Suomalaisia Sevillassa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Suomalaisia Sevillassa?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Preciosa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.01.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Olen tällainen pieni nuori aikuinen muuttamassa Sevillaan ensi kuussa. Koskaan en ole siellä käynyt ja kaupunkiin päädyin käymällä läpi eri yliopistovaihtoehtoja. Perhettä on Catalunyassa, mutta Sevillasta en tunne ketään. Olisi siis kiva kuulla suomalaisten kokemuksia Sevillasta asuinpaikkana.:)

  LINKKI

  Marjaana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.06.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  …on ihana kaupunki. Itse olen asunut siellä sevillalaisen mieheni kanssa useaan otteeseen ja vuosienkin jälkeen ihastun kaupunkiin joka kerran enemmän.

  Sevilla on hyvin tyypillinen etelä-espanjalainen kaupunki ja sevillalaisia pidetään hauskoina ja hyvän itsetunnon omaavina ihmisinä. Elämänilo ja huumori on aivan eri luokkaa kuin joissakin muissa Espanjan kaupungeissa, joillakin tutuillani on ollut melkoinen kulttuurishokki alkaessaan elää normaalia arkea. Nämä kaikki tietysti yksilöllisiä juttuja.

  Toivotan ihanaa aikaa Sevillassa, muista pitää laukkusi visusti kainalossa ja vesipullo mukana kesäkuumilla niin pärjäät hyvin 🙂

  Itse matkustan kuun lopulla taas tähän ihanaan kaupunkiin, ja muutto sinne on edessä ensi vuoden puolella asuntomme valmistuessa!

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Sevilla on todella hieno kaupunki ja henk.koht. paremmaksi muuttuu taas kun sevillañot palaavat kotiinsa ensi viikonloppuna täältä Huelvan rannoilta lomiltaan. Ihmisillä taas rauha ja hyvä tahto 1.9. ainakin Huelvassa. Sevillañot istukoot taas 11 kuukautta Seatissaan aamu,-siesta- ja iltaruuhkassa pari tuntia mennen tullen.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.