Suomalaisyrittäjät Costalla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Suomalaisyrittäjät Costalla

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Tässä pitäisi varmaan mollata kaikki ne kyvyttömät ”ammattimiehet”, jotka laskuttavat kaiken tuplalla suomilisällä. Ja varmaan jossain alempana saavatkin kuulla kunniansa. Koska sen kyllä ansaitsevat.

  Mutta aloitetaan kehuilla: Timo Tampsin pyörittämä TT-Taller autokorjaamo on osoittautunut todelliseksi helmeksi. Timo on jämäkkä pohjalainen, joka kävi 33-vuotiaan autoni kimppuun ilmeenkään värähtämättä, hankki osat jostain ihme paikasta ja korjasi sellaiset, joita ei enää löytynyt.

  Kohtuuhintainen ja hyvä palvelu, joka toimii ajallaan. Suosittelen vilpittömästi.

  LINKKI

  Pohjanpoika53
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.02.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 6

  Joo, tuttu on, saman pitäjän poikia.

  LINKKI

  Fuengirola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 27

  Päinvastaista kokemusta….aikataulut ei pidä, ja Kallis !!!!

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Suosittelisitko parempaa, mieluiten Fugen/Mijasin maisemissa?

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Vähän nolottaa mainita nimiä, kun itte ampuu täältä puskasta nimimerkin takaa.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Nimimerkki Fuengerola mainitsi sanan kallis. Ei kai suomilisä kenellekään outo käsite ole.

  Mutta samanlainen kielilisä on tietääkseni myös etenkin skandinaavisilla yrityksillä. Lisäpalvelu maksaa aina, sen ovat jo lentoyhtiöt opettaneet meille.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kun meidän muutosta on vasta rapiat viisi vuotta niin Suomen hinnat on vielä hyvin muistissa. Senpä takia täällä ei oikeastaan mikään tunnu oikeasti kalliilta. Päinvastoin.  Ja jos pysytään vaan moottoripuolella , niin mä en ole hetkeäkään epäröinyt viedä motoani Piaggion merkkikorjaamolle . Huoltoihin ja muutamaan korjaukseenkin.  Varaosahinnat täällä , samoin tuntiveloitus ei tunnu missään.  Suomen jälkeen.

  Sama auton kanssa . Se nyt on vielä niin uusi ja siinä on niin pitkä huoltoväli , että tähän asti on tarvinnut teettää vasta yksi määräaikaishuolto. Eikä tuntunut Volkkarilla teetettynä missään. Hinta ehkä puolet Suomen vastaavasta. Ja kaupan päälle loistava palvelu.

  Silloin kun mä ajelin vanhemmalla Seatilla mulla oli luottokorjaamo. Joka oli HALPA ja HYVÄ. Vannomaan en enää mene mutta tuntiveloitus taisi olla parinkympin kieppeillä.

  Samoin on tulllut pientä kokemusta mm. automaalaamosta ja sanoisiko näin , että suomalainen automaalari ei avaa edes maalipurkkia sillä hinnalla millä täällä saa koko  työn tehtyä. Ja hyvin.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Juuri tuohon santiagon esiintuomaan muistikuvaan kotimaan kalleudesta ns. suomihinnat (ja tietysti mm. skandinaavisten palveluntarjoajien hinnat) perustuvat. Eihän se tietenkään paljon turistia puraisekaan, lomallahan kaikki saa maksaa, vaikka kotona syötäisi pelkkää kaurapuuroa.

  Mutta toisaalta; tämä on Espanja, jonne pysyvät asukkaat tulevat enimmäkseen kahdesta syystä, ilmaston ja halpojen hintojen. Jos antaa toisen edun vuotaa tuntemattomien bisnesmiesten käsiin (vaikka kuinka olisivat lähtöisin samasta maasta, ei se mitään takaa) , ei jää muuta hyvää kuin ilmasto.

  Jokaisella on tietysti vapaa valinta, mutta omasta puolestani sanon, että espanjan opiskelu aikanaan on tuonut hintansa ainakin tuhatkertaisesti takaisin. Ammattitaidossa luotettavan espanjalaisen ja luotettavan suomalaisen ammattimiehen välillä ei ole eroa. Ja filunkimiehiä riittää sitten molempiin ryhmiin. Maine kannattaa kartoittaa juttelemalla muiden kulmakunnan tyyppien kanssa.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  En toki väitä, etteivätkö alkuasukasmonttöörit pystyisi huoltamaan autojamme yhtä hyvin ja edullisemmin kuin suomalaisetkin. Heitin tuon Tampsin vain esille siksi, että täällä on todella paljon porukkaa, joka ei sen kielen kanssa pärjää ja joita sitten hyvässä lykyssä viedään kuin litran mittaa. Ja onhan suomalaistenkin joukossa monen sortin viheltäjää, mutta tämä avauksen henkilö ei kyllä siihen porukkaan kuulu.

  LINKKI

  Fuengirola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 27

  No jos kerran heitit kyseisen korjaamon muka ihmisille jotka eivät ”sen” kielen kanssa pärjää, niin miksi minun pitäisi suositella parempaa / halvempaa korjaamoa ihmisille jotka eivät ”sen” kielen kanssa pärjää ?????

  Elämä on täynnä valintoja 🙂

   

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Itse kyselin alustavasti väliseinän purkua, paikallinen halusi 25€ neliö, maanmies 75€ poiskuljetettuna, tuskin suomilisää maksan.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.