Tättärää!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Tättärää!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä nano
  nano Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 15

  Otsikoksi piti valita hiukan toisista poikkeava 🙂

  Tosiaan Hei vain kaikille,

  Olen Samppa, 21 vuotias nuorimies joka on seuraillut jo muutaman hetken keskustelujanne näillä sivustoilla, mutta uskaltauduin nyt jopa rekisteröitymään ^^

  Olen päättänyt muuttamisestani ulkomaille jo yli puolivuosikymmentä sitten, kun karistin pölyt perästäni pienestä kylästä Kainuusta ja muutin pääkaupunkiimme Helsinkiin. Tuolloin vain huomasin Suomen olevan väärä paikka minulle. Miksi Espanjaan. No ilmasto on yksi suurin tekijä. Aurinko ja lämpö ovat aina tervetulleita. Myös sosiaalinen kulttuuri on Espanjassa omaa luokkaansa josta pidän suuresti. (valitettavasti olen hyvin harvoin hiljaa… jopa ventovieraiden kanssa)

  Myös mahdollisuuksien kannalta uskon Espanjan olevan minulle oikea paikka. Siellä asuu jo monia Suomalaisia joten täysin tyhjänpäälle ja epätietoisuuteenkaan en usko jääväni. Töitä uskon myös löytäväni, koska en ole kovinkaan valikoiva, vaan teen sitä mitä tarjotaan ja sitten katsellaan uusia tuulia.

  Olenkin jo kerennyt tähän mennessä hankkimaan kokemusta elokuvan tuotannosta, kuvaajana, toimittajan, äänittäjänä. Myynyt, markkinoinut ja ideoinut. Purkanut asbestia, tehnyt remontteja, ollut muuttomiehenä, hoitanut elintarvikkeita, vuokrannut videoita sekä autoja. Esiintynyt ja toiminut promona.

  Ainoastaan myynnistä hankin ammatin, mutta en usko että Espanjaan tullessani noista muista ainakaan haittaa on??

  Näillänäkymin muuttoni ajankohta on syksyn / talven tienoolla Fuengirolan lähiseudulle. Joten mielelläni kuulen vaikka s-postitse ajatelmia ja tarinoitanne onnistumisista kuin myös epäonnistumisista. Yhdestä tappiosta oppii enemmän kuin kymmenestä voitosta.

  Ja minähän en osaa pysyä aiheessa 😀 sori. Ja jos joku jaksoi lukea näinkin pitkään niin rispect.

  Parahin terveisin

  Samppa

  ps. trukilla ajoin kerran mutta se meinasi kaatua.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka Samppa, tervetuloa mukaan kirjoittelemaan tänne Orkkiin. Kiva kuulla Espanja-suunnitelmiasi, kerrothan myös miten meni käytännössä.. 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
  Johan Toki Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Tervetuloa minunkin puolestani ja kerrothan kavereillekin meistä… 😉 Nuoria hyvän näköisiä verbaalisesti lahjakkaita kundeja mahtuu aina joukkoon, hek hek… 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Kliffaa hiffata et mun vanhasta kaupungistani löytyy tulijaksi Aurinkorannikolle noin ennakkoluuloton mies, joskaan se ei sitten kai trukkia saa pysymään pystyssä. Mutta justiinsa tuommoisella asenteella joudut leipääsi hakemaan ja sillä sen myös varmaan saat aikaiseksi.

  Ja olisi tosiaan kiva lueskella muutostasi ihan proijektina. Mitä mietit ja touhuat asioiden hyväksi ennen lähtöäsi, mitkä ovat tunnelmat tullessa ja minkämoisia kiemuroita väännät läpi asettautuessasi uuteen maailmaan. Avaa ihmeessä blogi, kun sulta tuntuu tarinaakin syntyvän – kiitos siis jo ennalta!

  Ai-juu ja tervetuloa suomalaiseksi ulkomaille!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä nano
  nano Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 15

  Juu kiitoksia vain,

  Näinä kylminä hetkinä kun katsoo toimiston ikkunasta, kun sataa puukkoja taivaalta ja on harmaata, niin on helppo sulkea silmät ja miettiä, toivottavasti kohta jo pääsee 🙂

  Kitkerää todeta, että moni asia on vielä kesken ja puolitiessä, mutta toivo siitä, että vihdoin pääsee pois tästä säästä ja tukahduttavasta ilmapiiristä vie kummasti eteenpäin.

  Toivottavasti edes juhannuksena olisi hyvä ilma.

  Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,

  ps. (Malaga +24 aurinkoista – Helsinki +10 ja vettä tulee kun esterin vanukkaasta)

  nano

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Marjukka
  Marjukka Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2006
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 361

  Voisin lyödä pienen vedon (vähän isomman kuitenkin, kuin nano), että tuolla asenteella ja supliikilla pärjäät muuallakin, kuin Aurinkorannikolla.

  Savolaisena ymmärrän supliikilla sanavalmiutta.

  Kaikkea hyvää Samppa…muista kuitenkin tehdä hyvä pohjatyö muutollesi, niin kaikki menee putkeen…meinaan nuo asia-asiat.
  Muunlainen putkeenmeno taas saattaa olla haitaksi…mikä sekin on nähty sen sata kertaa muutettaessa ihanuuksien ihmemaahan…missä viina on halpaa ja elämä yhtä siestaa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.