Spain Is Moving Towards Civil War

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Spain Is Moving Towards Civil War

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  The Spanish government is militarizing, gearing up for violent protests against the EU that are expected to turn up before a hot autumn. Spain is now equipping the police with about one billion euros with new combat equipment. Opposition leader Antonio Trevin called the purchase therefore ”a return to the times we would rather forget.”

   

   

  http://www.zerohedge.com/news/2014-09-11/martin-armstrong-warns-spain-moving-towards-civil-war

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  No tässäpä asiallinen artikkeli. Goyan taulu sisällissodasta?? Joopa joo. Mutta mitä ilmeisimmin sisällissodasta jota spaniardit kävivät ranskalaisia vastaan joskus 1800 luvulla. Eli Napoleon oli asialla.  Mutta näinhän tää menee . Kaikki läpi sivistymättömälle lukijalle.  Pakko oli googlata päivän poliitikko Antonio Trevin , johon jutussa viitattiin. Herra on kuitenkin eilisen eli viime vuosisadan vasuripoliitikkoja. Ja kuka ei muista , niin muistutetaan että juuri tämä joukko johti kahdeksassa vuodessa Espanjan siihen taloudelliseen kriisiin missä yhä ollaan. Mutta jos nämä epätäydellisyydet jutussa on näin korjattu voinemme varmaan luottaa siihen että kaikki muu on täyttä puolueetonta asiaa.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten santiago.
  LINKKI

  Vinatero
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2008
  Kirjoituksia: 17
  Vastauksia: 154

  Oletteko panneet merkille, missä kohtaa siellä teidän asuinalueella nuo rintamalinjat menee? Siinäkö Mercadonan kulmilla? Vai Consum:in vai Lidl:in vai Aldi:n? Onko jaettu käsivarsinauhoja? Onko jaettu kiväärejä? Taitaa olla tosi kyseessä…

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Vasurisissit on vielä maan alla täällä meidän nurkilla. Jos niitä täällä onkaan? Muutenkin täällä Andaluciassa pitää olla tarkkana missä sitä vallankumousta tekee. Maakunta on perinteistä punaisten aluetta . Eli Junta de Andalucia on vasurien käsissä. Vallankumousta voi sitten tehdä vain pienimuotoisesti Peperoiden hallinnoimissa kaupungeissa. Kuten kylläkin  täällä meillä Mijasissa ja Oñan ikiaikaisesti johtamassa Fugessa. Pitäisiköhän hommata iso Suomen lippu pihalle liehumaan , että vallankumouscommandot tietävät täällä asuvan puolueettoman quirin?

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  equipping the police with about one billion euros with new combat equipment

  Tämäkin oli sitten artikkelissa korjattu ”billion” -> ”million”. Taas ilmeisesti joku kesäheikki päässyt kirjoittelemaan uutisia. Poliisin suorittamasta miljardin euron varustekaupasta olisi varmasti kirjoittanut joku muukin kuin kyseinen, ilmeisen paska aviisi.

  LINKKI

  Vinatero
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2008
  Kirjoituksia: 17
  Vastauksia: 154

  Hyvä idea tuo Suomen lippu. Meilläkin on sellainen pieni, tuotiin Suomesta vastasen varalle, kun sai halvalla Tokmannista, maksoi vissiin euron. Pitää laittaa terassille ja julistautua puolueettomaksi alueeksi..

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.