SE-lehden kirjoitus asuntoauton parkkeeramisesta Fugessa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä SE-lehden kirjoitus asuntoauton parkkeeramisesta Fugessa

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  http://www.lehtiluukku.fi/lue/suomalainen-espanjassa-223-2014/59782.html

  Feria-alueella sovelletaan myöskin 48 tunnin sääntöä, jonka noudattaminen on mahdotonta jos ja kun valvonta on satunnaista. Itse sain ”boletin de denuncian” kun oli todettu auton olleen 29.10.-14 klo 04.35 feria-alueella ja boletin oli päivätty 31.10.-14 klo 20.15.

  Itse olin kuitenkin 30.11.-14 klo 11.15- 31.10.14 klo 19.30 välisen ajan matkailuautoilemassa Sevillassa ja Gibraltarilla, joten auto oli poliisien tarkkailuvälin aikana feria-alueella 6 tuntia 5 minuuttia.

  Tuosta saa juuri niin mielivaltaisen kuin vain joku poliisipartio haluaa, jos nyt tarkkaillaan vaikkapa jonkun jakeluauton parkkeerausta joka yö kk:den ajan klo 03 voidaan todeta auton olleen paikallaan kuukauden vaikka sillä päivät oltaisiin työn touhussa.

  Saas nähdä miten kriminaalia asuntoauton omistaminen ainoana kulkupelinä tulee olemaan tämän talvikauden vaikka asunkin omassa kerrostaloasunnossa ja autoa käytän kuten muutkin kauppareissuilla ym. liikkumisessa.

  Tuossa jutussa mainittu kaupungin järjestyssääntöjen rikkomisesta langetettava 300-3000 euron sakko ei myöskään ihan osu eikä uppoa omaan tajuuni, koska enimmilläänhän tuossa voi syyllistyä pysäköintivirheeseen.

  Aluella jossa asun on kadut niin kapeat, ettei sinne ole asiaa oikein edes pakettiautolla ja toiseksi hiljasella kujalla tyhjennettiin tuttavan matkailuauto kaikesta irtaimesta parisen viikkoa sitten.

  Tuttava oli käynyt kaupungintalolla kyselemässä lupaa autonsa säilyttämiseen, mutta sellaista hänelle kuitenkaan oltu annettu vaikka myöskin asuu asunnossa ja on kirjoilla täällä.

  SE-lehden faktat on vissiin vähän omia tarkistamattomia tai väärin ymmärrettyjä.

  LINKKI

  Katia Westerdahl
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2011
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 52

  Hei Jerrypuu,

  SE-lehden artikkelin faktat ovat suoraan Fuengirolan kaupungin järjestyssäännöstä. Tästä linkistä voit tutustua siihen: http://legislacion.derecho.com/ordenanza-18-setiembre-2014-fuengirola-5907743

   

  Ystävällisin terveisin

  Katia Westerdahl

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Hei Katia,

  Googlen kääntäjällä en nyt ainakaan ymmärtänyt miten voin parkeerata feria-alueelle autoni yli 48 tunniksi, jota myöskään oma kokemukseni poliisin kirjoittamasta boletinistä ei tue.

  Kuin myöskään tuttavani käynti kaupungintalolla ennen murtoa autoonsa kyselemässä lupaa erikseen autonsa pysäköintiin kaupungin alueella jota hän ei saanut, josta myöskään tuossa käännöksessä ymmärtäneeksi mainittu, ainoasta virallisesta autoparkista feria-alueella ei mainita sanaakaan.

  Näin Google tämän kääntää:

  ”Yritysten täysistunnossa kaupunginvaltuuston kokouksessaan 26. toukokuuta 2014 aluksi hyväksynyt määräyksen säännellä pysäköinti ja yön yli RV, asuntovaunut, asuntoja kaupunkien ajoneuvojen julkisia katuja, säännellään julkisia. Poissaolo ei tuottanut saamiset tai parannusehdotuksia tämän väliaikaisen hyväksymisen on lopullisesti hyväksytty ja julkaistu teksti kokonaisuudessaan sama, seuraavasti:

  PYSÄKÖINTI Määräys säätö- ja pysyä Matkailuauton TRAILER, asuntoautot kaupunki- ja LODGE WAY MOBILE

  Artikla 1. Tarkoitus

  Tämän määräyksen tarkoituksena on hallita ja yön yli pysäköinti asuntoautot, asuntovaunut, matkailuautot ja mobiili suojaa kunnan alueella, jotta voidaan varmistaa henkilöiden turvallisuuden, asianmukainen kierto ja tasapuolinen jakautuminen julkisten puistojen välillä kaikki tienkäyttäjät ja kehittäminen, käyttö ja hyödyntäminen julkisten tilojen.

  2 artikla

  Hän tullaan rankaisemaan rikkoo kieltoa villi camping Fuengirolan kaupungissa.

  3 artikla

  Leirintä määritellään asentamalla yhden tai useamman asuntoautot, asuntovaunut, matkailuautot, teltat ja helposti kuljetettavia tai irrotettavia ulkopuolella turisti leireille säännelty lakien ja asetusten vastaavia kohteita. On ymmärrettävissä, retkeily kohteita, jotka ovat helposti kuljetettavia ja on vapautettu perusta.

  4 artikla

  Pysähtyminen ja pysäköinti kaupunkialueiden tiet RV ja niiden kaltaiset ajoneuvot ovat sallittuja; jos tällainen pysäyttäminen tai pysäköinti ei ole vaarallinen, se on toteutettu lain mukaisesti, ei ole este tai vaaraa liikenteelle ja ajoneuvo on paikallaan tavalla hyväksytty paikka sille.

  Katsotaan asuntovaunu pysäköityyn autoon ei retkeily, jos:

  1. On vain kosketuksissa maanpinnan läpi pyörät (ei alennettu tukijalat tai muu gadget).

  2. Älä ota enemmän tilaa kuin auto asuntovaunu lukittu, eli mitään avoimia ikkunoita (avoimet ikkunat tai utskjutbara voi hyökätä enemmän kuin kehä avaruustekniikka), tuolit, pöydät, laajennettu markiisit, jne.

  3. Mitään päästötöntä jonkin pilaavan tai nestettä ei tapahdu, ellei ominaisuudet polttomoottorin kautta pakoputki tai suorittaa epäsosiaalinen ja / tai epäterveellisten elintapojen kuin kaatamalla vettä kadulla .

  4. Älä kuulua ääniä.

  5 artikla.

  Pysäköintiaika samalla tavalla, asuntovaunujen tai asuntovaunujen liitetään omaan vetoautossa on 48 tuntia putkeen, ellei kyseisiin ajoneuvoihin on annettu korkea ja niin todetaan hänen rekisteröintitodistus, kaupungin Fuengirola tai että pysäköinti tapahtuu sen sijaan nimenomaisesti valtuuttaman suostumuksella valtuuston ja merkitty tällaiseen käyttöön. Missään tapauksessa, telttailu on sallittu.

  Pysäköinti yli 48 tuntia asetettu, tullaan rankaisemaan ja poistaa nosturilla ja hyvitetään rikosilmoituksen, jossa kirjaa liikaa pysäköinnin ajan.

  6 artikla.

  Missään tapauksessa pysäköinti Matkailuautot sallittu ilman traktoriin kiinnitettyjä, pidetään tätä käyttäytymistä ilmaiseksi camping.

  7 artikla.

  Jos mikään esineiden tämän määräyksen ja säännöksiä niiden kehitystä, annetaan toimivaltaisten kunnallisten elinten, katsotaan rikkomisen.

  Elin paikallispoliisin on vastuussa noudattamisen valvomiseksi toimituksessa.

  8§ Rikkomukset

  1. pidetään rikkomukset tämän määräyksen vastaisesti tahansa kieltoja, velvoitteita tai soveltamista.

  2. Voiko vähäinen rikkomus. Ylittää aikaa pysäköity säännösten vastaisesti 5 artiklan tähän toimitukseen säätö-.

  3. Se on vakava rikkomus. Kieltämättä jättämistä villi camping, määritellään direktiivin 3, 4 ja 6 tämän määräyksen.

  4. Se on erittäin vakava. Kieltämättä jättämistä villi camping, siten kuin 3 ja 4 artiklassa, tapahtuu myös, kun asetat off-site tarkoitus tehdä muita huonekaluja kohteen, johon lisätään miehityksen julkisen tilan.

  Osa 9. Seuraamukset

  Edellä rikkomuksia voidaan korjata yhdellä tai useammalla seuraavista seuraamuksista:

  ) lievä rikkomus: sakko +300,00-750,00 euroa.

  b) vakava rikos: euron sakon 751,00-+1500,00.

  c) Erittäin vakava rikkominen: rangaistuksen +1501,00-3000,00 euroa.

  Artikla 10. Valmistuminen

  Varten rangaistusten määrääminen ja vastaavien arvostavat seuraavissa tapauksissa:

  ) Intent rikoksentekijän.

  b) Yhteistyö rikoksentekijä lopettamaan rikkominen infracto

  ra korjaamiseen tai vähentää sen vaikutuksia.

  c) määrä, haittaa tai vaaraa kokonaisuus syntyy.

  d) Toistuva, komission vuoden kuluessa yhden tai useamman rikoksen.

  11 artikla Turvaamistoimenpiteet

  1. Jatka nosturi poistaminen ajoneuvon yleisillä teillä, joiden rikos on tehty olosuhteissa kuvattu nykyisessä johtosäännössä.

  Seurauksena rikkomisesta, loukkaajan osoittautuu ei asu Espanjan alueella, varaus upseeri, joka sijoittuu sakon määrää eikä talletetun summan tai vakuuden veron maksamisesta asianmukaisella tavalla, antaa liikkumattomuus ja ajoneuvon varastointiin.

  2. Tapauksissa, joissa leireillä on sattunut teltan tai muun helposti kuljetettavia tai irrotettavissa samanlaisia ​​kohteita, siirry välittömästi pois näistä nopeutetussa jättää julkisen tilan käytössä

  12 artikla Vastuu

  Vastuu säännösten vastaisesti tämän määräyksen on sillä omistajan perävaunun, asuntovaunun tai auton auto huoneisto hän on syyllistynyt rikokseen tai rikkoneen henkilön aiheuttaen ylimääräistä pysäköinti ja ilmainen camping.

  Kumotaan säännös

  Tultua voimaan olevat määräykset on kumottu osassa 102A sääntelyn säännöissä miehityksen yleisillä teillä.

  Mikä on julkistettu määriteltyjä tarkoituksia varten 70 artiklassa LRBRL.

  Tätä sopimusta vastaan ​​voidaan nostaa tuomioistuinmenettelyjä (ennen Division of hallintoriita-asia on Superior Court of Justice Andalusian, Malaga-pohjainen) kahden kuukauden kuluessa laskettuna, jona se julkaistaan tämän tiedonannon mukaisesti määräysten 46 artiklan lain 29/1998 13. heinäkuuta ja hallintotuomioistuimissa.

  Fuengirola 25. heinäkuuta 2014.

  Pormestari-puheenjohtaja, allekirjoitettu: Esperanza Ona Sevillassa.

  9 5 8 7/1 4”

  Edelleen mieltä että SE-lehden faktat on kirjoitettu ymmärtämättä mitä kirjoittaa, ja lisäämällä siihen ihan omiaan, vaikka osaan hyvin vähäisesti espanjan kieltä, tuossa lainauksessa ei ollut sanaa feria, eikä myöskään mainintaa luvallisesta parkkeeramisesta ko. paikassa yli 48 tuntia.

  Ehkä olen väärässä, tai Googlen kääntäjä.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tätä aihetta , eli pysäköintiä Fugessa , on käsitelty myöskin fuge.fi lehdessä , mielipideosastolla. Ja myöskin suomen karavaanarien jäsensivuilla. Ennen mun omaa kannanottoa kiinnittäisin taas kerran huomiota siihen miten keskeinen ja ylivertaisen tärkeä paikka Euroopan mittakaavassa Fuge on.  Sitten asiaan. Fugehan on erittäin pieni pinta-alaltaan, n. 10km2. Siitä voi hakea syytä näihin rajoituksiin. Myöskin siitä , että kyllä koko Euroopassa (läntisessä) karavaanareiden elämää on rajoitettu. Eihän se Feria -alueen laita mikään kaunis näky ollut kaikkine eritason leiriytyjineen. Ja jos turvallisuudella nyt on mitään väliä ei turvaväleistä ollut tietokaan. Jos joku asumus olisi syttynyt tuleen , siinä olisi mennyt samaan hintaan koko ”mustalaisleiri”.     Ratkaisuja tähän pysäköintiongelmaan tietysti löytyy. Tässä muutama. Pitää omistaa tai vuokrata talo tai asunto missä on pysäköintipaikka matkailuautolle. Silloin voi näyttää keskisormea byrokraateille. Voi majoittua Mijasin puolella missä ei vielä ole herätty rajoittamaan tätä asiaa. Ja yksi turvallisuudenkin kannalta hyvä ratkaisu on viedä auto/vaunu säilytykseen siihen erikoistuneelle alueelle. Yksi sellainen löytyy  Camino de Coinilta tai sanotaanhan sitä Mijas Golfin tieksikin. Suunnilleen vastapäätä Aldin myymälää toisella puolen tietä. Hinta lienee 40-50€ / kk. Aidatulla ja vartioidulla alueella.  Ja yksi mikä lienee varmaa, on se, että helpommalla pääsee kun ratkaisee asian itse. Eikä hakkaa päätä seinään taistelemalla byrokraatteja eli tuulimyllyjä vastaan, Toisaalta tässä on pitkät ja kauniit perinteet olemassa täällä Espanjassa. Siitä on kirjoitettu paksu kirjakin , Don Quijote. Sen lukemalla voi saada hyviä vinkkejä taisteluun, ehkä.  Mutta elämä on lyhyt ja sitä ei ehkä kannata tuhlata tähän.

  Ja tsori, meinasi ihan unohtua. Kaikkein vanhakantaisimmat ja vähiten kustannustietoiset karavaanarit majoittuvat leirintäalueille. Sellainen on Fugessakin.  Vapaat ja penniä venyttävät sielut eivät voi tietysti ajatellakaan tätä vaihtoehtoa. Se on ”puskaparkki” tai ei mitään.  Leirintäaluehan ei tietenkään ole ratkaisu pelkkään auton tai vaunun pitkäaikaispysäköintiin. Mihin oli sitten muita vaihtoehtoja.

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Itse otin lähinnä kantaa SE-lehden väärään tietoon feria-alueen olemisesta ainoa virallinen matkailuautoparkki, ja jossa voi olla parkissa pidempään kuin 48 tuntia.

  Turvaväleistä sen verran että on hyvä käydä tutustumassa paikallisilla leirintäalueilla espanjalaiseen käsitykseen aiheesta.

  Kiitos Santiago tuosta aidatun alueen vinkistä, pitää käydä vilkaisemassa.

  Kadunvarsipysäköinti ei oikein nappaa, ja en ole tullut tänne myöskään sen enempää leiriytymäänkään, ovat vaan kriminalisoineet määrätyn tyyppiset kulkuneuvot ainoana.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Fugehan on jälkijunassa näiden rajoitusten kanssa. Mm. Cadizin kulmilla on kaupunkeja missä rajoitukset ovat olleet voimassa vuosia. Muuallakin pitkin Espanjaa on sama juttu. Ja johtuu siitä , että karavaanareiden joukkoon mahtuu paljon epäsosiaalista porukkaa jotka eivät välitä mitään hygienia ym. säännöistä.  Saksassahan esimerkiksi on tuhansittain stellplatzeja , jotkut ihan kaupunkien, isojenkin , keskustassa. Mutta niillähän ei pitkäaikainen oleskelu olekaan sallittua.            Koko karavaanaritouhu on , sanoisiko , lastenkengissä täällä Espanjassa.  Mä olen keskenäni usein miettinyt miksi näin. Olosuhteet ovat kuitenkin ihanteelliset. Harrastaa voi säiden puolesta koko vuoden ja Espanja on maa missä elämykset ei ihan äkkiä lopu kesken. Kaikkea löytyy.  Olisiko yksi syy juuri siinä? Espanjalaisen ei tarvitse ajaa tuhansia kilometrejä talvea pakoon tai päästäkseen takuuvarmoille aurinkorannoille.  Mekin voidaan kävellä himasta Välimeren rantaan viidessä minuutissa. Ja omalla pihalla saa mollikkaa koko vuoden. Suomesta samalle rannalle tulo matkailuautolla otti kaikkine laivamatkoineen suunnilleen viikon. Ja sattuneesta syystä ei ole enää matkailuautoakaan.

  LINKKI

  Katia Westerdahl
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2011
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 52

  Moi Jerrypuu,

  Tässä kaipaamasi kohta järjestyssäännöstä irrotettuna
  ”El tiempo máximo de estacionamiento en la misma vía, para las auto caravanas o caravanas unidas a su cabeza tractora, será de 48 horas seguidas, salvo que estos vehículos estén dados de altas y así figure en su permiso de circulación, en el municipio de Fuengirola o que dicho estacionamiento se produzca en lugar expresamente autorizado por acuerdo de Junta de Gobierno y señalizado para dicho uso.”

  Tällä hetkellä ”lugar expresamente autorizado” on feria-alue. Syy siihen, että sitä ei erikseen järjestyssäännössä mainita, on hyvin yksinkertainen: jos paikkaa päätettäisiin muuttaa jossain vaiheessa, pitäisi koko järjestyssääntö laatia uudelleen ja hyväksyä täysistunnossa. Tästä syystä puhutaan vain kaupunginhallituksen auktorisoimasta alueesta.

  Ystävällisin terveisin

  Katia Westerdahl

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Hei Katia,

  Google käänteli tuonkin niin etten siitä nyt sitä yli 48 tunnin parkkeerausta ymmärtänyt, ja fakta oli se jonka aloituksessani kirjoitin poliisin toimista, ja sellaista lupaa ei kuulemma kaupungintalolta saa, jolla luvan kanssa voisi kadun varressa tai feria-alueella parkkeerata yli 48 tuntia.

  Tuo Santiagon parkkihäkkivinkki oli hyvä, joko 15€/kk tai 1€/päivä ja itselle kilometrin lähempänä kuin feria-alue. Byrokratia ja pepelandiameininki kun saisi vesimittarin asuntoon voisi viedä auton häkkiin, ja alkaa normielon. Ja keväällä ymmärtäisi jo vaikka paikallisen kielistä lakitekstiä.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Ansiokas kirjoitus Santilta kaikkien näiden turhien ruikutusten lomaan. Jos kaupunki ei halua karavaanareita alueelleen niin sitten ei. Karavaanarit voivat sitten sujuvasti siirtyä naapurikaupungin Benalmádenan tai Mijasin maisemiin katsomaan, suvaitaanko heitä siellä.

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten makarios.
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.