Telefónica taipui!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Telefónica taipui!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  Kaikkien, myös itseni, parjaama Telefonica käänsi kohdallamme takkinsa! Ei varmaan täysin vilpittömin tarkoitusperin, mutta kuitenkin; meille tilanne kääntyi voitoksi.

  Historia niin lyhyesti kuin osaan: firmallamme oli reilun kahden vuoden ajan kiinteä puhelinlinja sekä ADSL Telefonican kautta. Viime syyskuussa jouduimme pikaisesti poistumaan edellisestä liiketilastamme (katuremontin alta), ja uutta toimitilaa ei oltu vielä löydetty. Mietimme, mitä teemme Telefonican linjan kanssa. Reilut kuusikymppiä kuussa linjasta, jota emme tulisi käyttämään, tuntui kohtuuttomalta. Emme asu samassa kaupungissa kuin toimitila oli, joten linjojen siirto kotiin olisi tullut kalliiksi. Mitä jos löytäisimme uuden toimitilan kuukauden, kahden sisällä – silloin olisi typerää lopettaa linja, ja maksaa hetikohta uusi aloitusmaksu (125 euroa). Mitä jos uuteen toimitilaan saisi langattoman yhteyden (emme tarvitse kiinteää puhelinlinjaa, joka siis maksaa ns. maltaita)? Mitä jos ei – silloin olisimme T:n varassa. Toisaalta – Telefonican linjan katkaisu on aikamoisen työn ja vaivan takana. Soitin syyskuussa T:lle ja selostin tilanteen. Sieltä päin ehdotettiin, että laitetaan linja ”pitoon”, maksaa vain 15 euroa/kk, ja sitten kun uusi toimitila löytyy, niin avataan linja siellä uudestaan – ilman sitä huikeaa aloitusmaksua. Wau! Tarkensin vielä, että onko asia nyt tällä selvä, tällä puhelulla? Si, si.

  Sittemmin laskua on pukannut ihan normaaliin tahtiin. Kun uusi toimitila löytyi, totesimme, että täällä toimii langaton nettiyhteys, ja poikkaisimme T:n sopimuksen kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti (fax liitteineen). Laskua vain pukkasi – päivämäärät osoittivat toukokuun lopulle asti. Emme tietenkään maksaneet niistä yhtäkään. Soitoistani T:lle ei ollut apua. Luuri lyötiin korvaan tai jätettiin langalle roikkumaan. Olin valmis maksamaan sen 15€/kk puolelta vuodelta, mutta en 62€ 9 kk:lta. Kaksi viikkoa sitten luovutin – seinä tuli vastaan joka suunnassa – kunnes sain vinkin yhdeltä tutulta.

  Otin yhteyttä Leena Toivoseen (Inmobiliaria Suomi, Benalmádena). Hän hoitaa kaikenlaisia asioita, ja on kuulemma haka Telefonican kanssa. Vein hänelle kaikki T:n lähettämät laskut ja selostin tilanteen. Toivomukseni oli, että vaikka täyteen oikeus ei täysin toteutuisi, niin kohtuus ainakin. Ja laskutus oli saatava loppumaan.

  Leena soitti minulle eilen. Hän oli soittanut T:lle muutaman puhelun viikon sisällä. Ensimmäisessä puhelussaan hän oli tehnyt suullisen reklamaation näistä laskuistamme. Neljännessä puhelussa T:lta sanottiin, että firmallamme ei näy olevan rästissä yhtäkään laskua. Ei siis edes sitä 15 euroa/kk! Leena oli tästä vielä erikseen kysynyt, ja T:lta vakuutettiin, että kaikki on kunnossa, linja on katkaistu maaliskuussa, eikä mitään perittävää ole.

  Säästän tietysti vielä jonkin aikaa nämä kaikki laskut sekä Toivosen muistiinpanot puheluista. Telefonica sanoo äänittävänsä kaikki puhelut. Toivottavasti tämä nyt oikeasti oli tässä 🙂

  Por cierto; Leena ei alunperin ollut kovin toiveikas asian suhteen, koska Telefonica nyt on mitä on. Ja puheluita pitää soittaa niin pitkään, että saa langan päähän jonkun, joka ei lyö luuria korvaan eikä jätä langalle roikkumaan. Niitä ns. hyviä tyyppejä (=tekevät työnsä) siellä on, mutta vähemmistössä. Toivosen palvelu tuli maksamaan meille 30 euroa + IVA 16%.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä devspain
  devspain Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  Laura kirjoitti:

  Neljännessä puhelussa T:lta sanottiin, että firmallamme ei näy olevan rästissä yhtäkään laskua. Ei siis edes sitä 15 euroa/kk! Leena oli tästä vielä erikseen kysynyt, ja T:lta vakuutettiin, että kaikki on kunnossa, linja on katkaistu maaliskuussa, eikä mitään perittävää ole.

  Ellei sitten seuraava lasku tule Intrum Justitialta.. Itse jouduin uhkaamaan maailman suurinta perintätoimistoa oikeustoimilla, ennenkuin pelleily loppui. Harmin aiheuttaja oli tosin Jazztel, jota en voi suositella kenellekään.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä pauliina
  pauliina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Kiva kuulla kokemuksista- otin ensimmäisen liittymäni espanjaan. se on tf. Lankaliittymä ja langaton netti,
  jonka mahdollisesti jaamme naapurin kanssa. Täytyy katsoa vähän laskutusta ja vaihtamaan sitten vaikka origoon jos ei pelaa. Hyviä kokemuksia ja vinkkejä saa täältä, joten mielelläni ainakin minä lahjoitan hyvästä sitesta palvelun tarjoajalle.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  Olen tasta (muutama muukin 🙂 ) joitain kertoja kirjoittanut: Telefonicalla toimii kaikki loistavasti siihen asti, kunnes siita haluaa paasta eroon.

  Minakin olen valmis maksamaan tiomivasta palvelusta, mutta kyseisen firman nettiyhteys vaan nyt on niin tolkuttoman hintaista, etta jos mitaan vaihtoehtoa on, niin kaytan mieluummin niita. Niin kuin nyt talla hetkella; maksamme 20 euroa/kk netista, emme T:n minimia, n. 62 euroa/kk. Joo, ja onhan T:llakin kaikenlaisia tarjouksia – olemme moneen kertaan sopineet puhelimitse (se lafka ”toimii” ainoastaan sita kautta) nopeamman yhteyden saamisesta jollain uutuustarjoushinnalla. Koskaan nama luvatut alennukset/nopeutukset eivat ole toteutuneet.

  Voi tosiaan olla, etta seuraavaksi laskua alkaa pukata joltain perintatoimistolta, tai edelleen Telefonicalta. Mutta haluan nyt vahan aikaa olla hyvilla mielin niista lupauksista, joita T:lta (taas kerran) on annettu.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  siis en minä tai siis minäkin jostain kautta. Yksi homohullu alkoi periä aikoinaan vaikka sittenmitä, kaippa se firma taisi olla vielä kv:mpi, mutta sieltä tuli myös vastaus, että se on hullu ( ekonomi ).

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.