Santiago de Compostela ja pyhä vuosi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Santiago de Compostela ja pyhä vuosi

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Nyt 2010 on Santiagon vaellusta harkitseville mielenkiintoinen valinnan paikka.Jos haluaa toteuttaa vaelluksen pyhänä vuotena, niin samaa aikoo ehkä 3000 000 (kolme miljoonaa) muutakin. Joten varman tiedon mukaan majapaikat ja muut palvelut matkan varrella tulevat olemaan hyvin kuormitettuja.Samoin itse Santiagossa tulee olemaan ruuhkaisaa.Mulla itselläni on yhä suunnitelmissa kyseinen reissu ,mutta jätän sen suosiolla odottamaan vaikka ensi vuotta.
  Toisaalta matkan varrella on varmaan kivat tunnelmat juhlavuoden takia.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Cesare
  Cesare Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2009
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 10

  Houkuttaisi kyllä tuo Santiago de Compostelan vaellus ja varsinkin kun on tämä pyhä vuosikin, mutten usko että porukat päästävät minut 16-vuotiaana matkaan tänä vuonna. No, reitti ei muutamasta vuodesta oleellisesti kulu, mutta seuraava pyhä vuosihan on vasta 2021, joten tässä olis aika hyvä mahdollisuus sellaiselle joka haluaa juhlahumun ja tunnelmat kokea.

  Ja kyllä sieltä kulkijoita löytyy ihan kiitettävä määrä normaalinakin vuotena, tyydyn siihen sitten kun pääsen toteuttamaan matkan joskus muutaman vuoden päästä…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä capricornio
  capricornio Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.05.2009
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 5

  Kyllä nyt taas uuden vuoden alkaessa ajatukset väkisin siirtyy seuraavan kevään ja kesän suunnitelmiin.haluaisin(mme) ihan hirveästi taas lähteä caminolle. Olen katsellut jo edullisia lentoja helsingistä madridiin. madridista leoniin. santiago de compostelasta malagaan ja sit taas malagasta helsinkiin. Nyt jos tilais niin n.700 € / nuppi. koko homma. toukokuun puolesta välistä kesäkuun puoleen väliin.
  Kuitenkaan en vielä ole tilannut lentoja. Ajat ovat muuttuneet. Enään ei työnantaja välttämättä myönnä lomia silloin kun itse haluaa. Huoli terveyteen liittyvissä asioissa ym. Niin ja mietitytäähän toi majoitustilannekin pyhänä vuonna.
  Mutta jotenkin… mitä ihmettä sitä muutakaan mielekästä tekisi?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä capricornio
  capricornio Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.05.2009
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 5

  siis ne lennot oli kahdelle. Jos nyt tilaisin niin lennot toukokuun puolesta välistä kesäkuun puoleen väliin Hel-Mad.Mad-Leon.sdc-mal.mal-hel = n. 700 €/ 2 hlöä

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Kyllä haluasin minäkin jotain aivonpesua. Ystäväni Madridista ottavat minut majoitukseen mielellään ja niitten kautta voisin kehitellä vaikka mitä !?
  Täytyy miettiä, koska aikoinaan suomalaistaiteilijaystäväni – näyttelyn avajaisien jälkeen ei ollut muuta kuin hiton kiukkuinen bussikuski aamulla, koska ei EI ollut muita paikalla !!!

  Ehkä tämänkin ymmärtää sillätavoin, että EI moni Suomalainen Taiteilija ole päässyt esittämään siellä omaa taidettaan!

  Siis Madridissa !

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.