Töitä syksyksi 2009

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  AnniHoo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.12.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Olen 25v. tyttö, koulutukseltani luokanopettaja ja ruotsinkielen aineopettaja. Tällä hetkellä työskentelen safarioppaana Lapissa, työssäni nykyisen kielitaitoni ohella (ruotsi, englanti, saksa, auttava ranska ja espanjan alkeet) haluaisin todella oppia puhumaan espanjaa, josta nykyisessä työssäni olisi hyötyä erittäin paljon.
  Eli eli… nykyinen työni on kausiluontoista ja syyskuun alusta marraskuun puolivälille asti ei töitä juuri ole, eli se olisi hyvä sauma lähteä ulkomaille. Olettaisin että jos kielenoppimisasenteella reissuun lähden niin 2.5 kuukaudessa jonkinlainen pohja jo opituille alkeille saataisiin. Olisi tietenkin mahdollista vain lomailla tuo 2 kuukautta espanjassa mutta itseni tuntien kyllästyisin, enkä ole työni ulkopuolella kovin sosiaalista/helposti ihmisten kanssa pölpöttävää sorttia (ehkä siitä saa tarpeekseen oppaan työssä 😉 ) …
  Anyway, eli jonkinsorttista työtä olisi hyvä saada, mielellään niin että pääsisin työn kautta kontaktiin paikallisiin ja sitä kautta kielenopiskelu tulisi automaattisesti mukaan.
  Olen ollut nuorempana kahteen otteeseen Belgiassa au pairina ja au pairin hommatkin voisivat olla yksi mahdollisuus, sitä paitsi lasten kanssa olisi helppo opetella espanjaa… Mutta harvempi perhe haluaa ottaa au pairia noin lyhyeen työsuhteeseen.
  Työkokemusta minulta löytyy opettajana, matkaoppaana, tarjoilijana, siivoojana, lehtien jakana, lastenvahtina ja kodinhoitajana. Olen valmis tekemään mitä tahansa työtä ja voin palkastakin jonkin verran tinkiä, jos pääsen opiskelemaan kieltä.
  Eli kysymykseni kuuluukin kannattaako näin lyhyttä jaksoa varten yrittääkkään hakea töitä suomesta käsin vai ruveta paikanpäällä etsimään? Ja minkälaisiin töihin espanjassa voisi noin lyhyelle jaksolle päästä? Löytyykö espanjasta vuokratyövoiman välitysfirmoja, kuten suomessa staffpoint?

  Vai onko sinulla jokin muu idea, miten voisin viettää espanjassa pari kuukautta ensi syksynä siten että todella oppisin kieltä?

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Kuulostaa siltä, että sinun kannattaisi esittäytyä ainakin Aurinkorannikon suomalaiselle koululle.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.