Supermercado Finlandés

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Supermercado Finlandés

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Jani V
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.05.2009
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 1

  Moi! Onko ko. paikka viela pystyssa Torreviejassa? Mutta taitaa olla kesan kiinni vai miten? Kiitos vastauksista.

  LINKKI

  Zirinpito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2008
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 54

  Hei

  En tiedä onko putiikki vielä pystyssä, mutta kerran sinne talvisaikaa menin enkä toista kertaa mene (en tykännyt valikoimasta/esillepanosta enkä myöskään henkilökunnan tympeydestä). Putiikki tosiaan on kesäisin kiinni, mutta aukaisee ovensa talven ajaksi.

  Torreviejasta keskustasta löytyy scandi kauppa, oikeen paljon hyviä tuotteita rakkaasta naapuri maastamme, henkilökunta oikein mukavaa.

  LINKKI

  Jani V
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.05.2009
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 1

  Kiitos vastauksestasi.

  Tama scandi kauppa on varmaan auki kesaisin? Esim huomenna? Osaatko tarkemmin sanoa sijainnista? Enta tiedatko sina/muut onko Espanjassa useampia Suomi tai scandi kauppoja? Kiitos avusta.

  PS. Miten jakselet helteen kanssa mikali olet nyt Alicantessa? Olen itse Crevillentessa ja helteet koettelevat toden teolle, en toki valita, Suomessa heinakuu ollut kasittaakseni aika ailahtelevainen

  LINKKI

  Zirinpito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2008
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 54

  Juu on auki kesäisin, ainakin viime kesänä 🙂 Tuossa linkkiä kaupan sivuille: http://www.scandcenter.com/MATVARER/SCANDIGO-RAMME-ENG.html ja seuraavasta linkistä löytyy tarkka sijainti http://www.scandcenter.com/kart/kart-hoved-ny-E.htm

  En tiedä oikeestaan sen kummemmin nuista scandikaupoista kun laitan aina kavereiden/sukulaisten mukana tuliaisia tulemaan. Itse olen käynyt yhden kerran tosiaan tuolla torreviejan ns. suomikaupassa ja 2 kertaa tuossa scandi paikassa. Isoista supermarketeista kuitenkin löytyy ihan tarpeeksi minulle niitä ns. suomi juttuja (ruisleipää lukuunottamatta). Silloin kun ruisleivän himo syttyy, käyn al Camposta ostamassa hapankorppuja =) Kun taas haluan salmiakkia tai lakritsaa käyn namukaupasta ostamassa pandan lakuja ja salmiakkia. Vinkkinä että myös IKEA:n myymälöistä löytyy paljon meille tuttuja tuotteita (ruotsalaisen lipun alla kylläkin) !!

  Onko jotain erityistä mitä olet etsimässä, ehkä joku meistä osaa auttaa???

  P.S Niin ja kiitos kysymästä että mitenkä täällä alicantessa jaksellaan. Helle on aivan tukahduttavan kuuma, päivät menee hyvin pitkälti sisätiloissa missä on ilmastointi. Sitten kun aurinko alkaa laskemaan voi jo vähän jotain tehdä! Rantaan jos haluaa mennä, niin varjo on oltava mukana ettei sinne tukehdu =) Mutta en toki minäkään PALJON valita, mutta muutama aste vähemmänkin riittäisi … (Taidan puhaltaa näitä lämpöjä vähän suomen mantereelle)

  LINKKI

  Lissu1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 59

  Moi !

  Suomikauppa on toiminnassa edelleen, taisi viime syksynä vain vaihtaa omistajaa. Kiva kauppa, hyvä palvelu, eikä valikoimissakaan mitään valittamista. Voi kyllä vain tosiaan kesäaikaan olla suljettuna?

  SUOMI-KAUPPA
  Av. Alfredo Nobel 145
  Edif. Panorama (kaupungista La Matan bussilla rantatietä)
  Torrevieja

  Torreviejassa on nykyään toinenkin suomalainen kauppa, jonka yhteydessä kahvio ym. oheistoimintaa. Ei omaa kokemusta vielä, mutta syksymmällä saavumme taas paikanpäälle ja varmasti käymme tutustumassa. Ole-lehden kuvissa ainakin näytti mukavalta paikalta.

  TorreMarket – kauppa & kahvila
  C/San Miguel de Salinas 2 L B Torrevieja
  tel. 690 224 213

  Toivottavasti löydät, mitä olet etsimässä.

  LINKKI

  RetsaCrezaf
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.01.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 51

  kummastakin Suomikaupasta. Kävin kerran huhtikuussa Alfredo Nobelilla ja palvelu oli meille ystävällistä. Suomikaupan valikoimat olivat yllättävän laajat. Tietenkin Suomessa suomalaisten tuotteiden hintoihin tottuneena Torreviejan Suomikauppojen hintataso on korkeahko, mutta on se Pauligin Presidentti tai Juhlamokka hintansa väärtti. Kupillinen kahvia on kuitenkin edullista sielläkin. Samoin jos löytyy sitä omaa sinappimerkkiä, pitäähän sitä silloin ostaa.

  Torremarketissa kävin kolme kertaa ja jokaisella kerralla palvelu oli moitteetonta. Torreteamin Torremarketista saa ostaa suomalaisen kokin Torreviejassa leipomaa makoisaa ruisleipää joko tuoreena päivittäin klo 10.00 alkaen tai pakastettuna. Me ostimme lämpöisiä leipiä joka kerta 3-5 kpl.

  Torremarketin Kaijalle voi soittaa ja kysyä tuotteista. Yhteystiedot

  http://torreteam.fi/site/yhteystiedot/

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.