Sillipurkki

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Sillipurkki

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Herne nenässä
  Herne nenässä Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.07.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 35

  Tuli taas lenneltyä Euroopassa kuluneella viikolla. Hiukka ottaa aivoon se sillipurkkitunnelma lentävissä koneissa – enkä tällä viittaa kanssamatkustajien aromiin, vaan ahtauteen. Pitkäkoipisena polvet ovat jatkuvasti edessä istujan selkänojassa kiinni, vaikka yrittää pitää jalkoja mahdollisimman levällään.

  Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin: aina se nostaa hymyn huulille kun katsoo sitä Airbussin pelastautumisohjeläpyskää; sitä jossa on sarjakuvanomaisesti kuvattu, mitä pitää tehdä, jos koneelta uhkaa ilma loppua siipien alta. Yhdessä kuvassa siro naishenkilö on kumartuneena hätälaskuasentoon, pää polvien välissä ja kädet pään suojana. Heh. Perse ja ristiselkä selkänojassa kiinni meikäläinen pystyy eteenpäin kumartumaan juuri ja juuri sen verran, että nenä osuu edessä olevan selkänojan yläreunaan. Jos uutisissa näkyy koneen putoamisesta selvinnyt mies, jolla on polvet mustelmilla ja nenä murtunut, se olen minä.

  Anteekskiitos.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Willi
  Willi Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 28
  Vastauksia: 792

  Se on totta että koneissa tuppaa olemaan sillipurkkiolo tilavuuden vuoksi. Tuossa toissa vuonna lensin Barcelonaan ja takas Malagaan ja ah mikä kone ole. nahkaiset penkit ja miten tilava. Sitten oli syksyllä taas paluu Suomeen ja blaah… sillipurkkiin ahtauduttiin.

  Joulun alla on ollut mukava lentää, kun koneet on ollu melkein tyhjiä jolloin on saanut koko penkkirivin itelleen, eikä ole tarvinnut yrittää tunkea polvia korviin. Milloinkohan lentoheput keksis antaa pikkuisen enemmän tilaa jalkatilaan?

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  On se kumma kun, ihan tieteellisesti on todistettu , että uusi sukupolvi on aina edellistä isompaa ja pidempää, niin mitä tekee valmisvaateteollisuus, vaatteet kutistetaan johonkin keskiarvomittaan, joka on tosi minimaalinen.

  Samoin kengät pienenee, kenkäkaupoissa ei ole naisille kuin muutama malli 40 tai isompaa numeroa.

  Huonekalut mataloituu, niin että kun sohvaan istuu, niin huomaa kököttävänsä lattianrajassa, vaatii lähes nosturin, että sieltä pääsee ylös.

  Ainoat jotka suurenee , on henkilöautot, osa ihmisistä ajaa sellaisilla linja-auton puolikkailla, jotka ei parkkiruutuun sovi ja vievät polttoainettakin kolme kertaa enemmän kuin tavallinen henkilöauto.

  Tuntuu, että meidät tavallaan pakotetaan toimimaan ihan järjettömästi!!

  Ettei ihan muuksi löpinäksi mene , niin Espanja osio: terveisiä sinne Espanjaan!!!! 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Matkamies
  Matkamies Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.06.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 220

  Tuosta mimmelin parkkiruutuasiasta tuli aasinsilta vastaan – eräs tuttavani kertoi, että muualla euroopassa ihmetellään suomalaisten heikkoa ajotaitoa, kun eivät osaa parkkeerata ilman, että parkkipaikkaan piirretään iso valkoinen laatikko.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Tuolla toisessa viestissä yllytin sua sanomaan muuta, kun en ollut katsonut, mitä muuta olisi edes tarjolla. Ja sitten tässä se sanoo sen mikä mua itseänikin on monasti kummastuttanut. Että kuinka siinä mitenkään voisi koneessa kumartua, hek-hek.

  Sveitsiläinen muuten lentää Malagasta Zurichiin tilavin istuimin (nahkaa). Ja kun sitten vaihtaa Bangkokin lennolle jumboon, niin jopa taas tulee sillipurkki mieleen. Ahdasta ja kurjaa. Yli kymmenen tunnin ajan. Mutta sama vika Lufthansallakin ja muilla. Turistiluokassa. Ja paremmat luokat ovat sitten taas niin ylihintaisia, että ei niitä omalla rahalla voi ostaa. Ikävää meille raajakkaille.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Raya
  Raya Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011
  Old kirjoitti:

  Ahdasta ja kurjaa. Ikävää meille raajakkaille.

  Nii-i! Tälläinen puolentoista metrin hukkapala matkustaa ahtaammassakin purkilossa ihan siedettävästi.
  Tosin apua tarvitsevien pienten lasten kanssa ne lentohärveleiden serviciot ovat painajaismaisia lyhyellekin ihmiselle.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.