TIEDOTE: Joulupukki jeesaa Orkkia!

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet TIEDOTE: Joulupukki jeesaa Orkkia!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Sain juuri ilosanoman itseltään Joulupukilta, sanoman tosin välitti meidän kaikkien entuudestaan tuntema Orkkilainen, Aristoteles.

  Kuten meistä monet varmaankin muistavat, Aristoteles on auttanut Joulupukkia jo vuosikausia ilahduttamaan ja viemään hyvää sanomaa kaikille maailman lapsille ja monille muillekin. Viimeksi hän oli kertomassa Joulupukin sanomasta Kiinassa, Pekingissä ja Shanghaissa. Tuo iloinen ja hyvä mieli toimitetaan perille eri puolelle maailmaa aidon, Suomen Lapista lähetettävän Joulupukin tervehdyskirjeen muodossa.

  Pieni asia, jonka merkitys on suuri

  Ilahduta läheisiäsi aidolla Joulupukin kirjeelläJoulupukin kirjeellä voit ilahduttaa helposti myös ulkomaalaisia lapsia ja muita tuttaviasi, koska kirjeen kieli voidaan valita lukuisista eri vaihtoehdoista, Kiinaa ja Espanjaakaan unohtamatta! Joulupukki kirjoittaa kirjeensä vastaanottajan nimeltä mainitsemalla, joten iloinen yllätys on lapsille melkoinen!

  Orkilla on ilo ja kunnia auttaa Joulupukkia Artistoteleen kautta, eli sivuiltamme voi tästä päivästä eteenpäin tilata noita tervehdyskirjeitä. Asialla on myös sellainen kiva puolensa, että Aristoteles on ystävällisesti luvannut osallistua Orkin serverimaksuihin eurolla jokaista Orkin kautta tilattua kirjettä kohti. Kiitos Aristoteles!

  Kaikki mukaan hyvän asian puolesta!

  Jotta kirjeet ehtivät varmasti perille, on syytä toimia samantien. Kaikilla Orkkilaisilla on siis tälle vuodelle vielä hetken aikaa mahdollisuus ilahduttaa ja luoda helposti hyvää mieltä lapsilleen, lapsenlapsilleen ja muille itselle tärkeille ihmisille. Samalla kun ilahdutat ja tuot hyvää mieltä läheisillesi, autat myös Orkkia eteenpäin. Luohan se tietysti itsellekin kivan mielen, kun voi muita ilahduttaa.

  Kiitos jo etukäteen kaikkien niiden puolesta, joille tuotte tällä tavalla hyvää mieltä ja lämpimiä muistoja. Kiitos myös Orkin puolesta avustanne. Kirjesivuille ja tilaamaan pääsette oheista kuvaa tai tätä linkkiä klikkaamalla.

  Lisätietoa ja tilaaminen Joulupukin nettisivuilta:
  http://santagreeting.fi

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Tama palauttaa minunkin uskoni Joulupukkiin! Talla pystynkin kivasti hoitamaan joulutervehdykset ja ovat taatusti yksilollisempia kuin normaalit Hauskaa Joulua kortit. Kiitos hienosta vinkista.

  LINKKI

  Masa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.09.2006
  Kirjoituksia: 179
  Vastauksia: 303

  Käytin jo viime vuonna tätä mahdollisuutta hyväkseni. Kaikki toimi upeasti ja lapset kuin myös aikuiset olivat todella tyytyväisiä taiteellisista joulukirjeistä!

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Minäpä olen käyttänytkin tuota palvelua jo aikaisempinakin vuosina enkä pelkästään lapsille, vaan jopa aikuisille asiakkailleni, joille se on ollut sitten se jouluviesti, joka muistetaan (kiitoksista päätellen).

  Lopetin joulukorttien lähettelemisen tuskan jo kauan-kauan sitten. Ihan turhaa vaivan hukkaa – tiedättehän sen itsestännekin. Kalliskin krumeluurikortti toimii vain sillä hetkellä kun se vastaanotetaan, mutta … joulun jälkeen ei kukaan enää muista, ketkä lähettivät tai eivät lähettäneet ja siisä se juju. Pitää panna paremmaksi!

  JOULUPUKIN KIRJE EROTTUU KAIKISTA MUISTA!

  Haa-haa! Senhän voisikin kirjoittaa itse. Mutta mikä vaiva, eikä siitä saisi ikinä niin hyvän näköistä, kuin nuo ystävämme Aristoteleen firman kirjeet ovat, kuorineen, postileimoineen kaikkineen. Ihan totta!

  Että siksi minäkin suosittelen. Viestinnän ammattilaisena ja myös kaverina, joka haluaa auttaa sekä tuota Rovaniemen omanhyväntekijää että tässä tapauksessa nyt sitten myös Orkkia. Tilatkaa niitä kirjeitä ainakin muutama – sekä lapsille että myös aikuisille: Naapurin lihakauppiaalle, kampaajalle/parturille, talonmiehelle, pankinjohtajalle, pomollenne (kotiosoitteella), parhaille ystäville (myös vierasmaalaisille heidän omalla kielellään) ja kaikille, joilta olette valmiita vastaanottamaan alkuvuodesta ilahtuneen kiitoksen (vaikka eivät sitä erikseen sanoisikaan).

  Mietipä nyt, miten hyvältä tuntuu, kun postin mukana tulee hyväntuulinen kirje …

  Ja sitten NAPSAUTA TÄSTÄ!

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Minulla on pikkuinen kummipoika taidanpa ilahduttaa häntä.

  LINKKI

  Juurela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.11.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 201

  Oli muuten viimesen päälle hieno homma. Helppo hoitaa joulukortit lähtemään ja tänä vuonna vieläpä ajoissa.
  Kyllä nyt kansa ihmettelee, kun Juurelalta/joulupukilta tulee joulukortti jo ennen joulua. Eikä tammikuun alussa niin kun normaalisti.

  Hyvää illan jatkoa kaikille Orkkilaisille.

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Tuo on oikeasti todella hyvä homma ja kokemusta on – tästäkin! 🙂

  Olen minäkin nimittäin hoitanut jo useamman vuoden ajan homman näin ja alkuun tietysti vanhana skeptikkona epäilin, meneekö kirjeet varmasti perille jne. Mutta kun rohkaistuin ja kokeilin – koukkuun jäin… 🙂

  Pakko tunnustaa… Olen tilannut aina varmuuden vuoksi kirjeen itsellenikin ihan vain siksi, että uteliaisuus on toinen nimeni ja olen halunnut nähdä aina joka vuosi sen – mitä kaikkea kirje sisältää! 🙂

  Kivoja on olleet ja tälleen kätevästi olen ainakin varmistanut oman kirjeeni myös! 8)

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Vai että uskonko Joulupukkiin? Tottahan toki!

  Tuo Aristotelen harrastama kirjelähetys on monitahoinen asia. Valtiovalta yritti monta vuotta keksiä tapoja pitää Joulupukki Suomessa. Tarvajärvi teki aikaan olan takaa töitä ja taisi jopa polttaa omaisuutensakin siinä touhussa. Posti yritti epätoivoisesti vastailla kirjeisiin, jne. Aristoeles näyttää onnistuneen siinä, missä muut tarpoivat syvällä lumessa.

  Nykypäivänä kilpailu on kovaa: tanskalaiset jopa kouluttavat joulupukkeja ja ainakin ruotsalaiset ja islantilaiset ovat myös yrittäneet kaapata pukin omiin maisemiinsa. Joulupukki instituutiona on Suomelle erittäin tärkeä – voitko kuvitella kovin montaa hahmoa, joka toimisi yhtä positiivisesti kuin Joulupukki?

  On hienoa, että joku on ottanut tämäntapaisen asia omakseen kun valtiovalta ei siihen pystynyt ja omasta puolestani halua kaikilla tavoilla tukea ajatusta jo Suomen matkailun ja imagon vuoksi. Jo Aristotelen kaltaiset henkilöt (heitä on kaiketi muutama muukin Rovaniemen korkeusasteella) jaksavat viedä asiaa eteenpäin, taistelua Joulupukin kotimaasta ei ole vain voitettu vaan samalla on luotu Lappiin työtä. On varmaa, että tänäkin jouluna brittejä tulee konelasteittain Lappiin. Aito kirje Joulupukilta on oleellinen osa tätä ketjua.

  Syvä kumarrus aja arvostus asian edistämisestä ja toivottavasti mahdollisimman moni omalta osaltaan on mukana sillä pienistä puroista kasvaa joki. Jonain päivänä valtiovaltakin oivaltaa näiden pioneerien arvon ja toivottavasti palkitsevat tekijät tavalla tai toisella.

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Kävin katsastamassa nuo sivut, ja kyllä tuli jouluinen olo!
  Huomenna kaivan osoitekirjan esiin ja hoidan kortit matkaan.
  Kiitos linkistä!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Ma olen nyt lahettanyt joulupukille suositukset keta muistaa tana jouluna! Saas nahda meniko oikeisiin osoitteisiin. Omasta mielesta kylla.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Kiitos jo tähänastisistakin muistamisista, eli itse Joulupukki on hieman vihjaissut, että jo tähänkin mennessä moni Orkkilainen on muistanut lapsiaan, lapsenlapsiaan ja muita läheisiään aidolla Joulupukin kirjeellä.

  Samalla kun tuot hyvää mieltä ja iloisen jouluyllätyksen läheisillesi, on Joulupukki luvannut Aristoteleen välityksellä tukea Orkin serverimaksuja eurolla per jokainen Orkin kautta tilattu kirje.

  Kiitos jeesingistäsi ja tervetuloa joulukuuhun!

  LINKKI

  okebo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.12.2006
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 62

  Nostetaanpas hyvä asia esille että muutkin muistaa.

  Laitoin pari kirjettä menemään. Voin jo sieluni silmin nähdä lapsenlasten ilmeet kun joulupukilta tulee kirje!! 10 ja 7v on jo siinä vaiheessa että ei enää oikein uskota asiaan, mutta josko kirje saisi lapsen uskoa siirrettyä vielä parilla vuodella eteenpäin.

  –okebo–
  www

  LINKKI

  Masa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.09.2006
  Kirjoituksia: 179
  Vastauksia: 303

  Espanjalaisten lasten keskuudessa tehdyn kyselyn mukaan joulupukilla olisi paljon parannettavaa sekä liikennepoliittisissa ratkaisuissaan että elämäntavoissaan. Asiasta raportoi mm. Ilta-Sanomat.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Joulupukin auttamiseen perehtynyt ystävämme Aristoteles ilmoitti minulle juuri äsken, että kirjetervehdyksen Joulupukilta ehtii vielä tilata Jouluksi ainakin Suomeen ja pohjoismaihin. Maanantain jälkeen Joulupukin perinteinen tervehdyskirje muuttuu Joulupukin ”talvikirjeeksi” ja siinäkin hän kehottaa olemaan kilttinä koko ensi vuoden, aina seuraavaan Jouluun saakka.

  Aristoteles on luvannut tukea Orkin serverimaksuja Eurolla Jokaista Orkin kautta tilattua kirjettä kohden, eli senkin puolesta kaikki joukolla ilahduttamaan lapsia, lapsenlapsia, kummilapsia ja vaikka ketä itselle tärkeitä ihmisiä 😉

  Kirjeiden tilaukset voi tehdä Joulupukin nettisivuilta.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Joulu on ovella mutta vielä tänään 17 pv. ehdit tilaamaan aidon Joulupukin kirjeen lapsillesi, lastenlapsillesi ja muille läheisillesi. Suo heille kiva yllätys jouluksi, tuet samalla Orkkia (jokainen Orkin kautta tilattu kirje lyhentää Orkin serverimaksuja eurolla)

  Kirjeiden tilaukset voi tehdä Joulupukin nettisivuilta – toimi samantien, niin et myöhästy.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.