Rantavinkit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Rantavinkit

Merkitty: , ,

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Tuttavaperhe ilmoitteli käyneensä koko perhe ilakoimassa Marbellan rantahietikolla. Välimeren vesi oli tuulen myötä ajautunut rannalle epäsäännöllisesti ja se oli mukavasti viilentänyt varpaita. Suomessakin tämä ilmiö tunnetaan nimellä aaltoilu. Rannalla oli muuten mennyt kaikki hyvin, mutta muutama varoituksen sananen oli tuttavaperheellä myös sanottavana.

  1. Senegalilaiset kaupustelijat saattavat herättää rantahietikolla päiväunilla olevan ilakoitsijan. Siksi kotona kannattaa askarrella pieni lappunen, jonka ripustaa vaikka kaulaan tai pystyttää viereensä hietikolle jossa lukee do not disturb. Tästä senegalilaiset kaupustelijat tietävät, että makoilija ei juuri sillä hetkellä halua tulla häirityksi ja palaavat asiaan hereillä ollessaan. Senegalilaisilta Ray-Ban edustajilta saa muuten Wayfarerit hintaan 5 euroa (ilman kuittia).

  2. Toinen vinkki koskee rantahiekan kuumuutta, joka ei ole sovelias herkille pohjoismaisille jalkapohjille, joka kannattaa ottaa huomioon. Kun lähdet vaikkapa rennosti tepastelemaan hietikolla tarkoituksena tehdä lähempää tuttavuutta viehkeän näköisiin ihmisiin, kannattaa aina pistää jalkaan vähintään varvastossut. Näin välttää jalkapohjiin iskevän tuskallisen kuumuuden, sekä sen aiheuttaman oudonnäköisen hyppelyn ja tahattoman ääntelyn kuten AI! tai AU! joka pahimmillaan saattaa antaa erityisesti miehestä negatiivisen vaikutelman. Useat naiset haluavat kipua kestävän machomiehen, joten outo tanssahtelu ja huudahtelu saattaa viedä mahdollisuudet vaikka kuinka muuten olisi lihakset rantaleijonatasolla.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Anna S
  Anna S Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 3

  Iso aurinkovarjo on kullan arvoinen jos aikoo olla auringossa pitempään. Siitä huolimatta että voiteen aurinkokerroin on 30 ja +. Ja tarpeeksi juomista, vaikka ei koko päivää siellä rannalla olisikaan…

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.