Satasia säästämään .ficlub etukortilla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Satasia säästämään .ficlub etukortilla

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Palosen Raili
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.09.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Millaisia käyttökokemuksia on suomalaisesta .ficlub etukortista?
  Olen yrittänyt lähipiiristä ja naapureista kysellä, mutta kukaan heistä ei ole kyseistä korttia vielä hankkinut.

  Olen harkinnut etukortin hankkimista ja vertaillut eri vaihtoehtoja. Suomalainen etukortti .ficlub yhdessä Espanjan ajanviete-etukortti Ocio Mediterraneumin kanssa maksaa 36 euroa. Kun taas pelkkä Espanjan ajanviete-etukortti Ocio Mediterraneum suoraan heidän kotisivultaan hankittuna maksaa 12 euroa. Tämä tarkoittaa ymmärtääkseni sitä, että suomalaisen .ficlub etukortin hinta on 24 euroa.

  Osaako joku asiaa enemmän tunteva kertoa, että miksi tämän suomalaisen .ficlub etukortin hinta on kaksinkertainen tähän Espanjan ajanviete-etukortti Ocio Mediterranumiin verrattuna?

  Jos nyt olen oikein ymmärtänyt, niin suuri osa suomalaisen .ficlub etukortin eduista ovat kertaluonteisia kun taas Espanjan ajanviete-etukortti Ocio Mediterranumin edut ovat jatkuvia ja niitä tarjoavat suuremmatkin yritykset kuten McDonalds, SeaLife, Yelmo, telepizza jne.

  Suomessa minulla on S-etukortti ja siihen saa halutessaan Visa luotto-ominaisuuden. Olisiko tässä tuhannen taalan paikka myös .ficlub kortin kehittäjille?

  LINKKI

  Espanjankulkija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 77

  Eipä ainakaan vielä ole tullut vastaan ketään, jolla kyseinen kortti olisi. Muutenkin minulla on henkilökohtaisesti sellainen fiilis siitä koko kortista, että se on tehty ihan vaan lisäämään cashflowta firmaan, jolla ilmeisesti ei muutenkan mene kovin hyvin. Mikä takuu on tuon kortin .fi-kortin ostajalla siitä, että se tulee edes toimimaan kuuden kuukauden kuluttua? Jos etuja on tarjoamassa muutama suomalaisyritys, niin miten voidaan olettaa, että kukaan laittaa fyrkkaa kiinni korttiin, jolla ei ehkä muutaman kuukauden kuluttua tee mitään? Eihän sillä ole mitään vastinetta ja täytyy aika ahkeraan syödä fajitaksia tai entrocotea tai juosta lääkärillä, jotta se maksaisi itsensä takaisin. Ihmettelen muuten, miten joku lääkäri menee mukaan johonkin alennuskorttiin ja antaa alennuksia vastaanotostaan. Voin tietty olla väärässä, mutta minulle se antaa hyvin kyseenalaisen kuvan lääkärin toiminnasta.

  Mitä se kortti maksaa ilman sitä espanjalaista etukorttia?

  Mielenkiintoiseksi koin, että yrittäjän, joka on valmis antamaan alennuksen kyseisen kortin haltijalle tyyliin kaksi fajitaa yhden hinnalla, on kaiken kukkuraksi maksettava 50 euroa vuodessa. Mitä he saavat vastineeksi?

  LINKKI

  rmkven48
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.07.2009
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 54

  Niin, olisikohan syytä ensin miettiä tähän korttihupailuun lähtiessä, että tarvitseeko niitä palveluja ollenkaan ja jos jonkun tarvitsee, niin pitääkö nyt sitä varten kortti hommata? Siinä voi helposti käydä niin, että kun on tarvinnut litran maitoa, niin koko lehmä on tullut ostetuksi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.