Seikkailumielellä, mutta hyvällä motivaatiolla töitä Espanjasta!

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yleistä opiskelusta, työnteosta ja harjoittelusta Seikkailumielellä, mutta hyvällä motivaatiolla töitä Espanjasta!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Bellariina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.03.2011
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 3

  Olen vuonna 1987 syntynyt nainen Hämeenlinnasta ja etsin töitä Espanjasta.
  Ammatiltani olen kosmetologi. Valmistuin helmikuussa 2009 Etelä-Suomen kosmetologikoulusta Lahdesta ja olen sen jälkeen tehnyt alan töitä työmarkkinatuella sekä palkallisena työntekijänä Kauneushoitola Sun Dayssa Lammilla, Hämeenlinnassa.
  Vaikka kauneudenhoitoala on lähellä sydäntäni, en kuitenkaan rajoita työnhakuani pelkästään kyseiseen alaan, vaan olen valmis tekemään myös muita töitä. Pidän lapsista ja myös kodinhoito/lastenhoito sujuu minulta hyvin. Tällä hetkellä teen työkseni S-Market Lammin erilaisten työtehtävien ohella myös luokanopettajan sijaisuuksia Konnarin koululla, Lammilla sekä Hämeenkosken koululla, Hämeenkoskella. Tulevaisuudessa toivon pääseväni opiskelemaan musiikkileikkikoulunopettajan ammatin, mutta tällä hetkellä kaipaan kokemuksia ulkomailta. Otan myös avoimesti vastaan muidenkin kuin mainitsemieni alojen mahdollisia työtarjouksia.
  Opiskelen espanjaa, mutta toistaiseksi hallinnassa on alkeet. Olen hyvä oppimaan kieliä ja yksi tavoitteeni onkin oppia espanjan kieli hyvin. Tulen muuttamaan Espanjaan heinäkuussa 2011 ja olen valmis aloittamaan työt elokuun puolessä välissä (tästä olen valmis neuvottelemaan) siellä, missä töitä on tarjolla. Englannin kielen osaan kiitettävästi ja myös ruotsin kieltä ymmärrän hyvin. Saksasta osaan alkeet.
  Mikäli kuulostan mielestäsi hyvältä työntekijältä juuri Sinulle, ota yhteyttä! Olen valmis lähettämään todistuksen kosmetologikoulusta ja töistä, joita olen tehnyt sekä myös omatekemäni CV:n. Olen musikaalinen, matkustamista ja kulttuureja rakastava, hyvällä työmotivaatiolla täytetty vakavasti otettava työntekijä, toivottavasti löydät minusta juuri Teille oikeanlaisen työntekijän!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.