Suomalaisia liikaa Espanjassa – näkyy jo onnellisuustilastoissakin!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomalaisia liikaa Espanjassa – näkyy jo onnellisuustilastoissakin!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  holahola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.09.2012
  Kirjoituksia: 47
  Vastauksia: 57

  Kyllä nyt näyttää siltä, että masentuneita suomalaisia on kertynyt Aurinkorannikolla sun muaalle Espanjaan jo sellainen määrä, että se näkyy jo onnellisuustilastoissakin:

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288778035631.html

  Suomi nyt on masentuneiden tyyssija, mutta nyt häntäpäästä löytyy jo Espanjakin – liikaa suomalaisia tilastoja vääristämässä siis?

   

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Onko sulla tekemisen puutetta? Opettele vaikka virkkaamaan.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  No, hehhh…! Just juu.

  Nää on tasan niitä ”tutkimuksia apurahan vuoksi”. Kuka lienee ’tutkimuksen’ alkuperäinen maksaja? Ja mitä ihmettä kyseinen artikkeli tekee Iltasanomien kotimaa-osiolla? Ei tuota ’tutkimusta’ Suomessa ole tehty.

  http://www.dailymail.co.uk/health/article-2842403/Revealed-happiest-countries-world-contented-life-head-Costa-Rica-Vietnam-Norway-UK-fares-better-Spain-Australia.html

  Jos vaivautuu lukemaan tuon alkuperäisen artikkelin, ei jää epäselväksi, mitä tahoja ja tarkoitusperiä varten tuo ’tutkimus’ on tehty. Käsitettä ”onnellisuus” on lähdetty hakemaan aivan kummallisista vertailulähtökohdista. Irakissa ollaan aivan häpihäpi-onnellisia, vaikka islamistipaskojen itsaripommit tappavat viikoittain torikaupalla viattomia siviilejä.

  Ja mitä tulee esimerkiksi valtion ja kansan pärjäämiseen omillaan kriisin sattuessa, niin ihmettelenpä vain, että mitä helvettiä ”onnellisissa” Syyriassa, Irakissa tai Saudi-Arabiassa aiotaan syödä, jos elintarvikkeiden tuonti katkeaa? Hiekkaako? Ja öljyä päälle?

  Ja se ekologinen jalanjälkikö tekee onnettomaksi? Lässyn lässyn. Minä ainakin olen huomattavan paljon onnellisempi reittilentokoneessa kuin muulikaravaanin selässä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.