Suomenkielistä lastenhoitoa aurinkorannikolla?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Suomenkielistä lastenhoitoa aurinkorannikolla?

Merkitty: ,

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Marjaana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.08.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Olen yrittänyt etsiä usealla hakukoneella, eri sivustoilta ja keskusteluista tietoa siitä, onko Fuengirolassa tai lähialueilla suomenkielistä lastenhoitoa tarjolla? Löysin vanhemman keskustelun (2012), jossa puhuttiin suomalaisen päiväkodin järjestämisestä Fuengirolaan, mutta ilmeisesti ko. hanketta ei olla vielä saatu päätökseen?

  Kyselen siksi, koska olen etsimässä itselleni Espanjan aurinkorannikolta työ- tai harjoittelupaikkaa. Koulutukseltani olen sosionomi. Muutamaan työnantajaan olen ottanut yhteyttä jo noin vuosi sitten, mutta en ole tavoittanut tai saanut esimerkiksi sähköpostiin vastausta.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Taalla on nyt kovin hiljaista. Katso facebookissa alueen ryhmat.

  Costalla mita tahansa ja koska tahansa

  Ja toinen on muistaakseni aurinkorannikon suomalaiset naiset.

  Taas jos etsit tyopaikkaa etsi firmoja paikallisista suomalaisista lehdista. Soita ala laheta s.posteja.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 3 kuukautta sitten Ritacasanueva.
  LINKKI

  Marjaana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.08.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Juu, kiitos vastauksesta! Viimeksi tänään yritin soittaa yhteen paikkaan, mutta kukaan ei vastannut. Näissä tilanteissa juuri olen laittanut sähköpostia. Kiitos myös vinkkauksesta em. paikkoihin. Paljon järjestöjä olen myös käynyt läpi ja niissä pariin paikkaan soitellut -joko ei vastausta tai sitten heillä ei ole ollut mitään tarjota sillä hetkellä. Suomalaisten lehtien lisäksi olen selaillut Espanjan lehtiä.  Täytyy jatkaa etsimistä ja yrittämistä, sillä niinhän se menee, ettei mitään saa jos ei yritä!

  Jos muille tulee paikkoja mieleen, niin tänne saa vinkkailla 🙂 Tällä hetkellä työsopimus vielä Suomessa, mutta ennen kuin Espanjaan lähtee täytyisi olla tosiaan työtä tai harjoittelupaikka niin talouden kuin mielenvirkeydenkin kannalta.

  LINKKI

  fang
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.09.2016
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 75
  LINKKI

  Vilukki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.10.2016
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Au pair on loistava valinta lastenhoitajaksi Espanjaan! Jos välttämättä haluaa suomenkielistä hoitajaa, niin varmasti Suomesta löytyy tyttöjä ketkä mielellään pitäisivät välivuotta Espanjassa ja tulis sinne au pairiksi. Tällöin asunto pitää sitten olla sen kokoinen että au pairille on oma huone.

  Meillä on ollut au pair kotonamme Espoossa, aivan loistava tilaisuus saada kansainvälisyyttä kotiin, laittaa lapset kielikylpyyn ja prepata itsekin omaa kielitaitoaan. Ja saada itse uusia ystäviä eri puolilta maailmaa, oppia uusia ruokia jne. Tosi kivaa! Jos nyt olisin itse lähdössä perheellä espanjaan, ottaisin ensin kotiin puoleksi vuodeksi espanjankielisen au pairin, joka sais puhua espanjaa ja opettaa lapsille ja itselle, olis ihan eri tilanne lähteä, kun jotain perussanoja olis lapsillakin hallussa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.