Snowbird

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Snowbird

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Eipä tässä juuri voi Snowbird-yhtiön lennoilla liihottaneiden kokemuksia kysellä, kun koko yrityksestä ei ole kuulunut mitään useisiin kuukausiin. Muistelin tuossa vaan, kun nimimerkki loikkari tässä uhosi, että minun pitäisi maksaa vetoni pois, kun oli tämä mukalentoyhtiö (eli oikeasti matkanjärjestäjä) onnistunut saattamaan turkkilaisen koneellisen suomituristeja Costalle. En minä kyllä sanoisi, että tässä uusi suomalainen lentoyhtiö Snowbird elää ja porskuttaa.

  Miten on loikkari? Missä mennään?

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Missä mennään?

   

  Siellähän se on viestihistoriassa nähtävänä missä mennään. Hommahan muuttui siinä vaiheessa kun sääntöjä/vetoa alettiin muuttamaan jälkikäteen ja siihenhän minä en suostu, joten mielestäni veto raukesi siihen.  Enpä välitä kaivaa sitä ketjua esiin, löytynee hakusanoilla Snowbird, konkurssi tai vastaava.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  (Paskaiset naurut!)

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Alkaa nyt poijjaat hatailko. Toivottavasti jo ensi kesana Snowbird lentaa. Tarvetta on varsinkin Malagaan niikuin olette lippuhinnoista huomanneet.

  Ei tainnut olla tarvittavat luvat ja laput niin nopsasti saatavilla kuin odottivat. Air Finland esimerkki taatusti hidastaa ja monimutkaistaa aloitusta.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Minä ennenkaikkea toivoisin, että tuo todella alkaisi lentää. Kyllä tälle reitille kilpailua mahtuu.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Snowbirdin tiedote:

  Pitkän harkinnan jälkeen olemme päättäneet perua Malagan lentomme koko talvikauden ajalta. Päätöksen tekeminen on valitettavasti vienyt aikaa, koska toivoimme että olisimme voineet jatkaa lentoja hiihtolomista eteenpäin kuten oli suunniteltu. Olemme nyt toistaiseksi kuitenkin päättäneet vetäytyä Malagan reitiltä lentotarjonnan ylittäessä kysynnän, tehden reitin lentämisen aloittavalle yhtiölle liian raskaaksi.

  Syyt lentojen peruutukselle ovat kaupalliset. Tämän hetkisestä kilpailutilanteesta johtuen jatkamme lentotaukoamme toistaiseksi ja toivomme palaavamme reitille mahdollisimman pian muun toimintamme vakiinnuttua.

  Peruutamme lentovaraukset sekä palautamme niistä maksetut rahat takaisin täysmääräisesti. Maksun palautukset tekee palveluntarjoajamme Worldticket.net. Normaalisti takaisinmaksu vie maksupalvelujärjestelmästä riippuen noin 1-2 viikkoa. Rahat palautetaan sille luottokorttitilille, jolla matka on maksettu – maksupalautus voi näkyä myös alkuperäisen maksupäivän kohdalla.

  Haastavasta tilanteestamme johtuen puhelinpalvelumme tavoitettavuus on hyvin rajallinen. Vastaamme sähköpostitse osoitteessa snowbird@snowbird.filaajennetulla aukioloajalla kiire varauksella.

  Ystävällisin ja pahoittelevin terveisin
  Asiakaspalvelu

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Tässä koko ”(muka) lentoyhtiössä” ei ole järjen hiventäkään. Toimitusjohtajan maalailut suomalaisen työvoiman rekrytoinnista ei paljoa lämmitä, kun koko hommalta puuttuu pohja. Olisivat nyt ryhtyneet edes matkanjärjestäjiksi kaikessa luovuuden vimmassaan, mutta että kaukana tunturien takana munasta kuoriutui lentoyhtiö?

  Uuden lentoyhtiön perustaminen tänäpäivänä vaatisi kristallinkirkkaan vision ja läjäpäin rahaa tai vaihtoehtoisesti järjettömän innovatiivisen uuden keksinnön onnistuakseen.

  Ja jos nyt joku on noita tiedotteita seurannut ja käy sen jälkeen snowbirdin kotisivuilla, niin eihän sitä voi ottaa kukaan tosissaan.

  En edes halua tietää kuinka paljon apurahoja ja muita tukia tämäkin prosessi on syönyt. Hukkaan valuvat..

  LINKKI

  Masa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.12.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 12

  Kyl minnuu ihmetyyttää ne immeiset, jotka menivät rahhaansa laittelemmaan noihin lentoihin. Onnellinen loppu jos saivat takaisin.

  • Tätä vastausta muokkasi 9 vuotta, 5 kuukautta sitten Masa.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.