Suomessa tarvitaan apua

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomessa tarvitaan apua

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  eläkläis Pekka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Sillä maamme talous on kuralla, kuten tiedätte ja vanhusten Arvokas hoito vain varakkaille mahdollista. Vanhustenhuollossa henkilökunta väsyy ja väkeä lähtee pois. Nyt tarvitaan kaikkien apua. Ole siis mukana ja jaa myös tietoa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1282

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Kyllä näitä kirjoittelis alle, osaa jopa ihan mielelläänkin mutta ulkosuomalaisena en omaa Suomalaisia pankkitunnareita eli sähköistä todistusta henkilöllisyydestä ja ainut tapa osallistua olis printata lappu, allekirjoittaa se ja postittaa. No ainoa mihin olen näinkin suuren vaivan nähnyt on Paavon aloite. Eikä siinäkään ne kaksi allekirjoitusta, mitkä taloudestani lähetin, näy ainakaan vielä. Paperikannatuksia näyttää olevan 0 kpl, lähetin n 2 viikkoa sitten joten ehkä Paavo ei kesäkiireiltään ehdi niitä päivittää nettisivuille Näihinhän saa osallistua kaikki äänestysoikeutetut kansalaiset.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Ei Paavo enää muistakaan kaikkia aloitteitaan, jotka eivät tuota hänelle taloudellisesti mitään.

  On bisnesmiehellä pitänyt kiirettä Viron puolella. Lehtitietojen mukaan hän on ostanut hotellin Pärnusta. Siitä tulee ilmeisesti hänen kannattajiensa uusi pyhiinvaelluskohde, ja rahat kilisevät iloisesti Paavon kassaan. Mikä sen hauskempaa.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Morjens Pekka..!!

  Naputtelen Suomesta käsin, kun tulin tänne ”kesätöihin”. Niin, kesä ja kesä, mutta ei sentään ole lunta satanut… Vaan mennäänpä varsinaiseen asiaan.

  Hyvällä asialla sinä Pekka olet, sen myönnän, ja komppaankin, mutta mutta… Sillä aikajanalla, kun nyt olen täällä ollut, on täällä marssittu ja pidetty suurempia ja pienempiä kansankokouksia – julkkisesiintyjineen tottakai – niin homopariperheiden, monikulttuurisuuden nuolemisen, kuin eläinparkojenkin puolesta, ja saahan sitä Suomessa toki marssia minkä puolesta vain (ja näemmä myös Perussuomalaisia vastaan), mikäs siinä, mutta askeltakaan en ole nähnyt tai kuullut marssittavan suomalaisten vanhusten tai vaikkapa vähävaraisten lapsiperheiden puolesta.

  Toki toivon, että aloitteesi, jonka kyllä allekirjoitan, tuottaa jonkinlaisen päänavauksen ajamaasi asiaan, mutta suhtaudun siltikin varauksella, koskapa ilmapiiri täällä vaikuttaa sellaiselta, että täällä pitää olla mediaseksikäs ja ajaa aivan muiden ihmisryhmien asiaa kuin vanhusten. Etenkään suomalaisten vanhusten.

   

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.