Rohkeutta seikkailuun

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Elsa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei lukija,

  olen ryhtymässä toteuttamaan unelmaani: katkaisen kuusi vuotta kestäneen opiskeluputkeni ja pidän ensi kertaa elämässäni välivuoden, jonka alkajaisiksi lähden yksin matkalle. Kohteeksi on valikoitunut Espanja, alkajaisiksi luultavasti Malaga. Tähän on muitakin syitä, kuin se Sillanpään uusi biisi (”Meen Malagaaaaan…”). Alkuun olen reissussa maksimissaan kolme kuukautta, ja keväällä otan mielihalujen mukaan jatkoaikaa.

  Matkaan lähteminen on kuitenkin alkanut jännittää — paljonkin. Nyt kaipaisin keskustelua ja kokemuksia maahan saapumisesta ja asettumisesta, Malagan alueesta, maan sisällä liikkumisesta, työnhausta, tutustumisesta paikallisiin ihmisiin ja matkailijoihin jne. Kontaktit siellä päässä olisivat tervetulleita. Kuka siellä ruudun toisella puolella siis kirjoittaa? Mitä teet tai olet tehnyt Espanjassa / Malagassa?

  Haluaisin tehdä matkallani töitä, jotta saisin uusia kokemuksia, eikä talous painuisi rytisten miinukselle. Minulla on varhaiskasvatuksen kandin paperit (lastentarhanopettaja) sekä suomen kielen ja kirjallisuuden opeopinnot takataskussani. Maisteri on vielä kesken. Työkokemusta olen kasvatusalan lisäksi kartuttanut vammais- ja vanhustyössä sekä asiakaspalvelussa; lähinnä tarjoilijana kesäkahvilassa ja suomalaisella sisävesialuksella. Espanjaa en puhu vielä sanaakaan, mutta englantia hyvin. Millaista työnhaku mahtaisi maahan saavuttuani näillä meriiteillä olla?

  Olen kuullut, että hostelliin lampsimalla voi yhdellä kertaa saada sekä työn, majoituksen, ruokaakin ja ennen kaikkia uusia kavereita. Kertokaapa tästäkin.

  Kysymyksiä olisi toki vaikka millä mitalla, mutta aloitetaanpa näistä.

  Suuret kiitokset sinulle, joka vastaat. Olet isoksi avuksi.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Työn löytäminen on tässä se kaikkein vaikein rasti. Muut jutut menee ihan heittämällä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.