Tekisi mieli Eteläamerikkaan, mutta mihin?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Tekisi mieli Eteläamerikkaan, mutta mihin?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mirlo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2009
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 36

  Hei, alkaa espanjankieli olla aika  hyvällä tasolla ja tekisi mieli mennä lattareihin vaikka muutamaksi talvikuukaudeksi.

  Olisiko jollain kokemuksia tai tietoa eri vaitoehdoista.  Voisitteko suositella jotain maata tai pitäisikö jotain välttää?

  Ehkä myös kiertomatka voisi olla antoisa.

  Tämä aihe voi saattaa kiinnostaa muitakin, joten laittakaahan juttuja tulemaa Kiitos.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Talvikuukaudet ehka eivat ole se paras vaihtoehto, olettaen etta tarkoitat Suomen talvikuukausia?

  m.unique-southamerica-travel-experience.com/clima-america-del-sur

  Argentina tai Uruguay, Santo Domingo tai Kuuba, loytyy ihan mita vaan voi mieleen tulla,súper!uksuksesta niin koyhiin oloihin ettei niita ole edes elokuvissa nahnyt.

  Kyseessa on 400 miljoonan ihmisen kontinentti. Yksin en lahtisi seikkailemaan. Oletko jo tutustunut Espanjaan lapikotaisin?

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten Ritacasanueva.
  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Olin vuonna 1982 kolme kuukautta  ( helmi/touko )Rosariossa Argentiinassa,tykkasin kovasti.Mulla oli tuttuja joiden luona olin, aikaa on kulunut  ja varmasti paljon muutoksia tapahtunut…

  Muita kokemuksia sielta suunnalta on sitten vain tammikuussa tehty lomamatka Cubaan ( Havanna / Varadero) ,sekin viela ”Fidelin aikaan” jolloin siella ainakin oli turvallista

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten tuisku.
  LINKKI

  Mirlo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2009
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 36

  Kyllä Espanjakin on vielä kesken katsomatta, mutta tekisi mieli paeta joulu-tammikuussa Espanjasta jonnekin.

  Mihin aikaan vuodesta sinne olisi hyvä mennä?

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Tuolla ylhaalla olevasta linkista ,kopioi se, loytyy ilmastotiedot paikoittain.

  LINKKI

  enrique
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Lattarit on hieno paikka, varsinkin jos osaat espanjaa etkä mene jenkkigringosta. Itse olen reissaillut Keski- ja Etelä-Amerikassa melkeimpä joka maassa.

  Omatoimimatkailu toimii loistavasti ja on Aasian jälkeen varmaan toiseksi suosituin backpacker-kohde. Se on sitten eri asia haluaako niissä piireissä pyöriä. Ei tarvitse jos ei halua, valinnanvaraa löytyy. Samalla voi valita meneekö halvalla vai vähän vähemän halvalla budjetilla tai sitten eurooppalaisella hintatasolla.

  Henkilökohtaisesti suositten Kolumbiaa (nro 1 omatoimireissaajalle), Costa Rica, Panama, Meksiko, Peru, Ecuador, Brasilia, ja sitten toki myös ehkä vähän enemmän eurooppalaiset Argentiina, Uruguay ja Chile.

  Venezuelaa, Hondurasia ja El Salvadoria en niinkään suosittele, Nicaraguassa en ole käynyt sen jälkeen kun tämä nykyinen hirmuhallinto tuli valtaan, ei ehkä suositeltava kun oli jo aiemmin kysymysmerkki. Kuuba on vähän kysymysmerkki myös. Vaikka löytyy hyvää musiikkia, salsaa, sikareita ja rommia, niin ihmiset on epätoivoissaan aikamoisia huijareita ja itse asiassa kokemukset sieltä on paskemmat kuin muista köyhistä maista kuten Hondurasista. Varaderossa en käynytkään. Jos haluatte enemmän perusteluita ylläolevaan jakoon niin laitan niitä tulemaan.

  Meidän talvikuukausinahan esim Argentiinassa on kesä. Päiväntasaajalla taas on aina päiväntasaajan keli myös talvikuukausina, eli tuttua Espanjan hellettä. Hurrikaaniaika taitaa olla Karibialla pahimmillaan joskus syksyllä. Noiden mukaanhan voi oikeanlaisia matkakohteita jo valita riippuen siitä mitä haluaa.

  LINKKI

  Mirlo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2009
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 36

  Joo, kävin kirjakaupoissa etsimässä karttoja lattareihin, mutta oli vain Argentina-Chile, joten lähden sitten Buenos Airesiin ja sitten eteenpäin.

   

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.