talvi vuokra asunnon vuokraaminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit talvi vuokra asunnon vuokraaminen

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä sirpa
  sirpa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.09.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei,
  Minkä kautta kannattaa etsiä edullista ja viihtyisää vuokra asuntoa talvi kuukausiksi, esim tammi, helmikuun ajaksi. Olen katsellut Fuengirolan aluetta tai lähiseudulta. Oikeastaan löysin tosi Espanjan tuntuisen viehättävän asuin alueen, Mija Pueblon alueltaa. Ainakin on kauniit vuoristo maisemat, mutta taitaaa olla niin että auto pitäisi olla.

  Please voitko antaa vinkkejä. Itse en ole Espanjassa käynyt, mutta asunut ulkomailla monet vuodet. Talveksi pitäisi päästä täälä pois.

  Kiitos etukäteen.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 195

  Tuttavaperhe löysi mahtavan asunnon fuengirola.fi lehden ilmoitusosastolta. Joku suomalainen laulaja vuokrasi kämppänsä Benskun satamasta. Helvetillinen meteli oli ollut, mutta muuten kiva. Tuttavaperhekin metelöi kyllä kun jäi imu päälle kolmeksi kuukaudeksi. Perheeseen kuuluu isä ja äiti sekä 18 ja 20 vuotiaat teinipojat. Kaikki viinaan meneviä. Samassa lehdessä on tietoa myös paikallisista tapahtumista. Saattaa olla kirpputoria ja muita markkinatilaisuuksia, missä yhteydessä myydään helvetin pahanmakuista makkaraa ja vähän paremman makuista kanavarrasta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä masa10
  masa10 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.10.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 83

  Matkailevaperhe/tuttavaperhe kertoo omista kokemuksistaan. Vitsikkäänä tyyppinä yleensä aina asian vierestä, niin kuin nytkin. Mikäli haluat todellista tietoa tämän ongelmaperheen kokemuksia on turha lukea. Viihdykkeenä saattaa puolustaa paikkaansa???

  Tämän hänen esimerkkinsä juuri 50-vuotta täyttäneen laulajan kämppä ei ole parhaalla tahdollakaan edullinen, sellaistahan etsit? Se ehkä sopii parhaiten paksulompakkoisen viikkoasumiseen.

  Yksityisiltä saa edullisimmin. Kannattaa kysellä. Tarjontaa näin talven lähestyessä on. Yksityisen asunnon hinta nousee huomattavastikin sähköstä ja vedestä. Kannattaa tarkistaa mihin ilmansuuntaan asunto avautuu. Se vaikuttaa lämmityskuluihin huomattavasti puhumattakaan asumismukavuudesta.

  Itse aloittaisin lyhyehkön kahden kuukauden jakson jostain näiden vuokrafirmojen kohteista ja maksasin tästä ajasta suosiolla sellaiset 1600-2000 €. Ensimmäisen talviasumisen jälkeen olet jo paljon viisaampi kun olet tutustunut eri alueisiin ja niiden tarjontaan.

  Niin yksityisten kuin vuokrafirmojen ilmoituksia on runsaasti  esim. Ole kustannuksen ostettavassa/tilattavassa Ole aikakauslehdessä ja heidän ilmaisessa nettilehdessään Suomalainen Espanjassa lehdessä. Senkin voi tilata paperiversiona Suomeen tai lukea paikan päällä ilmaisena lehtenä samoin kuin fuengirola.fi lehden.

  lomaasunto.net ilmoittaa myös näissä lehdissä näyttävästi. Heillä on useita vaihtoehtoja. Esim. Nuriasol Fuengirolassa  Los Bolichesissa. Kuukausihinnat liikkuvat siinä 700-900 €/kk haarukassa. Heillä on myös uutuuskohteena huoneistohotelli Torremolinosin keskustassa.  Rantakylä Group mainostaa myös useita kohteita. Esim. Vegasol Playa Fuengirolan rantakadulla maksaa jo lähemmäs tonnin kuukaudessa. Useat muutkin vuokrafirmat ilmoittavat näissä lehdissä. Niitä kannattaa selata.

  Mijas Pueblo tai Benalmadena Pueblo taitavat olla aika tuulisia ja viileitä paikkoja talvikuukausina? Paikallisbussit kyllä ajavat niiden kautta. Ihan rannassakin on aika kosteaa talvella.

  • tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 6 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä masa10 masa10.
  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 195

  Masa kertoi ”Tämän hänen esimerkkinsä juuri 50-vuotta täyttäneen laulajan kämppä ei ole parhaalla tahdollakaan edullinen, sellaistahan etsit? Se ehkä sopii parhaiten paksulompakkoisen viikkoasumiseen.”

  Masa ei tiedä paljonko kyseisen kämpän kkvuokra on. Masa ei voi siksi sanoa että se ei olisi edullinen. Masa ei myöskään tiedä mikä mikä on itse kunkin mielestä edullinen. Masa ei samoin tiedä mikä on itse kenenkin mielestä paksu lompakko. Masa ei tiedä yhtään mitään. Masa vain halusi puuttua keskusteluun koska hän on huomannut kuinka hemmetin asiantuntevia kommentteja me täällä matkailevassa perheessä saamme aikaiseksi kun sovellamme tuttavaperheiltämme saatua informaatiota.Emme ihmettelisi vaikka Masa10 tarjoutuisi etsiskelemään asuntoa pientä korvausta vastaan tai ehdottaisi kahvittelua jossa laskun maksaa vieras.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä masa10
  masa10 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.10.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 83

  Ongelmainen matkailevaperhe/tuttavaperhe on lähes kaikessa ylle kirjoittamassaan täysin oikeassa.

  No, kaikkihan hänen mainitsemaansa aviisia lukeneet ovat nähneet laulajan ilmoituksen ja sen hinnan. Sovitaan nyt, etten tiennyt/muistanut sitä.

  Yhdessä asiassa kirjeenvaihtoystäväni kuitenkin haksahti pahemman kerran. Kaikki minut tuntevat tietävät, etten ole koskaan pyytänyt keneltäkään edes pientä korvausta palveluksistani. Aikoinaan edes työnantajalta ei tarvinnut pyytää, palkka tuli pyytämättä. Nyt eläke juoksee myös pyytämättä.  Samoin samat henkilöt tietävät, että useammin olen ollut kahvijonossa viimeisenä, tai siellä palvelumaassa ensimmäisenä tilaamassa laskua.

  Toivottavasti alkuperäinen kysyjä sai hyvää ja hyödyllistä infoa kirjoituksestasi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 195

  Pöyristyttävästi nostit syytteen matkailevaa perhettä vastaan asian vierestä vastaamisesta. Ensiksi syytät ja nyt sitten teet itse sitä mistä syytät. Nyt kyse kk- vuokrasta. Jos tarkoitat ilmoituksella Jari Sillanpään asuntoa, siinä ilmoituksessa ei tuttavaperheemme pojan mukaan joka työskentelee Fuengirola lehdessä mainita kk-vuokraa. Perjantai-illan huumassa masa selittää nyt että pitäisi sopia ettei hän huomannut hintaa. Ei sitä tarvitse sopia koska kk-hintaa ei ole siinä ilmoituksessa koskaan mainittu. Jos olet huomannut sen on silmiesi edessä hyppinyt varmaan pieniä vaaleanpunaisia norsujakin. Siksi toisekseen se ilmoitus mitä me tarkoitamme ei ole Jari Sillanpään ilmoitus vaan erään toisen suomalaisen laululintusen.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä masa10
  masa10 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.10.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 83

  Taitaa ongelmaisen matkailevanperheen silmille näin perjantai-iltana hyppiä pienet vihreät miehet.

  Voi olla, että Sirpa ei viihdy samassa paikassa, missä matkailevanperheen juoppo toimittajapoika juopon veljensä ja juoppojen vanhempiensa kanssa niin hyvin viihtyi.

  Kaikkea hyvää Teille!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 195

  Masa10. Olet unohtanut että eräs tuttavaperhe oli samaan aikaan kanssasi neuvottelussa jossa nautittiin tiikerikakkua ja kahvia. Kun maksun aika koitti oli tullut äkillinen kiire kirmata toiletin puolelle. Lasku oli jäänyt neuvotteluun kutsuttujen hoidettavaksi. Ja hoitivatkin kyllä tipin kera. Ei kannata täällä ylessä kinastella ja möksöttää. Tapahtunut mikä tapahtunut.

   

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.