Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella.

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Arttu Jääskeläinen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.02.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Morjes!

  Onko siis Fuengirolassa tai siinä ihan lähettyvillä minkälaiset salibandyn harrastamismahdollisuudet ? Pääseekö porukoihin miten mukaan, ja onko kellään mitään kontakteja? Kaikki ehdotukset, ja kaiken tasoiset pelit otetaan vastaan.

  Olisin tulossa syksyksi Fuengirolaan lukioon ja mielellään jatkaisin harrastusta Espanjassakin.

  Kiitos!

  LINKKI

  Gudrun
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.04.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 74

  Seuraan keskustelua miehen puolesta. Täälläkin siis innokas salibandyn harrastaja.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Kyllähän Espanjassa lätkääkin harrastetaan, pohjoisessa talvella jopa ihan oikeat skrinnarit jalassa, mutta yleisesti ottaen pelataan salissa ja rollareilla, eli hokkia rullaluistimilla, lätkäsyndit päällä.

  ”Ice hockey rolls to the coast” http://www.surinenglish.com/20150109/news/sport/hockey-rolls-coast-201501091314.html

  Artikkelin kirjoitti Mikko Miettinen, jolta voinet kysellä jotain, ja yhteystiedot löytyvät varmaankin ”Sur in English” -lehden toimituksesta.

  Pientä näytettä jostain matsin tapaisesta:

  Fuengirolaanhan suomalaiset voisivat perustaa aivan oman sählyjengin. Miehistö tosin ehkä vaihtelisi aikalailla, kun porukkaa tulee ja menee. Pelitilaa saattaisi antaa vuokralle vaikkapa ’Club Patin Fuengirola’, jolla on myös nuorisotoimintaa, ja oletettavasti jatkuva rahapula, kuten kaikilla pienillä urheiluseuroilla.

  http://www.clubpatinfuengirola.com/

  Tässä pieni minuutin pätkä, jossa näkyy Fugen seuran pelipaikka ja lattia. En sitten tiedä, saako noilla rollerikentillä juosta sisäpelikengillä, mutta kysyvä ei tieltä eksy. Yleinen meno näyttää aikuisillakin olevan melko rentoa, käsissä jääpallomailat ja vain sääri-polvi -suojat jaloissa. Tosin kyllä itse matsissa varmaan otetaan miestä. 🙂

  P.S. En oikein tajua, miksi tälle sivulle ei voi laittaa YouTube -linkkejä sillä tavoin, että ne aukeaisivat vasta klikattaessa. Vai voiko?

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Tuolla Fugen seuran sivuilla on myös muutama videolinkki, mutta en niitä kaikkia tähän ketjuun laittanut, ymmärtänette syyn.

  LINKKI

  Juanito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.02.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 8

  Täältä löytyy tietoa Fuengirolan liigajoukkueesta (CUF Fuengirola): https://es-es.facebook.com/pages/Club-Unihockey-Fuengirola/1384138895152089 . Oman, jo muutamien vuosien takaisen, kokemuksen perusteella näissä peleissä kyllä pärjää suomalaisen alemmankin divaritason pelaaja (n. 2-4 div).

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  ”Hockey sobre patines” on meidän juniorilla harrastuksena joten on tullut muutama vuosi lajia tarkemmin seurattua. Ei juuri lätkälle vauhdissa häviä, pelityyli ja taktiikat ovat myös hyvin samankaltaisia. Eli jos lätkästä diggaa niin tähän lajiin on helppo päästä sisälle. Espanja on myös lajin hallitseva maailmanmestari joten taso on korkealla. SunTuubista löytyy video jos toinenkin referenssiksi.

  Arnold, ei sitä missään lätkävarusteissa pelata pl. molari jolla on syndejä enemmän. Normaaliin varustukseen kuuluu hanskat, sääri- ja polvisyndit, lisääntymisosastolle muovikuppi ja hammassuojat. Eikä mitään kypärää käytetä. Se pallo on kova ja painava…se kun voimalla tuohon reiteen mäjähtää niin huutohan siitä lähtee.

  Noita kenttiä on nähty laidasta laitaan eikä yksikään ole ollut sellainen etteikö siellä voisi myös tennareissa juoksennella. Normaali sisäkenttä on standardi jumppasali puulattioineen…tietysti kaukalon kanssa.

  Toistaiseksi ei ole löytynyt niitä kuuluisia idioottivanhempia joita futiksen parista löytyy ja meno on muutenkin valovuosia siistimpää. Tilanne tasoittunee myöhemmin kun tenaville tulee lisää ikää ja panokset kovenee.

  Huomioidaan myös että ”hockey sobre patines” on eri laji kuin ”hockey linea”. Jälkimmäinen on lähempänä lätkää varusteiden puolesta ja lajina paljon vähemmän harrastettu…eikä tuo ”hockey sobre patines” ole iso laji sekään, jossain Barcelonan suunnalla on maan suurin keskittymä.

  Meni vähän off-topicin ja mainostamisen puolelle. Sori, kiitos ja anteeksi 🙂

  LINKKI

  Arttu Jääskeläinen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.02.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Kaikki ehotukset otetaan ihan mielellään vastaan, ei viittis iha istuskellen viettää sielä aikaa. Tuosta liigajoukkueesta luinki jo jostain, mutta ei sattuis olemaan minkäännäköistä junioritoimintaa niillä? Onko suomalaisia sählyjengissä, joilta kysellä enempää?

  LINKKI

  Erika K
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.09.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Fuengirolassa tosiaan pelaa miesten joukkue CUF Fuengirola (kantsii katsoa FB:stakin) ja täällä järjestetään joka kevät turnaus Sol Cup (www.solcup.com). Pelaavat Espanjan liigaa ja mukana on suomalaisia, ruotsalaisia, tanskalaisia ja espanjalaisia. Treenaavat Campo Elolalla Fugessa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.