Todistus

Merkitty: 

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Melissa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.01.2019
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei kaikki siellä, toivon, että te kaikki olette kunnossa? Nimeni ovat rouva Melissa Nicholas, olen kotoisin Kansasista, muutama kuukausi sitten olin imeytynyt huonoon taloudelliseen tilanteeseen, ja tarvitsin kiireellisen lainan laskujen maksamiseksi ja jalkojen palauttamiseksi taloudellisesti, koska pankkini kieltäytyi nykyisestä taloudellisesta tilanteesta antaa minulle lainan niin, että minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vakuudettomia lainoja verkossa, tutkimukseni aikana olin petoksen uhri ja menetin lähes 750 dollaria, ja olin enemmän vaikeuksissa ja melkein annoin ongelmia jopa toivoo saavansa lainan, kunnes löysin postitse postitse lähetetyn online-postin Charlestonin osavaltioista, joka todistaa, kuinka hän sai $ 50 000 Kathy Finance Inc: ltä sen jälkeen, kun hän oli lukenut viestin. sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com) yhteydenotot, jotka on jaettu postitse, minun vakuudettoman lainan 350.000 dollarin pyyntöni hyväksyttiin 72 tunnin kuluessa pyynnöstäni ja laina maksettiin pankkitililtäni ilman laiminlyöntiä.

  Haluan ilmaista syvällisen kiitollisuuteni ja neuvoa myös lainanhakijoita siellä olemaan hyvin valppaita, koska siellä on monia huijareita, joiden ainoana tarkoituksena on pettää viattomat lainanhakijat, joten teidän on oltava varovaisia ​​ja valppaita. jotka tarvitsevat lainaa Suosittelen Kathy Finance Inc: tä, voit ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Kiitos, että olet lukenut todistukseni, toivotan teille onnea.

  teidän
  Melissa Nicholas.

  LINKKI

  buscador
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2016
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 39

  ”… tarvitsin kiireellisen lainan laskujen maksamiseksi ja jalkojen palauttamiseksi…” Jaaha, Melissa kanittanut kinttunsa ja nyt neuvoo muita, äkkiä ajatellen ei kannata ottaa tämän typyn rahoitusneuvoja kovin vakavasti.

  Mites näitä vinkkimiehiä/-naisia muuten tuppaa tänne näin paljon ?

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Yleensa noilla rahoitusyhtioilla on muitakin kuin @hotmail.com osoitteita. 🙂 🙂 🙂

  LINKKI

  Paul Moritz
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.01.2019
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Hyvä päivä Sir / Madam

  Tarjoamme lainoja yksityisille ja kaupallisille elimille erittäin alhaisella 3%: n vuotuisella korolla, 1 vuosi – 25 vuotta. Annamme lainoja 5 000 – 500 000 000 euron välillä. Tämän tarkoituksena on poistaa Bad Creditin kasvava historia ja tuoda vakaa voitto sekä yrityksellemme että asiakkaillemme.

  Menetätkö nukkumaan yöllä huolta siitä, miten saat lainan? Yhteystiedot: Paul Loan Agency nyt sähköpostitse: paulhelpfund@yahoo.com tai WhatsApp: +91 733 787 3110

  Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3% ja tarjoamme.

  * Henkilökohtaiset lainat
  * Velkajärjestelylainat
  * Riskipääoma
  * Yritysten lainat
  * Koulutuslainat
  * Asuntolainat
  * Lainat jostain syystä

  Kiireellisempiä tietoja saat takaisin meille välittömästi. paulhelpfund@yahoo.com tai WhatsApp: +91 733 787 3110
  Terveiset
  Paul Moritz

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Voiko kukaan olla niin torvi etta ottaa yhteytta Intiaan @yahoo.com osoitteeseen saadakseen lainan???? No jos on niin silloin voi myos lahettaa loput rahansa etukateen kuluihin… Missa on sivuston pitaja? Miksi et poista naita huijausviesteja????

  LINKKI

  buscador
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2016
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 39

  Ihmetellyt aivan samaa, etusivu vastaavanlaista spämmiä melko täynnä. Toki se näkyy myös asiallisten kirjoittelijoiden määrässä joten halutaanko sivustoa pitääkkään auki. Vahinko jos ei. Olkoon nyt allekirjoittajan nikki vielä voimissaan, mut eipä tätä kovinkaan kauaa viitsi availla. Toivottavasti YP tai vastaava ottaa kantaa tähän. Vaikkapa heti manana?

  Lämmin talvi ollut pariin viimeiseen verraten, vesisateetkin puuttuneet. Onko normimeininkiä vai olinko ”väärinä” talvina aiemmin?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.