Tämä kumma karnevaali mietityttää?!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Tämä kumma karnevaali mietityttää?!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tirri
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 3

  5.1.07 oli benalmadenassa jokin kulkue/karnevaali… Sattumoisin lähdettiin ulos ja katsottiin, kun lapsia oli muovipussit käsissä koko tienvierus täynnä. Jäimme siihen sitten katsomaan mikä on homman nimi. Aikamme odotettuamme, tuli tunnin kestävä iso kulkue, oli laulua, soittoa ja se hillitön karkkien heitto yleisölle… niitä sitten vauvasta vaariin saalistettiin… Saatiinpa mekin muutama kiinni, kun tajuttiin, että niitä pitää dyykkailla. Otettiin paljon kuvia tästä tapahtumasta ja videopätkiä. Mistään ei sitten saatu selville, että mikä tämä kyseinen juhla oli? Osaako joku kertoa?

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Kuninkaathan (Los Reyes) sieltä saapui jakamaan loppiaislahjoja lapsille. 😉 Tai siis lahjat tulee seuraavana yönä sitten.

  Loppiaisena tosiaan kadut on aina täynnä näitä kulkueita – ei parane ainakaan autolla ajaa lähellekään. 🙂

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Pankaa korjaten, jos olen väärässä !

  Tuo nimimerkki, xxx, vähän vaikea muistaa, on varsin tietävä henkilö. Uskon, että hän tarkoittaa samaa, eli mainitut KUNKUT markkeeraavat ITÄMAAN TIETÄJIÄ, jotka saapuivat tähteä seuraten BELEHEMIN kaupunkiin tuoden muassaan ”kultaa ja mirhamia”. Oisko, että loppiaista vietetään ko tapauksen vuoksi. Paikalliset kakarat ainakin tykkää -toinen Joulu heti perään!!

  LINKKI

  Tirri
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 3

  hei mahtavaa, kiitos!! Mutta oliko niillä karkeilla siinä muuta iloa, kun et lapsilla on kivaa? Kun siellä mummot ja vaaritkin ryntäili niitä ottamaan.

  LINKKI

  tuulae
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 72
  Vastauksia: 704

  Espanjassa loppiainen on suuri juhla. Los Reyes, eli itämaan tietäjät tuovat kaikille lapsille lahjansa juuri silloin. Jokaisessa kaupungissa ja kylissä myös järjestetään näkemäsi kulkueet, joilla ilmoitetaan kansalle kuninkaiden (tietäjien) saapumisesta. Karkkisade on merkki kuninkaiden tuomien lahjojen määrästä.
  (Isovanhemmat tietenkin keräävät namit talteen jakaakseen niitä sitten lapsenlapsilleen)

  Madridin kulkue televisioidaan kokonaisuudessaan, parhaaseen katseluaikaan, kuninkaita tervehtii kaupungin johto ja korkea-arvoiset vieraat. Lahjoja saadakseen on myös ollut oltava kiltti, jos ei ole ollut kilttinä niin lahjoja ei tipu, ainoastaan hiiliä. Tosin kukaan ei taida muistaa hiiliä saaneensa….. 😉

  Espanjalaislapsilla on nykyään hyvä tuuri, sillä Joulupukki on myös tervetullut espanjalaiskoteihin ja nyt onkin käynyt niin, että pukki tuo lapsille kaikki mukavat kovat paketi, kuten lelut ja pelit. Viisaat kuninkaat tuovat sitten enemmän niitä tarpeellisia lahjoja, kuten uusia koulutarvikkeita ja -vaatteita, sillä jos pukki ei toisi leluja niin eivät lapset ehtisi niillä leikkimään, sillä koulut alkavat heti loppiaisen jälkeen 🙂

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Melchor, Gaspar ja Baltasar

  LINKKI

  Tirri
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 3

  Kiitti tosi paljon! Kun me vaan oltiin siellä muiden mukana. Nyt ei tarvii sitäkään miettii.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.