Tiedote Katia Westerdahlilta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Tiedote Katia Westerdahlilta

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 92)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Katia Westerdahl
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2011
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 52

  Olen joutunut täysin valheellisen herjauskampanjan kohteeksi. Motiivi ja alkuperä ovat minulle tuntemattomat, mutta tässä tiedoksi kaikille asiasta kiinnostuneille etenkin silmälläpitäen sitä uutisointia, jota kilpailijoiltani voi lähipäivinä odottaa.

  – Teatteritykit-yhdistys väittäää minun lokakuussa 2011 vaatineen heiltä mainoksia lehtiini vastineeksi Casa de la Culturan ilmaiskäytöstä heidän teatteriesitystään varten.

  – Vuoden 2012 syyskuuhun asti SE-lehden yhdistysmainokset olivat ilmaisia. En siis olisi voinut vaatia niistä maksua. Olé-lehdessä ei yhdistysmainoksia tuolloin julkaistu. Näin ollen minun olisi ollut täysin mahdotonta hyötyä niistä taloudellisesti tai muuten. Tätänykyään yhdistysten mainonnasta peritään 25 euroa+alv per 4 moduulin mainos. Ei siis kovinkaan rahakasta touhua.

  – Yhdessäkään lehdessämme ei ole julkaistu mainosta Teatteritykkien esityksestä, kylläkin kolme eri toimituksellista artikkelia, jotka luonnollisesti ovat ilmaisia. Lehtiemme sisältö ei koskaan ole ollut kaupan.

  – Casa de la Culturan juhlasalin käyttö on ilmaista kaikille paikallisille yhdistyksille. En siis ole voinut käydä kauppaa sen maksullisuudesta tai ilmaisuudesta.

  – Kaikki Fuengirolan kaupungin tiloissa konsertteja tai muita tapahtumia minun välitykselläni järjestäneet henkilöt voivat todistaa, että en kaupungintalon tiloissa suostu edes keskustelemaan lehdistäni, saati mainostamisesta. En myöskään ikinä ole vaatinut keneltäkään minkäänlaista yksinoikeutta tällaiseen mainostamiseen. Viimeisimpinä todisteina tästä tulevat mieleeni Vesku Loirin ja Anneli Sarin konsertit, joita mainostettiin kaikissa suomalaislehdissä. Molempien järjestämisessä olin mukana. Molempien mainoskampanjat sovittiin Olé-lehden toimituksessa.

  Kuka tahansa asiasta kiinnostunut voi tulla toimitukseemme ja pyytää nähtäväkseen lehtiä ajalta lokakuu 2011-helmikuu 2012, jolloin teatteriesitys Gabriel tule takaisin pidettiin. Lehdistä selviää hyvin, oliko mainoksia vai ei.

  Olen jo antanut asianajajalleni ohjeet ryhtyä välittömiin toimiin syytteen nostamiseksi kaikkia niitä tahoja vastaan, jotka levittävät tätä täysin valheellista tietoa. Erityisesti hämmästelen fuengirola.fi-sivuston epäammattimaisuutta. He ovat klo 16.20 julkaisseet tämän perättömiä tietoja täynnä olevan PSOE:n tiedotteen, vieläpä suomeksi käännettynä. Kaupungintalolta lähti kaikille medioille vastine klo 15.22, mutta sitä he eivät julkaisseet ennenkuin asiasta päätoimittajalle huomautin, ja sittenkin vain espanjaksi. Vetäköön kukin omat johtopäätöksensä.

  Ystävällisin terveisin
  Katia Westerdahl

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Luetusta páátellen ”toimittajien” kielitaito ei rittányt enáá vastineen káántámiseen. Ei suomen eiká espanjan taito.

  En osaa kommentoida tuota varsin vakavaa syytóstá, mutta todella, todella surullista on se keiliopillisten virheiden máárá miká mitá ammattitoimittajien (?) kynástá láhtee!

  LINKKI

  micentavo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.03.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 32

  Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuten hyvässä dekkarissa konsanaan. Missä mättää ?? Nyt alkavan kevään on ollut aika kovaa kyynärpäätaktiikkaa ”Meidän” lehdissä. Kilpailu lukijoista, joiden kautta saadaa ilmoittajia on raakaa. Kukin vuorollaan olette karmeassa pyörityksessä. Yrityksenä, kuin henkilöinä kova paikka. Sanoisin, että Teillä kaikilla on aikalisän paikka. Katia, voimia sinulle !

  diablita -> nyt ei ole vielä pilkkujen ja kieliopin aika. Tiedotteen asenteellinen ja leimaava sisältö ratkaisee ja miten se muovaa lukijoiden mielipiteet ja aiheeseen liittyvät asenteet. Katia täytyy nopeasti ja laajasti saada ainakin kyseenalaistettua tiedote, jonka jälkeen hän saa aikaa asian käsittelyyn ja oikaisuun. Käräjät vääristä tietojen levittäjistä on jo sitten vähän kaukaisempi asia ja jos kyse on yhdistyksestä, on yhdistys kollektiivisessa vastuussa kokonaisuudessaan asiasta.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Politiikka on likaista peliä. Siihen syyllistyvät molemmat puolueet (jos nyt siis ajatellaan Fuengirolan kunnallispolitiikkaa – tai muutenkin, mutta täällä loka lentää varsinkin vaalien alla).

  LINKKI

  micentavo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.03.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 32

  Olen melko varma asiasta, että takana on espanjansuomalainen kilpailija. Asian on nostanut esille meikäläinen yhdistys ja siinä olevat tahot. Tässä asia on verhottu politiikan verhoon, kun kyse on todennäköisesti lehtien markkinoista ja henkilökemioiden tulehtuneisuudesta. Yhdeltä varastetaan lehdet, yhtä mollataan riehuvaksi juopoksi ja nyt Katia:sta tehdään poliittista ruumista.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570
  micentavo kirjoitti:

  Katia:sta tehdään poliittista ruumista.

  Itse asiasta en tiedä mitään – mutta jos PSOE:n valtuutettu valittaa PP:n valtuutetusta, niin lasken sen politiikan piikkiin.

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380
  micentavo kirjoitti:

  diablita -> nyt ei ole vielä pilkkujen ja kieliopin aika. Tiedotteen asenteellinen ja leimaava sisältö ratkaisee ja miten se muovaa lukijoiden mielipiteet ja aiheeseen liittyvät asenteet. Katia täytyy nopeasti ja laajasti saada ainakin kyseenalaistettua tiedote, jonka jälkeen hän saa aikaa asian käsittelyyn ja oikaisuun. Käräjät vääristä tietojen levittäjistä on jo sitten vähän kaukaisempi asia ja jos kyse on yhdistyksestä, on yhdistys kollektiivisessa vastuussa kokonaisuudessaan asiasta.

  Totta. En halunnut ottaa kantaa itse asiaan, kun en mielestäni tunne sitä tarpeeksi. Valitettavasti näiden toimittajien ammattitaidottomuus ei ilmene pelkästään viestin epäselvänä, puutteellisena ja usein virheellisenä ilmaisuna, vaan tosiaan myös asenteellisuutena ja täydellisenä objektiivisen tiedonvälityksen puutteena.

  Toivottavasti se pillkujen viilaamisen aikakin silti koittaa. Suomi on kaunis ja ilmaisuvoimainen kieli, jota kannattaa vaalia – ja ammattikirjoittajilta sitä jopa edellyttää 🙂

  LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  Tätä tämä on kun sama immeinen haluaa politikoida ja olla yrittäjä samaan aikaan…. varsinkin Espanjan ”pikku-Suomessa”. Harvoilta tämä on onnistunut kiitettävästi … esim. Eero Lehdeltä SUOMESSA.

  Suosittelisin joko alkamaan ammattipoliitikoksi tai sitten vain mediayrittäjäksi, mutta ei molempia. Kumpikin työ todennäköisesti kärsii kun molempia tekee ja koittaa luovia huutoäänestysten välissä. Kannattaa ihan vakavasti miettiä tätä vaihtoehtoa.

  Onko Espanja.org jokin Costan ”Virallinen Lehti”? ”Tiedote siltä ja siltä” Anna mun nauraa. Mitä tämmöinen asia kuuluu tänne palstalle varsinkin aloituksena? Eri asia olisi, jos olisi pakko antaa vastine anonyymille palstakirjoitukselle… joka kyllä sääntöjen mukaan kai tulee vain tylysti poistaa. Toki viestin voisi kirjoittaa myös Välimeren rantahiekkaan. Ei todellakaan kiinnosta paikalliset nokkapokat, jotka ovat estämättömissä kyseisillä set-upeilla.
  Kasvakaa aikuisiksi.

  LINKKI

  @Sevilla
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.09.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 23

  Hienoa Katja. Erittäin hyvä ja asiallinen tiedote tänne. Tällä foorumilla käy paljon ihmisiä lukemassa ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä. Meistä on varmasti 98% Costa del solin porukoista hyvillä mielin sinun puolellasi. Sitten jää vielä 2% noita iänikuisia marisijoita. Kun tulee seuraavaksi selvää sanaharkkaa niin rennosti ” Tiikeri-kakku” naamaan vaan ja nosta ulos niskaperse otteella.

  Kiitos muuten perheenne työstä lehtiänne tekiessänne näin monia vuosia. Hyvää tietoutta. Danke ja Cracias, Hasta luego ja mitä niitä nyt oli..

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  näin kävi, esittivätkö ollenkaan näytelmäänsä… jäi hiukan epäselväksi. Rannikostahan juuri Fuengirolan kohtahan olisi mitä parhain paikka suomenkieliseen teatteritoimintaan,tosin toistaiseksi suuretkin suunnitelmat ovat kariutuneet aina muutaman esityksen tuotannoksi. Rannikollahan on ollut koulutustoimintaa teatterille, tuolla linkin takana 8 toisilleen tuntematonta henkilöä kahdess viikossa saivat aikaan tuollaisen esityksen Mikko Rasilan ja Maija-Liisa Peuhun https://www.facebook.com/haluatkoesiintyjaksi avustuksella nyt keväällä http://youtu.be/WZa3YX_kawo ja lisää on tulossa. Ilmaisen Casa de Culturan ohella aika mainio paikka olisi salon varietes http://www.salonvarietestheatre.com/ , jota vuokrataan varsin kohtuulliseen hintaan sillä ainahan on maksettava eikös juu … http://youtu.be/8z8i2qbIpbU

  Kiitos rannikon lehdille esityksen uutisoinnista !!!

  LINKKI

  El Mar
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.03.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 20

  No voi kauheaa!
  Ihan skandaali on nyt rannikolla ja varmaankin myos turismikin vahenee taman takia.
  Mikanlaisethan vaikutukset talla saattakkaan olla Espanjan yha syvenevaan kriisiin, jaa vain nahtavaksi.

  Jospa saataisiin aikaan maksullinen tilaisuus kaksintaisteluun, jossa henkiinjaanyt saa paasylipputulot.
  Varmasti auttaisi palauttamaan taman skandaalin aiheuttamat traumat ja luottamuksen Espanjan tulevaisuuteen.
  Mutta saisiko ilmaista mainostilaa jostain ”puolueettomasta” mediasta?

  ps. olisin kylla nainkin tarkean tiedotteen tiimoilta toivonut pienta tarkkuutta aloittajalta. Tiedotehan oli julkaistu klo 16.04, kohdassa UUTISET.

  He ovat klo 16.20 julkaisseet tämän perättömiä tietoja täynnä olevan PSOE:n tiedotteen, vieläpä suomeksi käännettynä. Kaupungintalolta lähti kaikille medioille vastine klo 15.22, mutta sitä he eivät julkaisseet ennenkuin asiasta päätoimittajalle huomautin, ja sittenkin vain espanjaksi. Vetäköön kukin omat johtopäätöksensä.

  Ystävällisin terveisin
  Katia Westerdahl[/quote]

  LINKKI

  hymyhuuli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.04.2013
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2
  LINKKI

  hymyhuuli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.04.2013
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  LINKKI

  Katia Westerdahl
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2011
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 52

  Tulen juuri tapaamisesta asianajajieni Alfredo Herrera Rueda ja Ángel Abalósin kanssa. Nostamme rikossyytteet sekä Teatteritykit-yhdistyksen edustajia että kaikkia heidän valheidensa levittäjiä vastaan. Tämä olkoon tiedoksi kaikille ja tätä saa jakaa. Kun rikossyytteet on nostettu laitan niistä kuvat tänne. Tämä ei ole uhittelua vaan täyttä totta.

  LINKKI

  El Mar
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.03.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 20

  Tulen juuri vessasta ja
  ”miten nain kaunis ihminen voikin haista nain pahalle”.

  Jumala, varjele minua joutumasta tilaan etta
  minun taytyy tarkistaa tiedotusvalineista mita minulle kuuluu. 🙁

  Voisiko elamastaan avautumisen jattaa ihan omiin julkaisuihin, please.

  Karavaani kulkee – koirat haukkuu.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 92)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.