Ruusuja Orkille!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Andy
  Andy Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.10.2006
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 40

  Tuli tässä mieleen, kun jälleen kävin Orkissa katsastamassa tilanteen, että täytyypä antaa hieman palautetta. Vähemmän on tullut kirjoiteltua, mutta sitäkin aktiivisemmin on tullut sivuilla käytyä ja toisten tekstejä luettua. Kiitos ihmisille, jotka jaksavat tekstiä ja mielenkiintoisia aiheita esille tuoda ja kiitos myös meille hiljaisemmille, jotka varmasti kokevat Orkin mielekkäänä ja sivuilla ahkerasti käyvät.
  Itse käyn sivuilla päivittäin ja huomaan jotenkin taianomaisesti olevani riippuvainen päivittäisestä Orkki-annoksesta.
  Kiitos teille kaikille…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Kiitos kovasti Andy, kiva kuulla mielipiteesi …on tosiaankin aivan selvää, että vaikka läheskään kaikki Orkkilaiset eivät tänne vielä kirjoittele, niin sen merkitys tiedonlähteenä, kokemustenvaihtopaikkana ja miksei myös muun tiedonhalun ja ajanvietteenkin kautta on merkittävä myös muille Orkkilaisille… juuri siksihän Orkkia luetaan.

  Omatkin ajankäyttömahdollisuuteni ovat joskus sellaisia, että valitettavasti en aina pysty kommentoimaan kaikkiin kirjoituksiin, vaikka haluaisinkin – mutta luen kyllä jokaisen kirjoituksen… eli jostain kumman syystä myös minä tunnustan lukeutuvani positiivisessa mielessä ”Orkkiriippuvaiseksi” 😉

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.