Uusimmat › Keskustelu › Yleistä › Kokemuspankki › suomipuoti lentokentälle
Merkitty: lentokenttä, maku, malaga, nyytti, ruisleipä, sevilla, silla, suomipuoti
- Tämä aihe sisältää 60 vastaukset, 20 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 9 vuotta, 8 kuukautta sitten Tarmo toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Siihen mojamaan vois yrittää laitta jotain alle tai päälle, joka vähän veis sitä ylisuolaa vex. Mutta mä kyllä laitan ihan kunnon siivuja, että kalakin maistuu, eikä pelkkä suola. Makunsa kullakin.
Keitetty kanamuna…..irroita keltuainen..lisaa siihen vahan majonesia ja sit mojama palasia…sekoita ”sotku” ja tayta kanamuna keskus silla…korista ojjjjjjjjjkeen ohuella mojama siivulla.
Jos ostan mojamaa palasena niin sailytan sen oljyssa…luulenko vain et maistuu ehka hieman miedonpi suolaisuus sen jalkeen?
- Tätä vastausta muokkasi 9 vuotta, 9 kuukautta sitten tuisku.
Kuulostaa hyvältä. Kokeilenpa heti.
Aura-sinappi on se joka muistuttaa edesmennyttä Turun Sinappia, ja jota valmistetaan Turussa, Turun Sinappi tehdään Puolassa, ja on matkan varrella muuttunut etikkaiseksi reseptiikan muutoksen myötä.
Tuo ”matkaileva perhe” on varmaan jonkun Pacosissa asuvan papparaisen ajankulu, kuin taannoin oli Tuuno Takiainen edesmenneen OldChapin luoma virtuaalipersoona.
Mitäs eroa siinä on?
Näky olevan fugen ruotsi kaupassa hk-sinistä ja muutakin suomi skeidaa. Sieltä siis saa jos niin kovasti mieli tekee. Yhdyn tuohon Espanjalaisen ruuan puhtauteen ja paremmuuteen. Onhan ne niiden makkaratkin hiukan lihaisempia kuin hk-sininen 😉 jokainen tyylillään mut ei tuo fuengirola tai sen ympäristö. Mielestäni ole mitään Suomi aluetta! Harvoin siellä suomalaisiin törmää jos ei suomi baarissa istu. Eli sinne matkustamista en pitäisi suomalaisuuden pariin hakeutumisena!
Mun taytyy nyt tunnustaa etten koskaan Suomessa asuessani tai sen jalkeen ole ollu HK’n lenkki fani. Ei vai ollut mun makuun. Hakaniemen kauppahallista ostin aina harmaita ryynimakkaroita kassillisen joiden kanssa paistoin kananmunan tai pari. Jessus sentaan se oli hyvaa! 🙂
Samoin metsastysreissuilla nuotiolla paistettu metrilenkin palanen. Taisi olla sita halvinta mahdollista umpirasvaista. Jos nyt oikein muistan tuo HK lenkki oli sellaisessa ”muovikuoressa” eika edes kunnolla ruskistunut.
Vaan niinkuin olen aikaisemminkin sanonut, makuasioista ei kannata kiistella. Patenee myos tuohon Turun sinappiin…siitakaan en pitanyt. Mun suosikki oli sellainen punainen tuubi ”Isan tulista” nimeltaan.
Mutta jos Suomi kioskista sais niita harmaita ryynareita kananmunalla niin tiskilla olisin valittomasti!
- Tätä vastausta muokkasi 9 vuotta, 9 kuukautta sitten blues.
Metsästäjä, minä en oikein ymmärrä, miksi suomalaisten hakeutuminen toistensa seuraan olisi jotenkin omituista tai hävettävää. Yritäpä jutella mukavia jonkun spanjuurin kanssa. Ei siitä mitään tule, vaikka osaisi kieltä kuinka hyvin; yhteiset puheenaiheet loppuu kesken ennenkuin kahvit on juotu.
Tuisku, tiedätkö mojaman säilyvyydestä? Ajattelin lähettää kaverilla Suomeen pakkauksen. Mitenkähän se mahtaa pärjätä tuon matkan?
Kylla sailyy, muutama viikko ei pahenna. Ehka samalaista sailyvyydeltaan kuin serrano 🙂
Tässä ketjussa oli tarkoitus keskustella loistavasta ideasta saada lentokentälle suomipuoti eikä esimerkiksi mistään mojaman siivujen paksuudesta tai säilyvyydestä. Jos mojamasta haluaa keskustella enemmän niin avatkaa oma ketju sille aiheelle.
Kuules nyt matkailevaperhe! Me keskustellaan ihan mista itse satutaan haluamaan. Syo sina sita lenkkiasi ja purkkihernekeittoa. Kaikkea hyvaa kioskillesi.
Mitähän jos matkailijaidiootit itse veisitte höpinänne jonnekin muualle?
Hei Blues. Nyt tehdäänkin niin, että aina kun tuo dorka yrittää aloittaa jotain uutta trollia tänne ryssitään se ketju vaikka kokemuksillamme pannulappujen virkkamisesta kansakoulussa.
- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.