ratsastusta Torreviejan seutuvilla

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset ratsastusta Torreviejan seutuvilla

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Finlande-el-Furioso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 11

  Sattuuko kukaan tietämään hyvää ratsastustallia Torreviejan ympäristössä ? Tyttärellä jäi harrastus kesken kun suomesta lähdettiin. Eli sellainen jossa olisi myös lapsille soveltuvaa tuntiratsastusta.

  Ja minkä hintaisia ovat tunnit täällä ?

  LINKKI

  Hipsula
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.09.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Hei,

  olen itse käynyt kahdessa paikassa Torreviejan lähettyvillä. Molemmissa on ollut hyvä hevosmateriaali ja erittäin hyvä palvelu ja myös opetus. Molemmat paikat tarjoavat niin kenttä työskentelyä kuin myös maastossa ratsastamista ja mahdollisuus myös hyppäämiseen on. Oman ratsunsa saa hoitaa molemmissa paikoissa.

  Eli toinen on noin 5 km keskustasta San Luis asuin alueen reunalla. Eli San Luisin liikenneympyrästä joudut ajamaan vielä seuraavaan ympyrään, jossa ajat koko ympyrän ja palaat takaisin päin, talli tulee sitten oikealla uima-allas kaupan jälkeen. Nimi on muistaakseni Club Hipico Espanola tms. yhteydessä myös ravintola (loistavat paellat ;D)! Tuntien hintaa en valitettavasti muista. Maastoon pääsee ratsastamaan suolajärvien rannalle, suosittelen!

  Toinen paikka on sitten hieman kauempana, eli Campoamorissa, mutta muistaakseni tämä oli halvempi paikka. Kaupungista lähdetään (muistaakseni) N332:sta ei alicanteen (näin näkemättä en siis kykene muistamaan mitä sinne toiseen suuntaan luki…..) ja postutaan Campoamori liittymästä, kun tulee kaupunkiin ja rantaan, sieltä on muistaakseni jonkin tasoinen opastus tallille. Mutta tullessasi alas rantaan käännyt toisesta risteyksestä oikealle ja alitat kaari sillan, tämän jälkeen kääntyy taas oikealle risteys missä pitäisi ainakin olla kyltti. Sitten seuraatte asuinalueen oikeata reunaa, alitatte taas pienemmän sillan ja oikealle, sitten olette tallin pihassa. Torreviejasta ajaa n. 20 min. Täällä on ainakin erinomainen opetus ja paljon hevosia, jotka soveltuvat myös lapsille. Ainakin ennen opettajana ollut mies puhui espanjan lisäksi sujuvaa ranskaa ja jopa ymmärsi englantia :).

  toivottavasti näistä jotain apua! Itse olen pitänyt molemmista paikoista paljon!

  LINKKI

  Finlande-el-Furioso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 11

  kiitos hyvistä tallivinkeistä! käymme ne katsastamassa. Eipä sillä tuntihinnalla oikeestaan ole merkitystä kunhan tytär saa harrastustaan jatkaa 😉

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.