Ruokakauppoja auki sunnintaisin Bemalmadenassa?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Ruokakauppoja auki sunnintaisin Bemalmadenassa?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  haleto
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.07.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Olemme menossa Benalmadenaan lomailemaan viikoksi syyskuun loppupuolella. Lentomme saapuu Malagaan sunnuntaina ja koska majoitumme yksityisessä huvilassa ei hotellin palveluita ole käytettävissämme. Eli onkohan sunnuntaisin auki mikään paikka mistä saisi ruokatarvikkeita ja esim. vettä. Tuo sunnuntain ruokailu itsessään hoituu varmastikin jossain ravintolassa, mutta maanantaiaamulle olisi varsinkin lapsille hyvä saada aamupalatarvikkeita… Kiitos avusta jo etukäteen!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Loytyy Opencor Benalmadenastakin.

  Opencor
  Address: Centro Comercial Puerto Marina Shopping, 29639 Benalmádena, Málaga, Spain
  Phone:+34 952 57 61 79
  Hours:

  Friday hours 7:00 am–1:00 am – See all

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Riippuu tietenkin siitä, mitä teidän aamupalaan kuuluu. Mutta tuoretta leipää saa kaikista leipomoista= panaderioista joka päivä ja aika monessa on myös jotain muuta pientä aamupalaksi, minun mielestäni, sopivaa. Ja leipomoita on melkein joka nurkalla. Ja Benalmadenan johtovesi on hyvää ja juotavaa, paljon parempaa kuin suomalainen vesi.

  Ja sitäpaitsi, Helsingin lentokentällä on ruokakauppa, josta saa ostaa kaikkea ennen lennolle lähtöä. Ehká jopa edullisemmin kuin Open Corista, joka on alhaalla rannassa, vierasvenesataman alueella.

  Hyvin espanjalainen tapa on mennä lähikuppilaan aamupalalle, koko perhe. Kuppiloista saa tuoreita ja herkullisia sämpylöitä, kahvia, teetä ja kaakaota sopuhintaan. Nelihenkinen perhe aamupalastaa 10 eurolla.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ja koska olette Benalmadenassa, mikä on varsinainen englantilaispesäke saa siellä vähintäänkin joka toisesta kuppilasta ”aidon” englantilaisen aamiaisen papuineen ja pekoneineen halvalla. Paikasta riippuen siinä välillä 2-5€.
  Ja tota vesiasiaa minäkin ihmettelin, ei mun korviin ole ainakaan tullut että Benassa olisi jotain häikkää vedenjakelussa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.