Suomeenlähtijä 21-22.12???

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomeenlähtijä 21-22.12???

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  viipukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2008
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 325

  Hei!

  Meidän tyttönen olisi matkustamassa Helsinkiin yölennolla, onko se nyt 21 vai 22. päivä, tarkistan vielä. Mutta näin pikaisesti kysäisen jo että olisiko Fuge/Mijas tai lähistöllä joku joka matkustaa samalla lennolla?

  Tyttö kehitti pikaisesti järjettömän päättäväisen yksinmatkustuspelon, ja kieltäytyi lähtemästä. Se olisi tietysti kovin surullista, ja tässä kun pari päivää lipun kanssa on aikaa niin mietitään miten saataisiin tytön pää käännettyä.
  Tuli mieleen että jos vaikka kahvilla kävisi jonkun samalla lennolla olevan kanssa, joka voisi sitten vähän katsella tytön perään ja olla tuttuna naamana, niin ehkä juttu onnaiskin.. kuka tietää!

  Eli olisiko joku (ei mielipuoli tai terroristi 😉 ) vailla (hyvin) eläväistä matkaseuraa, tai ainakin valmis vähän olemaan apuna jos tulee ikävä äitiä?

  LINKKI

  viipukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2008
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 325

  niin tosiaan, finnairin lennosta on kyse.

  LINKKI

  Kerttu Annikki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.11.2012
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  Otan osaa lentopelkoon, tiedän miten kamalaa se on! Minulla on ollut tämäkin pelko, monien muiden pelkojen joukossa. Tänään minulla ei ole lento- eikä muitakaan pelkoja. Voit kertoa hänelle, että tämä yksi mummo rukoilee hänen puolestaan pyytäen rohkeutta ja enkeleitä tuolle lennolle! <3

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.