Suomikauppa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Suomikauppa

 • Tässä aiheessa on 1 kirjoittaja ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperhe asuu Afrikassa. Sieltä käsin he olivat lukeneet Pizza Pekkarisen johtaman Centro Finlandian kotisivuja jossa mainostetaan näin:

  SUOMI-KAUPPA LA LEONA

  La Leonasta löytyy suomalaisia herkkuja jokatarpeeseen.

  Joka aamu leipomo Mummola tuo tarjolle tuoretta ruisleipää ja pullaa. Linkosuon tutut palttoonnapit ja uudemmat ruissipsit ovat olleet suosittuja. Makean nälkään kaupasta saa Fazerin makeisia ja janon tyydyttävät suomalaiset siiderit, lonkerot ja Koskenkorva.

  La Leonasta saa Kivikylän lihajalosteita, grillimakkaraa, nakkeja, ruisleipää, sämpylöitä, pullaa ja maksamakkaraa. Valikoimaamme ovat tulleet myös pakastemarjat, pakastekakku ja leipomistarvikkeet.

  Toimimme myös tukkukauppana muille kaupoille, ravintoloille ja tapahtumiin.

  Avoinna
  arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14

  sähköposti: tienda.finlandesa[at]gmail.com
  http://www.laleona.eu
  puh. 635 294 464, 693 735 859

  Tuttavaperhe oli ottanut heti yksityisen helikopterin ja lentänyt Saharan autiomaan yli Fuengirolaan hakemaan herkkuja jokatarpeeseen. Satuitteko näkemään suuren keltaisen hyönteisen taivaalla eilen? Ei se ollut hyönteinen vaan tuttavaperheen helikopteri. Pettymys oli kuitenkin suuri kun Pizza Pekkarisen mainoksista huolimatta Centro Finlandian ostoskeskuksessa ei ollut koko La Leonaa. Kauppa oli kadonnut kuin tuttavaperheen pierut, jotka he päästivät pihalle Saharan yli lentäessään. Pizza Pekkarisen Centro Finlandian asiantuntijanihmiset olivat tuttavaperheelle kertoneet että La Leona on remontissa ”jonkun aikaa ja aukeaa jossakin vaiheessa”.

  Aikamoista harhaanjohtamista tuo Centro Finlandia. Eikö Pizza Pekkarinen voisi jättää jonkun turhan haastattelun tekemättä ja vaikka päivittää firmansa kotisivut ajantasalle?

   

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.