TIEDOTE: Väliaikatietoa sivuston päivityksestä

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet TIEDOTE: Väliaikatietoa sivuston päivityksestä

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tärkeimmät asiat ensin, eli lämmin kiitos kaikesta siitä rakentavasta palautteesta ja tarjotusta avusta, mitä olemme Orkin päivitysten läpiviennissä saaneet. Ylläpidämme Orkkia vapaa-aikanamme vapaaehtoisvoimin niin paljon kun pystymme, joten kaikki apu ja rakentava palaute on enemmän kuin tärkeää ja tervetullutta jatkossakin.

  Jouduimme tietoturvasyistä johtuen tekemään päivityksen sen kummemmin hienostelematta, tärkeimpänä asiana saada Orkin ”moottori” päivitettyä ja siirrettyä uudelle palvelimelle, sekä keskustelupalsta pikaisesti käyttöön. Uskoakseni muutaman tunnin palvelukatkos ei olosuhteet huomioon ottaen ollut kohtuuton.

  Suurin osa taustaohjelmistojen päivityksestä on nyt saatu päätökseen, mutta melkoinen lista asioita kaipaa vielä hiomista. Jatkamme asioiden kuntoonlaittoa ja hienosäätöä sitä mukaa kun muilta töiltämme ehdimme.

  LINKKI

  minä ja perhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Onko kellään tietoa mikä on paikallisen koulun systeemi? Minkä ikäisenä alkaa koulu? Opetan itse kotikoulu ajatuksella äidinkielen ja matematiikan. Laitan 6v lapsen paikalliseen kouluun, mutta minulla ei ole mitään hajua paikallisesta systeemistä?

  LINKKI

  Best4TheBest
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  Kolme nuorta kundia etsii fillareita edullisesti, eli jos on tiedossa, niin soittakaa +358400671339, kiitos. Hinta noin 25e/kpl. Ja jos mahdollista, kunnon lukoilla varustettuna 😉

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.