Tarvitaan pientä varastotilaa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Tarvitaan pientä varastotilaa

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mara
  Mara Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  Hei,

  Minulla on luontotutkimusprojekti Epanjassa ja tarvitsisi pikaisesti vuokrata  varastotilaa yhdelle matkalaukulle, joten jos jollain olisi tilaa tai kontaktia edulliseen varastotilaan niin olisin vastauksista erittäin kiitollinen.

  Ns. ulkotilakin käy jos vain on lukollinen ja sateensuojassa.

  Tulen Malagaan huomenna perjantaina ja lähden pois ensi viikon keskiviikkona.

  minulla on auto käytössä, joten varasto voi olla muualtakin kuin Malagasta.

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  ¿ Ehhh..? Onko laukku isokin?

  Funtsailinpa vain, että montako vuotta linnaa mulle tulee, kun sinä häivyt ja poliisi tulee hakemaan laukun, jonka sisällä on jonkun Pekkarisen pilkottu ruumis.

  Vai humehistako tässä nyt on kyse? Tiedusteletko ensi viikolla, että voisiko joku ystävällinen orkkilainen viedä yhden matkalaukun Suomeen?

  Niin että luontotutkimusprojekti on, mutta projektin rahoittaja ei ole yhtä laukun paikkaa osannut etukäteen katsoa. Ja että kova hoppukin olisi. Mitäpä, jos menisit peilin eteen opettelemaan uskottavampaa ilmettä?

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mara
  Mara Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  Anteeks vittu mitä?

  Koko laukun sisältö on ihan varmasti tarkistettavissa ja rehellisesti katsottavissa. ihan yhtä rehellisesti kuin oletan että se pysyy säilössäkin kaksi kuukautta…

  Mitä tulee kustannuksiin, niin olen ihan omakustanteisesti harrastuspohjalta liikkeellä ja mitään rahoittajia ei ole taustalla, yksityisenä henkilönä siis.

  Kyselen siis vuokratilaa en vittuilua, enkä ole sitä mielestäni kerjännyt…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Mullekin tuli , viattomuuteni menettäneenä miehenä, ihan ensimmäiseksi sama kysymys mieleen kuin Arnoldille. Sitten tuli mieleen miksi yksityishenkilönä ottaisin  mitään vastuuta kenenkään tavaroista. Edes korvausta vastaan.

  Mutta huoli pois, varastoja löytyy. Samalla konseptilla kuin Suomessakin,  vuokrattavaa varastotilaa  ns. varastohotelleissa. Ja ainakin joillakin täällä toimivilla suomalaisilla kuljetusfirmoilla on omat varastot eli terminaalit täällä  costalla. Niissä on vartiointi ja vakuutukset , kai, kunnossa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mara
  Mara Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  Laukulle löytyi paikka.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Ehkä xittuilin ehkä en. Yhdentekevää, koska tuskinpa alias ’Mara’ tätä threadia enää on lukemassa.

  Mutta on se yummalauta, jos ihmisellä ei summeri ala soida ja punainen valo mittaristossa vilkkua, jos joku kysyy säilytyspaikkaa matkalaukulleen. Siis matkalaukulleen?

  Kulkaas arvon herrasväki, kyllä se on niin, että meillä päin viedään matkalaukku sinne, missä ihminen itsekin asustaa. Ei meillä sille aleta erillistä sijoituspaikkaa hakemaan.

  Kun ottaa huomioon, millaista venkulaporukkaa aurinkorannikolle lappaa suomesta, niin kyllä sitä saa aivan realiteetteihin nojaten olla skeptinen monenkin pyynnön ja ehdotuksen suhteen.

  Ja ei se matkalaukkuun katsominen minua onnelliseksi tee. Saanko vetää mattoveitsellä myös laukun vuorit auki? Tulli vetää, jos katsoo tarpeelliseksi.

  Lepomäen tyttö pääsi hengestään, kun ei suostunut heroiinikuriiriksi, ja tekijöinä suomalaiset, totta munassa. Toinen suomalainen maailmanmatkaaja kuoli hämärissä olosuhteissa luonnonpuistoalueella, eikä poliisia edes kiinnostanut tutkia tapausta sen kummemmin. Jätkä vetoketjupussiin ja takaisin Suomeen. Että silleen.

  Oikein hyvä että laukulle löytyi tyyssija. Onnea ja menestystä tutkimukselle.

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mara
  Mara Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  ”Oikein hyvä että laukulle löytyi tyyssija. Onnea ja menestystä tutkimukselle.”

  Oikein paljon kiitoksia, laukulle löytyi paikka tuttavan avustuksella, olisi varmaankin pitänyt esitää asia niin, että etsin vuokratilaa tutkimustarvikkeille joita on pari laatikollista, ei sitten olisi ollut kyse ”matkalaukusta”, mikä tuntuu sinulle olevan kovin erikoinen kapistus… 🙂 🙂

  Arskalle suosittelisin pipoa auringonpistosten varalle ja vähemmän viinaa jotta ei olisi toi mielikuvitus noin vilkasta, suomessakin sattu ja tapahtuu kaikennäköistä jatkuvasti ja ei se tee porukkaa täällä hysteeriseksi, ainakaan normaaleja ihmisiä…

  Vaikutat juuri siltä Suomiurpolta joka lähtee Espanjaan syömään nakit ja perunamuusin kerran päivään ja  nukuttaa itsensä alakerran baariin joka ilta pikkuörmyämisen jälkeen, kun Jorge unohti laittaa drinksuun sitruunapalan.

  Laukulle on saatu paikka ja tuntuu vähän siltä että ei sullakaan ole tähän ketjuun enää mitää annettavaa, toisaalta voit tappaa aikaasi ja kirjoitella minun puoleta ihan rauhassa, en aijo tähän ketjuun enää vilkaista, eipä tästä apuakaan ollut, vaikka santiagon kirjoitus olikin ihan asiallinen ja avustava, kiitos siitä…

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä makarios
  makarios Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Laitapa asenne muuttumaan ja mene huumorintajukoulutukseen ennenkuin tulet tänne seuraavan kerran. Ylläoleva tekstisi on kakaramaista ja äidinkielen taitosi suoraan kansakoulun jäljiltä. Mieti, mitä äitisi sanoisi, kun tuon näkisi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä -Tomppa-
  -Tomppa- Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2013
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 41

  Taas tyypillinen vastaanotto uudelle kirjoittajalle. Ei me kaikki olla sarjamurhaajahuumediilereipankkiryöstäjiä! Nämä samat muutamat heput aina kyseessä. Kai siellä Espanjassa oleskelijat sitten useimmat ovat epärehellisiä?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Höhhh..?? Kannattaako lähteä seilaamaan, jos ei perse kestä merivettä?

  Ja laittoi herra ”luontotutkija” vastineeseensa sellaista argumenttia, että jotenkin tuli elävästi mieleen ’suomi24’ -flametus. Jos pidät häntä keskivertoa sivistyneempänä, niin siitäpä sitten vain.

  Toivon alias -Tomppa- totisesti, ettet itse koskaan tule, silmät kiinnikään, astuneeksi paskaan. Saattaa nimittäin skepsismi yllättää.

  Kyllä tämänkin sivuston kautta ovat vedättäjät kokeilleet onneaan, ja jotkut jopa onnistuneet aikeissaan.

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Loikkari
  Loikkari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Toki varovainen kannattaa olla mutta ihan vainoharhaisuuteen ei kannata alkaa, jää monia mukavia asioita kokematta muutoin. Have a nice day, everybody.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Varovainen täällä on varmaan itse kukin, omalla tavallaan tosin, mutta jos käy kyselemään aivan tuiki tuntemattomilta ihmisiltä, että saanko tuoda kapsäkkini teidän tampuuriin joksikin ajaksi, ja ilman mitään sen perustavampaa selitystä, niin kyllä se jollain tasolla alkaa ihmetyttämään normaalia duunariakin.

  Laukun paikkakin sitten löytyi ”tuttavan avustuksella”, mutta ensin piti kuitenkin kysyä ventovierailta.

  Totta m*nassa laitoin vastaukseen tietoisesti pienen ylilyönnin, kieli poskessa, mutta pakko myöntää, että nuorempana oli muutamakin läheltä-piti-tilanne, kun en aina tajunnut, että on olemassa aivan oikeasti niitä pahojakin ihmisiä.

  tuki

   

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.