Ravintola Cosquin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Ravintola Cosquin

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Viestit
  • LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä blues
    blues Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 26
    Vastauksia: 1928

    Nautimme tanaan upean argentiinalaisen grilliaterian Ravintola Cosquinissa. Ravintola on viehattava perheravintola keskeisella paikalla Fuengirolassa.

    Annokset ovat kylla mahtavat. Cosquin Parilla kahdelle ruokkii taatusti neljan hengen seurueen! Lisana talon salaatti ja maistiaisina kanavarras ja erilaisia kastikkeita. Ruokajuomana punaviini Argentiinasta malbec rypaleesta!

    Illan kruunasi 50% alennus paaruuasta VIPKardilla ( http://vipkard.com). Cosquin on yksi monista rannikon ravintoloista mukana alennuksin VIPKard listattuna.

    Koko illallinen 4 – hengen seurueelle , 80.10 euroa jalkiruokineen ja kahveineen… 🙂

    Restaurante Cosquin
    Calle Poeta Salvador Rueda, 80, 29640 Fuengirola, Spain
    +34 952667230

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä blues
    blues Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 26
    Vastauksia: 1928

    Kuvar

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä tuisku
    tuisku Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 31
    Vastauksia: 1697

    valkosessa kipossa chimichurri ”kastike”? 😉

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä bhajee
    bhajee Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.08.2006
    Kirjoituksia: 70
    Vastauksia: 2570

    Missä hiton valkoisessa kupissa? 8)

    No joka tapauksessa niiden chimichurri on paikkakunnan paras… eikä ne lihatkaan huonoja ole.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä tuisku
    tuisku Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 31
    Vastauksia: 1697

    niin nakyy paremmin….keskimmaisessa fotossa..viini-ja vesilasia ennen on lautanen ja sen paalla valkoinen ”kuppi”. }:)

    Mieleen tuli vain aika kun Argentinassa oleskelin ,niin sita chimichurria piti aina laittaa lihojen kanssa….vois muuten joskus kokaista taallakin ,kun grillaan.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä bhajee
    bhajee Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.08.2006
    Kirjoituksia: 70
    Vastauksia: 2570

    Taisin käyttää laseja liikaa eilen kun en heti huomannut }:)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä blues
    blues Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 26
    Vastauksia: 1928

    Juu, se oli todella hyvaa Chimichurri kastiketta! Oli meilla lisaksi Roquefort ja sienikastikkeetkin….

    Viihtyisa ruokapaikka ja todella mukava perhe hoitamassa. Kannattanee varata , oli eilenkin aika taynna. 😉

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä devspain
    devspain Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 30.01.2007
    Kirjoituksia: 22
    Vastauksia: 1281
    blues kirjoitti:

    Juu, se oli todella hyvaa Chimichurri kastiketta! Oli meilla lisaksi Roquefort ja sienikastikkeetkin….

    Viihtyisa ruokapaikka ja todella mukava perhe hoitamassa. Kannattanee varata , oli eilenkin aika taynna. 😉

    Tyypillisesti espanjalaisessa (ja tässä argentinalaisessakin) paikassa nuo muut soosit ovat melko pliisuja: sienikastike on vetisen kermainen ja mauton, roquefort on liian vähän juustoa sisältävä ja pippurikastike kaipaa aina runsaasti lisää mustapippuria…. Lihaa ne osaa kyllä tehdä ja monasti se on parasta pelkällä voinapilla ja mustapippuri/suola ripottelulla (kuten argentinassa on tapana lähes kaikkialla!).

    Chimichurri on oma juttunsa. Ko. paikassa hyvää ja yllättäen esimerkiksi el Corte Inglesistä saatava pullo-chimi on melkein yhtä hyvää, joten se käy kotigrillajalle! Sitä kun terästää hieman chilillä ja lisäyrteillä, niin se lähentelee melkoisesti tuota ravintolan chimiä..

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä bhajee
    bhajee Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.08.2006
    Kirjoituksia: 70
    Vastauksia: 2570
    devspain kirjoitti:

    roquefort on liian vähän juustoa sisältävä

    Juu, se Koskisen homejuustokastike ei juurikaan maistu homejuustolta… (ja tuskin ne edes oikeaa roquefortia käyttää, vaan jotain halvempaa).

    Onkos kukaan testaillut Ponchosia viime aikoina? En ole sattunut pariin vuoteen käymään…

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä blues
    blues Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 26
    Vastauksia: 1928

    Tuota Corte Ingesin chimichurria taytyy kokeilla. Oikeassa olet noista muista kastikkeista, eivat kuulune kulttuuriin joten sellaisia ”lisukkeita”. 😉

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846

    Hyvän ja tutun näköistä jälkeä tuo tuplaparilla. Nimittäin, jo jokin aika sitten jouduin ”bisnespäivällisille” Portugalin puolelle Algarveen. Siellä tarkemmin Albufeiran ja Faron välillä sijaitsevaan Quarteriaan, vaikka joku kyllä sanoi, että paikkaa sanottaisiin Loule’ksi.

    No siinä rantakadun tuntumassa kuitenkin ihan nurkan takana (käännytään oikealle, jos on selkä ns. Espanjaan päin) sijaitsee Marcelo Argentine Steakhouse, jossa oli aivan ’fanaattiset’ steikit. Alkupaloina argentinalaista Provoleta grillijuustoa sekä pieniä rapeita ja erittäin maukkaita piiraita. Pääruokana sitten juurikin parillalihoja.

    Jotenkin jäi sellainen mielikuva, että monet ainekset, myös liha, tuodaan tuoreina lehtorahdilla suoraan (Faron kentän kautta toki:) Argentinasta ja että heillä olisi joku oma ranchi, jossa he kasvattelisivat härkiä. Liha oli laadukasta ja mureaa, eikä tosiaankaan hinnalla pilattua.

    Kysykääpä, ovatko Marcelo ja Florentino tuttuja kundeja tuolle Fugen argentinolle. Väittävät nimittäin olevansa alunperin ensimmäinen autenttinen argentinalainen ravintolayritys Algarvessa.

    Ja niin juu… Se tumma kastike taisi tosiaan olla nimeltään chimichurria, jos kyllä tuli kokeiltua siinä paria muutakin, kuten valkosipulimajoneesia ja jotain juustojuttua. Hyviä olivat kaikki.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.