon vähäisenä.

  Siis: jos etsit bailukaupunkia, joka ei koskaan nuku, valintasi tuskin on Torrevieja. Jos taas etsit leppoisaa turisti/asumiskohdetta, saatat hyvinkin viihtyä Torreviejassa.

  LINKKI

  Turismo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.05.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitos, kuulostaa kiintoisalta vaihtoehdolta. Yöelämä lähinnä sen takia, että ei mihinkää nukkumalähiö kaupunkiin vaan tarvittaessa toisinaan voi olla viihteellä – kuten eläkeläisen kuuluukin.

   

   

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 119

  Hyvää päivää Kaikki,
  Me olemme kristittyjä järjestöjä, jotka on muodostettu auttamaan ihmisiä avun tarpeisiin, kuten taloudelliseen apuun. Joten jos olet menossa läpi taloudellisia vaikeuksia tai olet minkäänlaisessa taloussanomassa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa aseta velkasi tai maksa laskuja, aloittaa mukava liike tai olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen alfredpeterson6977@gmail.com
  sillä Raamattu sanoo: ”Luukkaan 11:10 Jokainen, joka pyytää, saa; joka etsii löytöjä; ja hänelle, joka kolisee, avataan oven. ”Älä siis anna tämän mahdollisuuden ohittaa sinut, koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti vakavassa mielessä ja Jumala pelkää ihmisiä ottamaan meihin yhteyttä, sähköpostitse.alfredpeterson6977@gmail.com
  Palvelumme sisältävät seuraavat:
  Velkojen konsolidointi
  Toinen kiinnitys
  Yritysluotot
  Henkilökohtaiset lainat
  Kansainväliset lainat
  Laina kaikenlaisille
  Perhelaina
  JNE
  Lainahakemuslomake:
  * Hakijan nimi:
  * Osoite:
  * Kaupunki:
  * Valtio:
  * Maa:
  * Sukupuoli:
  * Siviilisääty:
  * Ikä:
  * Ammatti:
  * Tulonopeus:
  * Puh:
  * Matkapuhelin:
  * Pyydetty määrä:
  * Lainan kesto:
  * Lainan tarkoitus:
  * Oletko hakenut lainaa ennen?
  * Jos kyllä; Yrityksen nimi & sijainti:
  TYÖLLISYYS:
  * Työpaikka:
  * Osoite:
  * Puhelinnumero:

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.