Seuraa aihetta -sähköpostit

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Risut, ruusut ja sivuston ominaisuudet Seuraa aihetta -sähköpostit

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  johanmarc
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.04.2007
  Kirjoituksia: 88
  Vastauksia: 335

  Sähköpostiini on tulla tupsahtanut nelisenkymmentä seuraa aihetta -meiliä. Näyttäisi että kaikki ketjut, joihin olen kommentoinut on nyt tuolla seurantalistalla…En kylläkään kaipaa seurantaa, enkä ole niitä tilannut…toivottaavasti tämä on vain väliaikaista;)

  LINKKI

  Vilperi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 242

  Mä olen vuorostani laittanut muutaman seurantaan, mutta yhtään viestiä ei ole tullut, vaikka jotain on vastattukin! 🙂 🙂 🙂 🙂

  LINKKI

  espanjaorg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157
  johanmarc kirjoitti:

  ….Näyttäisi että kaikki ketjut, joihin olen kommentoinut on nyt tuolla seurantalistalla…En kylläkään kaipaa seurantaa, enkä ole niitä tilannut…toivottaavasti tämä on vain väliaikaista;)

  Jossain vaiheessa (joku muisteli edellistä vuotta) että Orkin sisältöviestien lähetykseen oli tullut virhe, jossa yhteydessä ”sisältöilmoitusten” normaali tulo oli lakannut. Ilmoitustapahtumia on kuitenkin ajan saatossa kerääntynyt melkoisia määriä, ja nyt kun vikaa ollaan korjaamassa, vanhatkin sisältöilmoitusjonot alkavat purkaantua.

  Jokainen voi oman profiilinsa (linkki: ”Omat tiedot” —> ”Sisältöilmoitukset”) asetuksissa vaikuttaa siihen, kuinka ja millaisia sisältöilmoituksia kukin haluaa vastaanottaa.

  Katso myös:

  ”Omat tiedot” —> ”Sisältöilmoitukset” —> ”Ilmoitusten lähettäminen” —> ”Haluatko vastaanottaa ilmoituksia?” —> ”Kyllä/Ei”

  LINKKI

  larshenrik
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.01.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 30

  🙂 Tilanne meni yhtäkkiä niin hölmöksi että PC meni sekaisin ja käyttis piti asentaa kokonaan uusiksi. Tämä juttu sotki hommia niin paljon että oli aikani täysin pihalla omasta trafiikistani. Nyt kaikki toimii taas, ja eikun postia sisään. Vastaukset tulevat varmasti.

  LINKKI

  larshenrik
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.01.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 30

  Tietokone meni sekaisin, käyttis piti kokonaan asentaa uudelleen – ja siitä mätkystä konetta ammatikseen käyttävältä vie aikansa toipua. }:)
  Olen pahoillani 😉 mutta seuraile ihmeessä jatkossakin, kaikkeen postiin kyllä vastataan. Nyt kun Orkki sivusto on taas OK, alkaa se vierailukin palstalla aktivoitumaan entiselle mallilleen.

  LINKKI

  Vilperi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 242

  Nyt kun jotain vastauksia on alkanut tippumaan sähköpostiin, niin tuota viivettä ihmettelen; 2 tuntia on noin vakio, kun muilla foorumeilla tuo on luokkaa 2 sek-2 min.
  Vilkuillaan nyt vielä tovin, mutta jos viive jatkuu samanmoisena, niin sillä ilmoituksella ei ole mitään merkitystä, koska sehän on tarkoitettu sitä varten, että tarvittaessa voit myös vastata nopeasti johonkin kommenttiin. 😉

  Hyvä esimerkki tuo edellisen kirjoittajan vastaus: julkaistu 22.22; viesti postilaatikossa 23.45! }:)

  LINKKI

  espanjaorg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157

  Sisältöilmoitusten ”viive” on hieman suhteellinen käsite ja siihen vaikuttaa käytännössä kymmenet tekijät – joista kaikkiin Orkki ei voi millään tavalla vaikuttaa. Lähtevien sisältöilmoitusten ”prioriteetti” on Orkin palvelimen päässä asetettu kohtuullisen korkealle, mutta ei kuitenkaan kaikkein kiireisimmälle tasolle. Kun posti lähtee Orkista, kulkee se tapauksesta riippuen useiden palvelimien ja ”solmukohtien” kautta vastaanottajalle. Posti on siis suurimman osan kulkuajastaan täysin Orkin kontrollin ulkopuolella. Näin internet toimii.

  Saan itsekin päivittäin useita sähköposteja Orkin eri teknisistä tapahtumista, mutten ole huomannut niissä mitään erityistä viivettä. Myös kellonajoilla ja netin ruuhkilla on merkitystä postien toimitusaikoihin.

  On myös mahdollista, että jotkut operaattorit pitävät kotimaan sisäisiä sähköposteja korkeammassa prioriteettiluokassa, kuin ulkomailta tulevat sähköpostit.

  Toivon kuitenkin, että nykyiset sähköpostien toimitusajat ovat sisältöilmoituksia käyttäville riittäviä.

  LINKKI

  Vilperi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 242

  Selitys hyväksytty! 😀 😀

  Ps. Viive n. 2 tuntia. 😉

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.