Töitä espanjasta

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 26)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tetra
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.05.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hei. Olen suomalainen ja aijon muuttaa Espanjaan. Nyt vain pitäisi saada työpaikka sieltä. Tietääkö minkälaista työtä tällainen nuori espanjan kielen taidoton tyttö voisi mahdollisesti saada?!

  LINKKI

  Pikku-Kalle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 53

  Ns. Telemarkkinointi

  LINKKI

  Heini Einola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.05.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Moikka! Täällä myös 22v nainen suunnittelee muuttoa Fuengirolaan ilman espanjan kielitaitoa. Olen tutkinut aikapaljon eri sivustoja ja keskustelupalstoja ja huomannut että siellä ei juurikaan muuta työtä ole tarjolla kuin telemarkkinointia (kielitaidottomalle). Mutta jostain se täytyy aloittaa 🙂 Ystäväni asuu Malagassa ja kertoi että työn saaminen on huomattavasti helpompaa heti kun hallitset espanjankielen. Muuttaisin sinne mieheni ja koiramme kanssa… Olenkin nyt harkinnut että menisin jo täällä suomessa kielikurssille.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Tietääkö minkälaista työtä tällainen nuori espanjan kielen taidoton tyttö voisi mahdollisesti saada?!

  Riippuu paljon siitá, mitá ylipáátáán osaat. Kukaan ei enáá oikein halua ottaa harjoittelijoita, kun niillekin pitáá nykyáán maksaa aivan oikeata minimipalkkaa, ja silti on koko ajan káveltává perássá neuvomassa.

   

  LINKKI

  Tetra
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.05.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  No, olen peruskoulun käynyt ja kyllä sitä nopeasti oppisi ettei tarvisi kokoajan olla neuvomassa. Jos totta puhutaan, koulussa ei opi paljoa. Kun sitä työtä tekee niin siinähän sitä vain oppii.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

   

  Yhtaan aliarvioimatta oppimiskykyasi mutta taatusti auttaisi jos sinulla olisi espanjan kielitaito ja jonkun ammatin perusopinnot.

  Ongelmana tulee olemaan kilpailu saada se ensimmainen  tyopaikka kieli ja ammattitaidottomana. Kilpailu myos Espanjassa on kovaa tyomarkkinoilla. Niin espanjalaisten kuin ulkolaisten tyonhakijoiden toimesta.

  Kannattaisiko kokeilla telemarkkinointia ensin Suomessa?

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  No, kylláhán nuo ráttárit ja mutikset aina nuorelle blonditytólle tóitá lóytávát. Seuraava teksti suoraan lehti-ilmoituksesta:

  ”MALAGA CENTRO CASA PRIVADA. Los mejores servicios a los mejores precios. 10 SEÑORITAS. Renovacion constante local climatizado.”

  Tyópaikkakin on ilmastoitu. Niin ettá ei muuta kuin passi pois ja likka hommiin.

  Pahoittelen, jos kommettini vaikuttaa pottuilulta, mutta támá kun ei tosiaan ole mikáán Laukaan lintukoto. Monelle friidulle káynyt tosi paskaisesti, aivan kansallisuudeta riippumatta. Páásihán se Lepomáen tyttókin peráti hengestáán. 🙁

   

  LINKKI

  Solo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.02.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Joo olkaa tytöt varovaisia kun lähdette sieltä kotimaasta ulkomaille töihin , jottei ihan oikeesti käy niin kuin Arnold tuossa jo vähän maalaili .

  LINKKI

  mikko mokoma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.06.2011
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 26

  Espanja kyllä minuakin kiinnostaa asumisen kannalta, mutta vaikka olisin nuorempikin, niin en minä ensimmäisenä kuvittelisi sieltä työpaikkaa saavani, vaikka ammattimies alallani olenkin.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tänne vaan. Tilanne sitten paljastuu paikan päällä.

  Mutta yhden ohjeen antaisin.  Jos on pappa betalar tapuksesta kysymys, niin kannattaa sopia Isin kanssa , että Isi maksaa mahdollisen matkalipun kotiin. Tai jos ollaan omilla fyffeillä likkeellä niin kannattaa varata paluumatkan rahat mukaan.

  Ettei joudu sinne clubille matkarahoja tienaamaan.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Erään tuttavaperheen kaksostytöt lähtivät Espanjaan täysin ummikkoina ja kielitaidottomina. Ovat 18 vuotiaita blondiineja ja heti kun laskeutuivat Malagaan saivat töitä ensiksi sisäänheittäjinä ja sitten marokkolaisen PR-toimiston työntekijöinä. Tytöt on tyytyväisiä. Työajat on öisin ja päivisin voi ottaa brunaa ja levätä. Työssä tapaa kuulemma kansainvälisiä miehiä, arabeja ja venäläisiä mutta myös jonkin verran kiinalaisia, jotka ovat basaareineen joka paikassa heilumassa. Joskus tytöt tienaavat tonninkin illassa PR-toiminnalla. Hyvää tiliä!

  Rohkea rokan syö

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Ihmisten muuttoliikkeessä vaikuttaa aina kaksi voimaa; lähtömaan työntövoima ja kohdemaan vetovoima. Me olemme tottuneet ajattelemaan, että suomi on kuin magneetti, joka vetäá muuttajia etenkin tuolta afrikan puolelta ja että se sama magneetti pitáä suomalaiset kotimaassa. Lukuunottamatta joitakin höpsähtäneitä  elákeläisiä, jotka láhtevät muille maille Espanjaan ja tulevat sitten kiltisti takaisin kun alkaa oikea vanhuus nipistellá. Ja magneettihan on tietenkin suomen äárettömän hyvä, antelias ja kattava sosiaaliturva, joka takaa jokaiselle toimeentulon vaikka työtá ei huvittaisi tehdäkään.

  Nyt kun saimme uuden perskepukokoomus-hallituksen saattaa tilanne muuttua radikaalisti ja magneetti menettäá vetovoimaansa. Uusi hallitus on luvannut tehdä ihan samat talouden tervehdyttämistemput kuin Rajoyn hallitus on tehnyt Espanjassa. Kohta meillá ei olekaan 500.000 työtöntá vaan paljon enemmán ja ruokajonoissa ei ole vain 500 ihmistá vaan potensiin kolme. Ja samaan aikaan Rajoyn touhuista huolimatta tai niiden ansiosta Espanjan talous on alkanut virkistyä ja kasvaa ja kasvun mukana avautuu uusia työpaikkoja niin espanjalaisille kuin muillekin työhaluisille. Espanjasta on laman aikana láhtenyt ulkomaista työvoimaa ja nyt kun talouden pyörát taas alkavat pyöriá tarvitaan tietenkin tekeviá kásiá etenkin niihin töihin, joita espanjalaiset eivát itse jostain syystä halua  tai osaa tehdä. Nyt on suomalaisten aika, vain nopeat sijoittuvat, sillá pian alkaa paluumuutto myös itáblogin maista ja Eteláisestá Amerikasta.

  Ja tuleehan Espanjaan=Fuengirola myös suomalaista työtä ja suomalaisen työvoiman kysyntää koko ajan. Tánne muuttavat Suomesta kaikki ne firmat, jotka pysyyvát hoitamaan palvelunsa puhelimen ja internetin kautta. Ajanvaraukset, informaatio, myynti…mitá kaikkea onkaan. Táállá on jo Sipilán peräänkuuluttama työelämän uudelleenorganisointi viety lápi ja työntekijákustannukset ovat yritykselle houkuttelevan edulliset. Duunarikin párjäá ainakin toistaiseksi kun hinnat eivát vielá ole karanneet pilviin.

  Joten, tánne vaan. Suomen rántásateisesta kesástä, josta helteetkin peruttiin (leikattiin)  lehtitietojen mukaan. Se on nähtävästi  osa uuden  hallituksen työelämän uudistusohjelmaa ja sen tarkoitus on aktivoida työttömiä työntekoon lämpimikseen. Sillá tiedámmehän, että maassa, jossa on 500.000 työtöntä ja 11.500 avointa työpaikkaa työnvälituksessä  on työttömyyden suurin syy työttöminen passiivinen laiskuus jota tukee vielá toistaiseksi ruhtinaallinen sosiaaliturva.

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Joskus tytöt tienaavat tonninkin illassa PR-toiminnalla. Hyvää tiliä!

  Hahhh..! Náytá mulle keskitason huora Espanjassa, joka ansaitsee tonnin illassa. No, ehká muutamat erittáin varakkaille, portoista kinnostuneille ukkeleille suunnatun escort-palvelun huorat joo, mutta normi marokkolaisen tai neekerin ’omistama’  p**seenlevittájá-poskeenottaja ei tuollaisia tienaa. Parittaja vie 90% tavallisen huoran rahoista.

  Ja muutenkin on taas matkailevaherpes ajasta jáljessá. Alallehan nykyáán kouluttaudutaan, sikáli mikáli kyseinen koulu Valenciassa on vielá saanut luvan pysyá pystyssá.

  Trabajo

   

  Tuossa linkki parin vuoden takaiseen lehtiartikkeliin, jossa mainintaa kyseisestá oppilaitoksesta.

  http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article3538991.ece

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Nyt kun saimme uuden perskepukokoomus-hallituksen saattaa tilanne muuttua radikaalisti ja magneetti menettäá vetovoimaansa.

  Jep. Ja sekós punavihervassareita hatuttaa? Kyllá vain. Korviahuumaava álámóló on jo alkanut. 😀

  Magneetissa kun sattuu olemaan kaksi napaa. 🙂

   

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Japanissa on ollut aikamoinen mullistus kun jo 12 Eurolla saa

  A writer for the magazine travels to the Otsuka red-light district of Toshima Ward to discover that the fee for an oral session at a ”pink salon” starts as low as 2,000 yen.

  http://www.zerohedge.com/news/2015-05-31/abenomics-fail-japanese-slack-jawed-oral-sex-price-deflation

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 26)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.