TIEDOTE: Spämmäreitä Orkissa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet TIEDOTE: Spämmäreitä Orkissa

 • Tässä aiheessa on 1 kirjoittaja ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Hei Orkkilaiset! 🙂

  Tänään iltapäivällä Orkkiin oli päässyt kirjoittelemaan jokin roskapostittaja, eli ”spämmäri”. Löysin Orkista kolme englanninkielistä, täysin tänne kuulumatonta kommenttia keskustelujemme joukosta. Kommentit sisälsivät myös linkkejä erilaisille spämmisivustoille. Jotkut teistä varmaan kerkesivät kyseiset kirjoitukset nähdä, ennenkuin kerkesin ne poistamaan – älkää siis ihmetelkö mitä ne olivat tai miksi ne tulivat ja menivätkin yhtä nopeasti. 😉

  Tuollaisia roskapostiviestejä ilmestyy nettisivuille yleensä automaattisesti ohjelmoitujen ”robottien” toimesta, mutta myös käsin kirjoitettuina. Niiden tarkoituksena on käyttää hyödyksi vakiintuneita ja arvostettuja sivustoja ja houkutella väärin perustein klikkaajia roskapostittajien omille sivuille. Roskaposteissa on usein kyseessä linkit erilaisille huijaus- ja muille epämääräisille sivuille.

  Pyydän Orkkilaisilta jeesinkiä!

  Jos näette Orkissa roskapostiviestejä, eli spämmikirjoituksia, niin pyydän ilmoittamaan asiasta viivytyksettä esimerkiksi Orkin yhteydenottolomakkeella tai painamalla ”ilmoita asiattomasta viestistä” -painikkeella. Roskakirjoituksissa olevia linkkejä ei kannata klikkailla.

  Kiitos avustanne jo etukäteen!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.