Tiemaksut

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Tiemaksut

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ålands Tapsa
  Ålands Tapsa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.10.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 12

  Moi vaan kaikille. Pääsiäisenä menossa Madridista pohjoiseen Becerril de la Sierra nimiseen paikkaan suunnistuskisoihin. Vuokra-auto Barajasin kentältä. Nyt kysymykseni onkin seuraava. Minkä suuruinen on tiemaksu Madridissa ja mikä on maksun keruutapa (kolikkoautomaatti, rahastaja?). Matkalla kun näkyy Googlen mukaan olevan ainakin yksi ”rahastuspiste”. Toinen kysymys koskee huoltoasemien aukioloaikoja. Kuinka aikaisin luutette että toisena pääsiäispäivänä asemat aukeavat, pitää jättää vuokra-auto tankattuna jo puoli 8 aikaan kentälle. Kiitos jo etukäteen vastauksista.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä bhajee
  bhajee Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Tiemaksut saa hyvin selville esim. http://www.viamichelin.com/ :ista… nättää tarjoavan kahta vaihtoehtoista reittiä, toinen ilmainen, toisella tiemaksut 1,75 €.

  En ole tuota tietä ajellut, yleensä maksupaikoilla on ainakin yksi ”manuaalinen” koppi jossa voi maksaa ihan oikealle ihmiselle. Loput automaatteja (luottokortti, käteinen).

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jpmadrid
  jpmadrid Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola,

  Jos tulet esim. Finnairin lennolla T4 terminaaliin niin sielta ”virallista” reittia pitkin poistuttaessa Madridin suuntaan tulee maksaa peaje, alle 2€, tosi ryostoa. Mutta sen voi valttaa, yksi keino on menna vanhoille terminaaleille T1-T3 tai sitten menemalla kohti Burgosia ja Alcobendasia ja sielta M12 tielta Burgosin ja A1 tien kautta M40 kehatielle. Voi kylla olla turhaa alle 2€ saaston takia. Mutta jos siis tulet esim. SAS:lla vanhoille terminaalelle niin sielta ei ole tullimaksua.
  Iso osa huoltsikoista on auki 24 tuntia, A6 tien varrella ennen Madridia on varmaan kaikki auki oli sitten pyha tai ei.
  Todella tarkea asia on tietaa etta Madridissa ovat pyhia torstai ja perjantai 1 ja 2 huhtikuuta, maanantai 5 huhtikuuta on normaali tyopaiva Madridissa (ei pyha kuten esim. Barcelonassa), joten varaudu aamuruuhkaan A6 tiella, tosin 7 aikaan ei viela ole niin ruuhkautunut…mutta Sunnuntaina paasiaisen paluuruuhka on yksi vuoden pahimmista.

  Saludos

  Janne Madridista

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä MiMadrid
  MiMadrid Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Juu, tuo tiemaksu T4:n kulmilla on käsittämätön. Itse sen kierrän aina mutta etuna mulla on se että mä tiedän miten se kierretään. Helpommalla pääsee kun suosiolla maksaa sen vajaa 2€ varsinkin jos kartta/navigaattori sitä kautta haluaa ajattaa…2€ on halpa hinta sen hatutuksen välttämisestä jonka vieraassa (suur)kaupungissa eksyminen aiheuttaa.

  Huoltoasemien aukioloista ei tarvinne huolehtia, kaikki isommat ja yleisesti ottaen kaikki pienemmätkin ovat aina auki. Mainittu pääsiäisen paluuruuhka on perinteisesti infernaalinen ja paluuliikennettä normaalisti on jo lauantaina (moni ottaa Ma-Ke duunista vapaata ja palaa ajoissa välttääkseen ruuhkat). Sunnuntaina aamuyöstä ei ryysistä varmaankaan ole. Erityistä tarkkuutta ja varovaisuutta noilla pikkuteillä tulee yöaikaan ajettassa noudattaa!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ålands Tapsa
  Ålands Tapsa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.10.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 12

  Olin ajatellut käyttää tietä M-607 eikä A-6:sta. Kannatkaisiko kuitenkin ajella A-6:sta pitkin. Miten on huoltoasemat M-607 varrella auki?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jpmadrid
  jpmadrid Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola,

  M-607 on ihan kiva reitti, voit esim. menna M607 reittia ja palata A6 tieta pitkin niin naet enemman. Ajallisesti A6 on varmaan hieman nopeampi mutta ei niin isoa eroa.
  Jos sinulla on enemman aikaa niin voit poiketa esim. Segoviaan, kaunis kaupunki, ja ajaa Puerto de Navacerrada hiihtokeskuksen kautta, kaunista mantymetsaa. El Escorial on myos lahella.

  M607 Madridista Colmenar Viejoon on ihan moottoritieta ja siina on useampi huoltsikka. Loppuosa on vahan pienenpaa tieta.

  Saludos

  Janne Madridista

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ålands Tapsa
  Ålands Tapsa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.10.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 12

  Kisat on perjantaina ja sunnuntaina, ”Campeonato de España de Orientación Distancia Media y Larga – XXIII Trofeo Martin Kronlund”. Viivymme keskiviikko illasta (kone Barajas’ssa kl. 19) maanantai aamuun joten aikaa jää tutustua muuhunkin kuin suunnistusmaastoihin (Cabeza Mediana ja Cerro del Hilo ”vuorilla”). Segovia on käytävä katsomassa, lisäksi varmaan juuri Puerto de Navacerrada hiihtokeskus. Taitaa kuitenkin olla sen verran lunta vielä ettei jalkaisin pääse Peñalara’n luonnonpuistoon ”vaeltamaan”. Onko muuten noilla huoltsikoilla sellaista ”minimarkettia” josta saisi ostettua jotain pikkupurtavaa illaksi kun tulemme hotelliin (ei sovi meikäläisen ”tyyliin” syödä ylihinnoitellussa ”Michelin-ravintolassa” jollainen hotellissa on). Kiitos aikaisemmista vastauksista ja etukäteen uusista. Un cordial saludo! Tapsa

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Don Bavarontti
  Don Bavarontti Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.