Tervepä Teille

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Tervepä Teille

Merkitty: 

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Yrjö-setä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 7

  Tervepä Teille ryhmäläiset. Täällä yksi kuuskymmentä vee suomalaisjätkä. Olen lueskellut tätä Espanja.org:ia jonkun aikaa, kun tämän löysin naamakirjan kautta ja nyt alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että ainakin puolet minusta tulee etsimään asuinsijaa myös sieltä Espanjasta. Eli en nyt heti tahdo Suomeakaan täysin heivata.

  Kovin hiljaiselta vaikuttaa tämä ryhmä, ainakin tällä havaa. Johtuuko kesän kuumuudesta vaiko mistä? No, tämä Suomen kesän ”kuumuus” ei kyllä hanuria polta.

   

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Ryhmän hiljaisuus on näennäistä koska sisäpiiri keskustelee yksityisviesteillä tai sitten törisemällä Fugen baareissa nenät tulipunaisina helottaen. Suurin osa on ”muuttolintuja” jotka ovat viettämässä helteistä suomikesää kotimaassa. Tulevat sitten syyskuussa takki täynnä uusia juttuja ja matkailuauton peräpaneeli täynnä uusia tarroja.

  Suomi kannattaa heivata ihan kokonaan siitä syystä, että siellä ei ole mitään. Otat asunnon rannalta ja se on siinä. Suomeenpäin et edes pärskäytä vesiripulia.

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Yrjö moi.

   

  Joo toi matkailija on saannut taas sen viina/aurinko kiihottaman episodin, taitaa olla sama joka eilen peruutti jollain tonnin ford farmari romun kanssa autooni ylämäkeen (jyrkkä)  ”parkkihallista” ja muijja huuteli ohjeita kun eihän sieltä peruuttaessa näe tielle jos tommosia tyhmyyksiä tekee, menin katsomaan vasta kun tömähti kun ei muijjan varo, varo, varo ei mennyt herran päähän. Nii joo ja sit ne vaan lähti, sano et niiten autosta irtos puskuri ja mun autolle ei käynnyt mitenkään, saannut edes paitaa päälle kun ne livahti.

   

  Sattuuhan täällä tai ei, piti vaan jotain sanoa ennen kun toi alkaa taas puhumaan, pimpistä ja huorista ym….

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.