Taas rauhaa häiritsemässä?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Taas rauhaa häiritsemässä?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Espanjan eno
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.09.2011
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 20

  Terveiset Nolla-Kojolle:” Nyt tulit kertoneeksi – ainoatakaan sanaa hukkaamatta – sen ettet ole iässäsi kirjoittanut yhtään oikeaa asiapalstaa, lehtijuttua tai näytelmäkäsikirjoitusta.” }:)

  En todellakaan ole kirjoittanut yhtään näytelmää. Uskoisin että bloggareissa on näytelmäkirjailijoita maailman tasolla ehkä yksi kymmenestätuhannesta, jos niinkään monta. Sensijaan olen mm. kirjoittanut levy-,kirja- ja elokuva-arvosteluja.

  Aika mielenkiintoista muuten että jotkut vaivautuvat loggaamaan blogiin eivätkä sitten edes lue! 😉

  Joskus muutama vuosi sitten luin jostakin tutkimuksesta missä vertailtiin eri kansallisuuksia. Ilmeni että suomalaiset tuntevat negatiisia tunteita monia muita kansallisuuksia vahvemmin, ja varsinkin näyttävät ne.

  Tämähän on tullut jälleen kerran osoitettua. Vai kuka voi kieltää?

  P.s: Ennenkuin kirjoitat uuden kiukkuisen kommentin, hengitä syvään, avaa vaikka San Miguel tai punkku- tai valkkaripullo ja mieti. Aivan totta, eihän tuohon höpöhöpöön kannata vastata, kuten ei sitä plokiakaan kannata lukea. Niinhän?
  😛

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Espanjan eno:
  ”Sensijaan olen mm. kirjoittanut levy-,kirja- ja elokuva-arvosteluja.”
  Kuulutko arvostelijain liittoon? Jos vähän anat vihjettä, voin jäsenlistan kautta hieman tsekata arvostelujasi. Ne antavat viitettä musiikki-, kirja ja elokuvamaustasi.

  ”Aika mielenkiintoista muuten että jotkut vaivautuvat loggaamaan blogiin eivätkä sitten edes lue!”

  Enkö jo viime kerralla sanonut sinulle, että lukija pitää koukuttaa taitavasti lukemaan blogia. Ei yleisjaaritelu vetoa kehenkään. Siitähän bjaaheekin sinulle mainitsi, ettei käyntikerta sivulla tarkoita sitä, että kävijä olisi jaksanut lukea blogin lävitse. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Käyt sinäkin kaupassa vilkaisemassa, onko mitään kiinnostavaa, ellei ole niin takaisin.

  ”Joskus muutama vuosi sitten luin jostakin tutkimuksesta missä vertailtiin eri kansallisuuksia. Ilmeni että suomalaiset tuntevat negatiisia tunteita monia muita kansallisuuksia vahvemmin, ja varsinkin näyttävät ne. Tämähän on tullut jälleen kerran osoitettua. Vai kuka voi kieltää?”

  Perusnegatiivisuutta olen aistinut – anteeksi vain – pelkästään sinun puoleltasi. Törmäät blogisarjasi voimalla palstalle ja mesoat, että onpa p-leen tyhmää porukkaa kun ei kultakimpaleiden päälle ymmärretä. Minun mielestäni olet sanut varsin kohteliaan vastaanoton vaatimuksiisi nähden. Ota huomioon, että palstalle saattaa kirjoitella aikansa kuluksi (ilman mitään mainosrahoitusta) monen tason tohtoria tai kansanviisaudenhaltijaa, joille menneet pikkuarvostelut paikallislehteen tuovat mieleen pelkästään nostalgisia ajatuksia: kyllähän meidän luokan pojatkin silloin lukiossa kirjoitteli sitä sun tätä juuri ja juuri julkaisukynnyksen ylittänyttä kun tupakkirahaa puuttui.

  LINKKI

  Espanjan eno
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.09.2011
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 20

  Arvoisa herra Kojo. En oikein ymmärrä miten olen muka pettynyt kun ihmiset eivät osaa arvostaa blogiani. Muutaman ilkeilijän heitot eivät minua häiritse. Minulla on lukijani.
  Kun noin hyvin tiedät miten lukija pitää koukuttaa lukemaan blogia eikä vain jaaritella, se sai minut miettimään mahdatko itse olla jonkinlainen alan ammattilainen? Kirjailija, journalisti, free-lance -toimittaja? Noilla tiedollahan voisit vaikka aloittaa kirjoittajakoulutuksen espanjansuomalaisille? Opettaa minutkin koukuttamaan ne ihmiset jotka blogiini tulevat, jopa LUKEMAAN sen blogin? Olisin avusta todella kiitollinen!
  Terveisin, jaarittelija Espanjan Eno.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  Espanjan kirjoitti:

  ….Muutaman ilkeilijän heitot eivät minua häiritse.

  Eli siis ’johanmarc’, ’kojo’, ’vanhatyttö’, ’santiago’, ’bhajee’ ja mä? Ketkään muuthan eivät edes ole sinua kommentoineet. Ovatkohan he juuri ne kohteliaat, jotka ”eivät sano mitään, jos mitään hyvää ei ole sanottavana”? 😉 — Anteeksi(!) nyt hirveästi, mutta oli iiihan pakko muistuttaa tuosta aforismista. 🙂

  Espanjan kirjoitti:

  Aika mielenkiintoista muuten että jotkut vaivautuvat loggaamaan blogiin eivätkä sitten edes lue!

  Tässä jotenkin paistaa läpi, että et ole liiemmälti netin kanssa pulannut. Loggaaminen kun tarkoittaa kirjautumista; käyttäjänimellä ja salasanalla. Sellaista käytäntöä en blokissasi huomannut.

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  Arnold kirjoitti:

  Loggaaminen kun tarkoittaa kirjautumista; käyttäjänimellä ja salasanalla.

  Jep.

  Blogi (blog) -jonkintapainen kirjoitus, johon muutkin yleensä voivat kommentoida ja keskustelu jatkuu. Silti eri asia kuin keskustelupalstan ”thread”, sillä ”blogi” on yleensä pysyvämpää laatua ja usein sisältää myös kuvia jne.
  Blogilla on siis ”pysyvämpi tarkoitus” verrattuna keskusteluun (threadiin), joka on tarkoitettu olemaan vain ”siinä hetkessä”. Käytännössä muussa mielessä on kyse samasta asiasta.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Blog

  Loki (log) -mikä tahansa ”päiväkirja” (vrt. laivan kapteenin loki(kirja)). Tietokonemaailmassa kyseessä on yleensä tapahtumaloki/virheloki/jne, joka auttaa pääsääntöisesti ylläpitoa virheiden ja mahdollisten muiden tietoteknisten asioiden selvittämisessä. Muissa tarkoituksissa mikä tahansa ”muistikirja”, jolloin se lähenee tyyliltään (mutta ei tarkoitukseltaan) edellämainittua blogia (->blogi on kertojan näkemys ja voi olla tyyliteltykin ja loki on mahdollisimman tarkkaa faktatietoa)!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Log

  Login (log in) – Sisäänkirjautuminen johonkin (tieto)järjestelmään. Tyypillisesti tunnuksen ja salasanan yhdistelmällä yhteen istuntoon (session) ((tieto)koneelle tai (tieto)järjestelmään jne, (ja)) joka aikanaan yleensä vanhenee itsestään tai sitten se (sessio) poistetaan/tuhotaan uloskirjautumalla (logout / log out).

  http://en.wikipedia.org/wiki/Login

  …. 🙂

  ..sori.

  LINKKI

  Espanjan eno
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.09.2011
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 20

  Olen ollut netin käyttäja yli 15 vuotta. Kiitos vain saivartelusta. Osoittaa minkä tasoista ”keskustelu” täällä espanja.orgissa on.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  Espanjan kirjoitti:

  Olen ollut netin käyttäja yli 15 vuotta.

  Niinkö? Etkä siltikään tiedä, mitä loggaamisella tarkoitetaan. 😕

  Espanjan kirjoitti:

  Kiitos vain saivartelusta.

  Eipä kestä. Ilo on kokonaan meidän puolellamme. 🙂

  Espanjan kirjoitti:

  Osoittaa minkä tasoista ”keskustelu” täällä espanja.orgissa on.

  You can’t always get what you want. 8)

  Siltikään en osaa olla hämmästelemättä, kuinka vakavasti sinä tällaiset keskusteluforumit otatkaan. Ymmärtäisin kantasi, jos tämä olisi vaikkapa jonkinlainen tiettyyn, enemmän tai vähemmän vakavaan sairauteen liittyvän vertaisryhmän palsta ja joku sitten dissaisi sinun omaa tapaustasi, mutta kun tämä on aivan tuiki tavallinen keskustelusivusto, niin en voi kuin ihmetellä.

  .
  .

  LINKKI

  Kulkija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.09.2011
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 20

  Yksi lokkailee yhdessä ja toinen toisessa, ei kannata niin vakavasti ottaa 😉 Minulle keskustelupalstoja ja blogeja tuntemattomalle oli ainakin hauskaa ajanvietettä lukea Espanjan enon
  kirjoituksia. 🙂

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  en mene takuuseen kun itse lähinnä vaan seurailen nykyään foorumia; kun silloin joskus liityin tänne, niin keskustelu oli huomattavasti vilkkaampaa ja tasokin sen mukaista! 😉
  Nykyään homma on mennyt enemmänkin neuvontapalstan puolelle ja harvoin kunnon ”vääntöä” saadaan aikaiseksi mistään asiasta. }:)
  Aktiiviporukka on vähentynyt ja niitä kunnon ”väännönavaajia” on poistunut foorumilta eri syiden takia.
  Pilkunviilaushan kuuluu aina näihin yleisöfoorumeihin ja joskus sopivasti heitetty viilaus juuri herättää lisää kommentointia ja usein sitäkautta alkuperäisen aiheen tarkoituksen, mutta se on nähdäkseni ihan hyvä asia; kun vastaukset varsinaiseen kyseessä olevaan asiaan on annettu, niin siirrytään sujuvasti seuraavaan samalla topicilla, eikä tarvitse avata uutta topiccia sen seurauksena: Hyvänä esimerkkinä tämä topicci; sitä olisi hyvin voinut jatkaa edellisen perään, mutta aloittaja nyt vain halusi ”päästä” eroon edellisen foorumin ”painolastista” ! 🙂

  Mutta jatkakaa kinastelua, niin mä naureskelen täältä kaukaisuudesta. 🙂 🙂 🙂

  LINKKI

  Kulkija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.09.2011
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 20

  Minä olen saanut täältä erittäin paljon tietoa espanjan käytännön asioista, vaikkakin olen ollut aika paljon espanjassa n.10 vuoden aikana ja hakannut välillä päätä seinään. 😉 Haku on tosi hyvä, kun vain käyttää sitä.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  Kulkija kirjoitti:

  Minä olen saanut täältä erittäin paljon tietoa espanjan käytännön asioista, vaikkakin olen ollut aika paljon espanjassa n.10 vuoden aikana ja hakannut välillä päätä seinään. 😉 Haku on tosi hyvä, kun vain käyttää sitä.

  Juuri näin.

  Minäkin haeskelin täältä, aivan vain pelkkänä lukijana, jo vuosia sitten tietoa ja muiden kokemuksia siitä, minkä itse luulin jo tietäväni. 😉

  ’Vilperin’ pannukakkuakin kokeilin jo ”kauan” ennen kuin sitten itse tänne ensimmäisen kerran kirjoitin. Sittemmin on tullut kirjoiteltua ehkä enemmänkin kuin lääkäri määrää. 😛

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.