Real Madrid tekee tilaa Jose Mourinholle

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Real Madrid tekee tilaa Jose Mourinholle

 • Tässä aiheessa on 0 kirjoittajaa ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Real Madrid on erottanut valmentaja Manuel Pellegrini espanjalaisten jättiläisten seurasta tehdäkseen tilaa Inter Milanin Jose Mourinholle.

  Mourinhon odotetaan suunnistavan Realin riveihin yllättämällä vedonlyöntitoimistot voittamalla Champions-liigan Interin kanssa lauantaina.

  ”Olen valmis myöntämään tehneeni virheitä, mutta Mourinhon hankkiminen on mahdollisuus jota Madrid ei voi menettää,” sanoi Realin toimitusjohtaja Florentino Perez.

  Interin toimitusjohtaja Massimo Moratti on kuitenkin sanonut että Mourinhon lähdöstä tulisi myös kallis lasku, italialaisen joukkueen vaatiessa jopa £13.5 miljoonaa korvaukseksi portugalilaisvalmentajan sopimuksen päättämisestä, joka sopimuksen mukaan loppuisi vuonna 2012.

  “Vielä on selvitettävänä Mourinhon ja joukkueen valiset asiat hänen sopimukseensa liittyen,” sanoi Perez.

  Mourinho on sanonut useaan otteeseen haluavansa valmentaa espanjalaista joukkuetta ja on myös sanonut että yksikään manageri ei ole ikinä voittanut mestaruuksia Englannissa, Italiassa ja Espanjassa.

  Pellegrini, 56, on ollut paineen alaisena epäonnistuttuaan mestaruuden voittamisessa tänä vuonna.

  Real tuli toiseksi Espanjan liigassa Barcelonan viedessä mestaruuden, ja heidät tiputettiin sekä Champions-liigassa että Espanjan cupissa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.