Täysin alottelija

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Täysin alottelija

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  pena39
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.06.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Olisin muuttamas tuos elo-syyskuussa. En osaa kieltä tai muutakaan. Jos joku kiltti sielu auttas sillai et ois mis asua kunnes saan töitä niin ois pop! Olen it-alan pro.

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka vaan pena39 ja tervetuloa niin tänne Orkkiin kuin Espanjaankin! Täältä Orkista löydät apua ja tietoa muuttoosi, selaile esimerkiksi vanhoja keskusteluja tai käytä haku-toimintoa. 🙂

  Vuokra-asunto puolelta voit katsella toisten tarjoamia asuntoja ja laittaa vaikka oman ilmoituksesi joukkoon. Myös kimppakämpät ovat hyvä vaihtoehto.

  LINKKI

  Kuminilkka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.04.2008
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 78

  Kyllähän täällä asuntoja on. Espanjan Sanomat sekä uusi Fuengirola sekä niiden nettijukaisut auttavat alkuun sieltä Suomen päästä. Kannattaa nakittaa joku täällä asuva katsomaan niitä. Kuvat kun ei riitä. Ne kertoo ihan sitä mitä välittäjä haluaa. Itse olin Suomen päässä TODELLA tyytyväinen Castro Estatesin palveluihin ja siellä Riku Korosuohon. Niiden nettisivut ei oikein kerro koko totuutta, mutta niillä on aikas paljon käämppiä vuokralla. Myäs Tupasi on aika suosittu, itse en ollut tyytyväinen heidän palveluihinsa, mutta muut ovat olleet.

  Kun on täällä, on asia helpompaa. Täällä on asuntojen myynti aika pysähtynyttä, joten ihmiset laittaa asuntojaan vuokralle saadakseen edes jotain tuottoa niistä. Eräässäkin taloissa Pacosissa on pelkästään yhdellä seinustalla ainakin 6 asuntoa vuokralla. Sen tietää siitä että sinne on ripustettu ”se alquila”-kyltti. Niitä ei välttämättä ole missään muualla ilmoitettu.

  Meinaatko tehdä työtä täältä etäänä, vai miten? Kannattaa meinaan ottaa huomioon nettiyhteyksien ongelmat täällä. Itse teen sähköasentajan töitä, mutta toisena työnäni editoin ohjelmia Suomeen TV-yhtiöille ja minun pitää ottaa nopa yhteys, 10Mb yhteys maksaa 120€/kk, ja normi 3Mb:kin maksaa 80€. Halvempiakin on, mutta kun 28€tekee sen kanssa työtä, niin on pakko ottaa se joka kaikkein suurimmalla toden näköisyydella toimii… Tähän toden näköisesti tulee kommentteja monilta että mun netti toimii kyllä, mutta tämä olikin mun mielipiteeni ja olen Telefonicaan ollut tyytyväinen.

  Tervetuloa aurinkorannikolle!!!

  LINKKI

  Susanna Maria
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 53

  En tiedä, toimiiko siellä etelässä sellainen firma kuin ONO. Mutta miksi ihmeessä maksaa kuukaudessa noin paljon nettiyhteydestä? Minä en ymmärrä noista nopeuksista mitään ja siksi en tiedä tuota ONOn nopeutta. Viisaammat kertokaa. Mutta miehelleni on myös töidensä takia nopea ja varma nettiyhteys tärkeä, joten meillä on käytössä tuo ONO. ONO siis toimii kaapelin kautta ja on toiminut tähän mennessä aina. Telefonica kun tällä alueella toimi aina vähän miten sattuu sään mukaan ja olikohan se nyt ADSL-nopeus mitä maksettiin, mutta käytänössä se oli yhtä nopea kuin modeemiyhteys. 😉 Tarkaa hintaa en muista tuolle ONOn nettiyhteydelle, mutta se löytyy kyllä ONOn omilta nettisivuilta, meillä kun tuohon yhteyteen kuuluu myös muita palveluja (puhelin ja tv).

  Tervetuloa Espanjaan!

  LINKKI

  pena39
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.06.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Juu kyl oli ajatus saada töitä Espanjasta mutta ainakin nettihaut tuotti todella vähän iloa.
  Taitaapi olla niin ettei siellä paljon ole ohjelmistoteollisuutta…

  Portugalissa näyttäs olevan hommia.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.